X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nadmiar żelaza w ciązy-pomocy!
Odpowiedz

Nadmiar żelaza w ciązy-pomocy!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,od dwoch tyg zle się czułam tak jakbym czula ze to nie wina do konca ciazy..zrobiłam sobie badania typu cukier ,morfologia i żelazo..myślałam ze to cukier,albo anemia..a tu nadmiar żelaza!norma do 145 a ja mam 165,czy ktoras tak miała?dodam,ze wyczytałam ze nadmiar daje objawy jak u mnie..czyli oslabienie,spadki energii,kolatania serca

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • Magdaaaaa Znajoma

Wysłany: 7 marca 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj, Ja w 18 tygodniu miałam bardzo podobny wynik żelaza i byłam z wynikami krwi u mojej Pani doktor i nie zmartwiła się absolutnie wynikami.
    Czytałam, że badanie samego poziomu żelaza nie zawsze jest miarodajne oraz, że witaminy ciazowe mogą go również zaburzać.

m3sxyx8d2nsfsbd3.png
  • Magdaaaaa Znajoma

Wysłany: 7 marca 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

m3sxyx8d2nsfsbd3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ