Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Majanna wrote:Przegladam wlasnie strone mamas&papas. Maja teraz duze promocje. Ogladala ktoras z was wózek Sola2?
Calkiem ciekawie wygląda. Przynajmniej na zdjeciach.
Szczególnie wersję limitowaną która juz nie jest dostepna-MTX z pompowanymi kołami.
Myślę że dla mnie byłaby bliska ideału.
Jedyny minus nowych Soli jest to że prawie nie maja dodatków.
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Majanna gdzie Ty widzisz te promocje?
Patrzę na stronę i cena jak byla.3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Witam się i ja po weselu
Wytańczyłam się ale nie najadłam hehe pierwsze wesele na którym było tak mało jedzenia.
Pod kościołem widziałam znajomych z wózkiem Anex, wchodzę na salę a tam stoi identyczny Anex jak nasz wymarzony. Więc szybka rozmowa i zostałam utwierdzona w swoim wyborze
A teraz zbieram się na poprawiny na 12 ale dla bezpieczeństwa zjem coś w domumichaela, Kokardka44 lubią tę wiadomość
-
To ja jeszcze do naturalnych sposobów wywołania porodu dodam picie herbaty z liści malin oraz wieszanie firan. Liście malin powodują skurcze. Wiele osób tu na forum piło taką herbatkę od około 36 tc. No a firany wiadomo. Ręce w górze też wywołują skurcze, choć nie wiem czy którejś z nas będzie się chciało firany prać w zimie
-
Mieszkam w Irlandii. Tu promocje sa. I to calkiem spore.
http://www.mamasandpapas.com/offers.php
Pilam liscie malin w pierwszej ciazy, ale jedynym widocznym dla mnie skutkiem tego bylo czesto oddawanie moczu.
Mnie masaz szyjki nie bolalo az tak. Bylo to nieprzyjemne, ale najgorsze I tak dopiero mialo nadejsc
Mozliwe tez ze nie byl to taki masaz z prawdziwego zarzenia, bo Irlandczycy sa przeciwni tego typu dzialaniom, ale faktem jest ze po ingerencji lekarza, na ostatnim badaniu rozkrecily mi sie regularnie skurcze
...więc teraz serca mam dwa... -
Też miałam masaż (2x), nie bolało jakoś koszmarnie
U mnie trochę podziałał, bo czop mi odszedł po nim i wtedy powoli zaczęło ruszać.
Co do liści malin, to czytałam, że one nie powodują skurczów, a pomagają w pierwszej fazie porodu, ale niedokładnie już pamiętam. W każdym razie porodu to nie wywołaKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Co do liści malin, to piszę tylko to co dziewczyny pisały na innych wątkach. Wiadomo, że jednym pomoże a drugim nic a nic. Ale spróbować zawsze można
Jeszcze slyszałam, że sperma wywołuje poród. Nie sam seks, ale właśnie stosunek do końca. Dlatego też wiele kobiet nie współżyje z pełnym wytryskiem po 30tc, bo nie chcą proodu wcześniej wywołać, za to po 36 tc dają ostro.
Ja chcę najpierw spokojnie donosić do tego 36 tygodnia, a potem będę główkować co dalejemilkazozz lubi tę wiadomość
-
cześć
a Wy się już do przyspieszania porodu szykujecie? Ja bym wolała sposoby na zmniejszenie skurczy, bo są dni, że masakra
ja w pierwszej ciąży 4 dni po terminie już się niecierpliwiłam, to bratowa mojego męża ówczesnego - położna - dała mi zastrzyk i powiedziała, że jutro urodzę - i tak było, ale nie wiem co to było, zresztą to było 19 lat temu, więc mogło się już zmienićemilkazozz, cudek2 lubią tę wiadomość
-
dziś rozpoczeliśmy z Synkiem 23 tydzień ciąży czyli pierwszy dzień 6 miesiąca
kurier już wparował w piątek z łóżeczkiem ale jeszcze nie zabraliśmy się za skręcanie. Pewnie tak postoi jeszcze kilka dni nim podejmiemy to wyzwanie :p
emilkazozz, Werix lubią tę wiadomość
-
Sea wrote:dziś rozpoczeliśmy z Synkiem 23 tydzień ciąży czyli pierwszy dzień 6 miesiąca
kurier już wparował w piątek z łóżeczkiem ale jeszcze nie zabraliśmy się za skręcanie. Pewnie tak postoi jeszcze kilka dni nim podejmiemy to wyzwanie :p
Sea lubi tę wiadomość
-
Też bym wolała sposoby na trzymanie dziecia w brzuchu
Ciągle wisi nade mną myśl tej niewydolności szyjki, wizja przedwczesnego porodu, a potem przypomina mi się historia AniaKami
Biedna, mam nadzieję, że jakoś się trzyma...
Martusiazabka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzień dobry, powiem Wam, że to jednak prawda, że im dalej do porodu to jest więcej różnego rodzaju bóli. Zazdroszczę mojej mamie, która miała tylko zgage i wymioty 2 razy w ciągu całej ciąży. Mnie dziś obudził 30 sekundowy ból pochwy, a jak mały kopie nawet gdzieś przy pępku to i tak czuję to również w pochwie. Cóż, 12.09 będę mieć już na wizycie więcej pytań
-
Fajne macie dziewczyny brzuszki
Powiem szczerze, że mam mniejszy, a wczoraj spotkałam znajomą i się pytała czy już niedługo przed porodem... wtf...A co to kogo obchodzi jaki mamy brzuszek. A jesteście jakoś aktywne? Ja spaceruję i tak to sprzątam, gotuję i takie normalne prace domowe robię, wiadomo nie dźwigam itp. Okna tylko przecieram ewentualnie nie porywam się na mycie itp.
emilkazozz lubi tę wiadomość