Moda ciążowa w internecie- szybko, tanio i wygodnie
-
WIADOMOŚĆ
-
Lista sklepów internetowych oferujących modę ciążową:
1.bonprix - duży wybór, ceny wydają się przystępne, bardzo pomocne opinie użytkowników
2.intymna
3. limango outlet
4.happymum
5.Brzuchatki
6. 9fashion
7. Zalando
8. pieknamama
Jakie sklepy Wy możecie polecić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 19:35
Harusiowa lubi tę wiadomość
-
Ja polecam, robiłam tam zakupy i jestem zadowolona
-limango outlet,
-happymum
No i kusi mnie też Zalando, ale tam drogo jest
Zastanawiam się nad niektórymi luźniejszymi sukienkami z Mosquito,Be insomnia
A są jeszcze: Brzuchatki,9fashion
Niestety ubrania ciążowe nie należą do najtańszych, ale za to wygoda tych ubrań i fakt, że rosną z nami stanowi duży komfortWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:16
Sista lubi tę wiadomość
-
Bonprix nie polecam. Zamawiałam kilka rzeczy, z czego połowy nie było i paczka przyszła wybrakowana. Na kasę - zwrot czekałam bardzo długo. No, a rozmiary są mocno zawyżone i spódnica w mojej numeracji okazała się być o dwa rozmiary za duża...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Bonprix nie polecam. Zamawiałam kilka rzeczy, z czego połowy nie było i paczka przyszła wybrakowana. Na kasę - zwrot czekałam bardzo długo. No, a rozmiary są mocno zawyżone i spódnica w mojej numeracji okazała się być o dwa rozmiary za duża...
Ja również nie polecam. Wystawiają rzeczy których nie mają na sklepie. Kiedyś zamówiłam bluzke, przysłali mi zupełnie inną, która mi sie wogóle nie podobała z tekstem że tamtej już nie było więc wybrali dla mnie inną. Kto tak robi??? Mamie przyszła bluzka, która mimo iż nosiła metkę rozmiaru L to była rozmiarów bluzki XXL. Także więcej już tam nie zamawiam chociaż w katalogu wszystko pięknie wygląda.polkosia lubi tę wiadomość
-
Ja za to nie mam zlych doswiadczen z ciuchami i zwrotami z bonprix:) A co do rozmiarow, wszędzie wyraźnie piszą, że ubrania wypadaja wieksze, w opiniach pod dana rzeczą tez niejednokrotnie zwracaja na to uwagę.
Dobre jakosciowo i w przystepnych cenach ciuchy mozna dostac w dziale ciazowum H&M, a dla lubiących i umiejacych szukac (ja nie potrafie nad czym ubolewam) bardzo często przy szpitalach polozniczych sa SH:) -
Natka dział ciążowy H&M widziałam po raz pierwszy w internecie. Są one dostępne w sklepach stacjonarnych ? Gdzie szukać tego działu ?
Wiecie co mnie wkurza ? Wszystkie ciuchy ciążowe są w dużych rozmiarach i ze mną jest np problem, bo jestem drobna, brzuch coraz większy a wszędzie robią rozmiarówkę, która jest przeważnie za duża na mnie. Mam bardzo wąskie biodra, zamówiłam najmniejszy rozmiar spódńicy ciążowej, przyszła i jeszcze psa swojego mogłam wsadzić jak do kieszeni, bo tyle miejsca mi zostało w zwykłych spodniach źle się już czuję, nawet w legginsach macie jakieś propozycje ?
Wiem, że jeszcze przytyję, no ale kości biodrowe mi się nie rozrosną nagle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 22:16
-
Fatim, nie w każdym H&M jest dział ciążowy, ale np.: w Arkadii jest, na parterze, czyli połączony z działem dziecięcym. I tam na pewno są małe rozmiary, bo ja dla siebie dużych nie znalazłam
Fatim lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
hmmmmm złożyłam zamówienie w bonprix na bluze i leginsy. Do tej pory nie miałam złych doswiadczeń z zakupów w tym sklepie, a bardzo pomocne były dla mnie komentarze osób, które dany produkt już sprawdziły. Minusem jest bardzo długi czas realizacji zamówienia- około 2 tygodnie!
Czekam, i dam znać gdy ciuszki dotrą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja juz rozpakowana moge sprzedać spodnie ciążowe z hm mam czarne i niebieskie rozmiar chyba 34, mały w każdym razie, moge sprawdzić. Mam tez spodnie z hm ciążowe pod brzuch rozmiar 40 ale to takie 38 i nosiłam je w 9 miesiącach z raz moze dwa.... Mam tez ta sukienkę mosquito http://mosquito-sklep.pl/pl/nowosci/1770-pastelowa-sukienka-z-grafitowa-falbana.html z metkami bo nie zdążyłam założyć i sprzedam za 70 zł z przesyłka i takie cos mam jeszcze http://mosquito-sklep.pl/pl/sukienki/1691-tunika-w-folkowe-kwiaty.html 20 zł a swoją droga jak za 40 zł polecam bo nada sie na cała ciąże do legginsów