Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalka cudny masz ten brzusio chudzinko. Ale załamałam się, bo ja mam taki w 13 tyg!
A z wagi -4kg! Boże, jak tak dalej pójdzie to pod koniec będę wielorybem, a moje dziecko jakimś gigantem
-
nick nieaktualny
-
Gołe jest fajne.
Cudne brzuszki! Stardust87 bardzo dziękuję za miłe słowa.
Jednak brzuszek w ostatnich dniach już nie rośnie a "zapierdziela". Zaczął mi się odginać pępek i mam juz 3,5kg na plusie. Nie poznasz mnie jak wstawię brzuch w 30 tygodniu.
No i warto wspomnieć, że nie jest na zdjęciu napojony i objedzony a to robi sporą różnicę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 18:32
-
to i ja pokażę ogromny apartament naszego Michasia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 17:44
Galanea, magdalena, Camille87, stardust87, Ruda27, juicca, Camilia, Lalita2710, pillow, Lanusia93, pasia27, genoweffa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Martynika wrote:Łał, jak Wy to robicie, że te pępki macie ciągle wklęsłe
. Mi się całkowicie rozpłaszczył, jakby ktoś go wyprasował, a jak mały się akurat tam wypnie, to wystaje jak guzik.
Martynika, mi po całym dniu chodzenia, też się robi płaski, a ja mam wklęsły pępek od nadprogramowych kg przed ciążą, hehe -
Martynika wrote:Łał, jak Wy to robicie, że te pępki macie ciągle wklęsłe
. Mi się całkowicie rozpłaszczył, jakby ktoś go wyprasował, a jak mały się akurat tam wypnie, to wystaje jak guzik.
Mój też się spłaszczył, wygląda jakby chciał wychodzić. Martynika, może nasze dzieci bawią się wciskając guziczek od środka? :pmagdalena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Każda ma inny brzuszek
Kasiu twój słodki jest z tym misiem super foto;)
Ja np mój pępek mi się uwypuklił ok 36 tygodnia ,gdzie niektórym kobietą już robi się wcześniej tak ze każda z nas jest inna i równie wyjątkowa;))Miriam, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojoj! ale wielkie się dodało! a jaka wielkość jest najbardziej optymalna dla naszego forum?
już wiempozwolę sobie wkleić jeszcze raz ale mniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 16:59
kaaasiaczek_, Galanea, Chiang Mai, Miriam, Lanusia93, pekinka82, Makcza, Camille87, Domi IRL, ecencia, pasia27, genoweffa, Dodi lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-71283.png
https://www.maluchy.pl/li-71282.png