X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nadmiar żelaza w ciązy-pomocy!
Odpowiedz

Nadmiar żelaza w ciązy-pomocy!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,od dwoch tyg zle się czułam tak jakbym czula ze to nie wina do konca ciazy..zrobiłam sobie badania typu cukier ,morfologia i żelazo..myślałam ze to cukier,albo anemia..a tu nadmiar żelaza!norma do 145 a ja mam 165,czy ktoras tak miała?dodam,ze wyczytałam ze nadmiar daje objawy jak u mnie..czyli oslabienie,spadki energii,kolatania serca

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • Magdaaaaa Znajoma

Wysłany: 7 marca 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj, Ja w 18 tygodniu miałam bardzo podobny wynik żelaza i byłam z wynikami krwi u mojej Pani doktor i nie zmartwiła się absolutnie wynikami.
    Czytałam, że badanie samego poziomu żelaza nie zawsze jest miarodajne oraz, że witaminy ciazowe mogą go również zaburzać.

m3sxyx8d2nsfsbd3.png
  • Magdaaaaa Znajoma

Wysłany: 7 marca 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

m3sxyx8d2nsfsbd3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ