🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulas jestem wstanie uwierzyć że to ta pogoda, mnie też dobija i te wbijanie w okienko pogodowe na spacer 🚶♀️.
Za dużo ja właśnie jestem po śpiewaniu idziemy do zoo, patrzył się na mnie jak na wariatkę ale chociaż nie marudził ale zaczął trzec oczy i padł właśnie.
Taki głodomór z niej 😄 słuchaj może wpadnę z moją maruda to razem może się dogadają. Najlepsze jest ze my możemy sobie tak gadać a wystarczy pójść do znajomych i nagle dusza towarzystwa i jaki grzeczny. 🤪 To ja ta zła matka co tak narzekam.
P.S. - uśmiałam się z biegania i sterty ubrań do prasowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2021, 20:16
-
Wyslalam ostatnio zdjęcie jak Maurycy padł na drzemkę mojej mamie i napisałam że spokojnie wiem że jest na skraju łóżka siedzę przy nim i pilnuje. A ona na to:
"O tym nie pomyslalam tylko o tym jaki balagan zrobil zanim zasnął 🤣🤣sie dzialo" -
Łącze się w bólu, u nas też maruda straszna ale to dlatego, że wychodzi jej drugi ząb i się męczy biedactwo. Dzisiaj cały dzień u mnie na rękach, nie zrobiłam nic w domu, a oczywiście jak mąż wrócił z pracy niedawno to uśmiech od ucha do ucha 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2021, 20:31
starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery- laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
Dziewczyny a Wasze dzieci od razu polubiły pielęgnacje? U nas nie bardzo mała to lubi, przy myciu oczu już jest nerw, woda morska do noska to już apogeum. Kąpiel też lekko nerwowa, nie jest jakoś super zadowolona, że woda. Oczy ma przestraszone i ręce latają jakby coś się działo. Pod koniec czasem płacz.
-
nick nieaktualnyJa nie dawałam wody morskiej więc nie pomogę ale co do kąpieli to spróbuj dużo wody tak żeby wszystko było pod wodą a główkę trzymaj nad i owiń dziecko pieluchą . Tu masz link może coś pomoże .
https://www.instagram.com/p/CMPhtGSAJmJ/?utm_medium=copy_link
Kora88 lubi tę wiadomość
-
Kora88, u nas na początku kąpiele też były nerwowe ale metodą prób i błędów odkryliśmy, że Nastka woli kąpiel w cieplejszej wodzie- Ok 39 stopni, i wtedy jest uśmiechnięta i zadowolona. Może warto pokombinować trochę z temperaturąstarania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
4 transfer - -
U nas problem był z owijaniem po kąpieli ręcznikiem bo tego nie lubił więc pozwalam mu się wytarzać i wciskać do gęby. Czasem pod koniec się denerwuje ale ogólnie minimum pielęgnacji da się zrobić na spokojnie a kąpiel uwielbia.
Kora88 lubi tę wiadomość
-
Jasiaaa nie ma co ukrywać... jest przejeb***. Ale resztkami sił z na wpół otwartymi oczami patrzysz na to małe cudo i się zastanawiasz jak to możliwe, że można kogoś tak mocno kochac🤔 Z kazdym dniem bardziej...
Juz lada moment tego doznasz. 37 tc tuż tuż i ciąża donoszona.
Też tak macie, że odkąd są dzieci czas poprostu zapierd***???!!!
Wydaje mi się, że dopiero co dziewczyny do nas dołączyły a już rodzą, albo (o zgrozo) po rodzeństwo wracają, a dopiero przecież rodziły.Kora88, Jasiaaa lubią tę wiadomość
-
Anulas czyzby ciężka noc?
Jasia ale u Ciebie zleciało, fakt też zauważyłam że czas płynie jakby szybciej. Zobaczysz niedługo będziesz tuliła swój skarb życzę Ci aby poród przebiegł bezproblemowo
My właśnie z rykiem wstaliśmy o 5 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2021, 05:52
Jasiaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGlonojadek jako zabawę też polecam wyciąganie chusteczek z pudełka najlepiej kupić duże opakowanie to te 100 sztuk godzinę trwa 😂 kawkę można wypić ciepłą. Też zauważyła ,że ten czas leci nawet zaczęło mi chodzić po głowie żeby starać się o braciszka albo siostrę nie wiem co mi się stało.
Glonojadek lubi tę wiadomość
-
Tak, czas zaiwania jak nie wiem co, myślałam że może to tak tylko na początku, ale widzę że nie
Za dużo dolałam więcej wody i było lepiej!
Jasia, już na prawdę na finiszu jesteś mnie zaskoczył bardzo połóg, tzn. że tak ciężko i tyle płaczu, przynajmniej u mnie. I że dziecko to zajęcie na 24h, chyba nie miałam tej świadomości. Ale jest za to miłość i dużo emocji rożnego rodzaju.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2021, 11:07
-
Glonojadek wrote:Czy ktoś wie co u Hiacynty?
Która teraz najbliżej do rozpakowania? 🤔
Dziś zabawa dnia marudy: ja go trzymam a on ściąga wszystkie magnesy i kartki z lodówki na ziemię.
Nie wiem czy to na 100% chodzi o Hiacyntę, ale podczytując forum i jestem na jednej z grup Polnej gdzie się trochę udzielała i myślę, że to Ona to szczęśliwie urodziła, -
Wszyscy mówią, że przy dzieciach czas jeszcze szybciej leci. Zastanawiam się jak to będzie. Mi teraz tak czas szybko leci, że nie wiem czy da się żeby szybciej leciał.
Ciąża jest fajna. Jedyne co to chyba organizm chce mnie przyzwyczaić do braku snu. Ostatnio między 3 a 5 nie mogę spać. Oczy jak 5 złoty.
Glonojadek, dzięki za życzenia.
Kora, znając mnie to też będę ryczec, ale już poprosiłam męża żeby stawiał mnie do pionu. O porodzie jakoś nie myślę. Bardziej o tym czy będę umiała się Marcysią zając tak jak powinnam. Żeby jej krzywdy nie zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2021, 12:26
-
Jasia, Ty faktycznie już niedługo rodzisz! Kiedy to zleciało? 🙂
Co do obaw o opiekę to też je miałam i nie martw się, to przychodzi samo i wszystkiego się nauczysz. A jak to moja przyjaciółka powtarzała jak byłam w ciąży, takiego malucha serio nie tak łatwo uszkodzićJasiaaa lubi tę wiadomość
starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
4 transfer -