Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Arturek śle Ciociom buziaka
:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 17:07
FeliceGatto, Nalka, Dorjana, Karina1989, Bea_tina, verynice, Camilia, karm3lka, Duchess, nutka, mała_mi, amela, magdalena, mala_mi, agata86, Paula_29, juicca, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
AISAK wrote:Jejku jak ten czas leci. Nie dawno Ci kibicowalam a to juz 17tc. Laseczka z Ciebie mmm. A kogo nosisz w tym zgrabniutkim swoim M1?
czas leci to prawda a ja nadal nie wiem kto tam mieszka
liczę na to ze dowiem sie na prima aprilisowej wizycie
-
AISAK wrote:Dobrze by było żeby te 10tygodnie w spokoju doczekac:) po 20tc czas tak szybko przyspieszył, ze zaczynam przeżywać jak to będzie bez tego kochanego wiercacego się brzuszka:)
Nie mogę się doczekać kiedy mnie pierwszy raz kopnieTrzymam kciuki za Twoją końcówkę
-
amela wrote:Dziękuje Karmelka, Twój tez jest śliczny
A no mój taki nie za duży właśnie, a dzidzia dosyć spora bo wczoraj ważyła już 440 g, pewnie niedługo mi brzuch wystrzeli jak szalony
Pewnie z natury jestes drobniutka
Ile przybrałaś?ja skromne 2 kg
-
karm3lka wrote:Pewnie z natury jestes drobniutka
Ile przybrałaś?ja skromne 2 kg
Oj to nie dużo przybrałaś :)ale Ty też jesteś chudziutka kochanakarm3lka lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Jejciu dziewczyny, jak fajnie, że was tu spotkałam
Jeszcze niedawno wspierałyśmy się na ovu, a tu proszę, chwalicie się swoimi brzusiami!
Ja jak na razie mogłabym się pochwalić niezłym wzdęciemA tak na poważnie, wystarczy, że coś zjem, to brzuch mi wysadza, że ho-hooo!!!
karm3lka, Camille87, Anoolka, amela lubią tę wiadomość
-
I to jakie
Lekarz powiedział, że są jąderka i że następnym razem potwierdzi, że to SYNEK
A nawet go nie pytaliśmy, myśleliśmy, że za wcześnie! Ale skoro lekarz sam tak powiedział, to chyba miał dużą pewność tego, co widzi
karm3lka lubi tę wiadomość
-
MOI wrote:I to jakie
Lekarz powiedział, że są jąderka i że następnym razem potwierdzi, że to SYNEK
A nawet go nie pytaliśmy, myśleliśmy, że za wcześnie! Ale skoro lekarz sam tak powiedział, to chyba miał dużą pewność tego, co widzi
ALE CI zazdroszczę ze juz mniej wiece wiesz... ja nie wiem do teraz
(
Ale wizyta 1 kwietnia w prima aprilis i nie wyjdę z gabinetu dopoki sie nie dowiem