X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nasze brzuszki i dziecaczki
Odpowiedz

Nasze brzuszki i dziecaczki

Oceń ten wątek:
  • zozol Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Miriam gdzieś Ty schowała te 29 kg, chyba rzeczywiście w cyckach :)

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karm3lka wrote:
    No spory brzuszek :)) a w środku silny chłopak :) Fajny :D

Dziekuje Karmelku :-) :* synek silny oj silny! :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny na zdjęciach chyba nie widać tych 29 kg ale naprawdę jestem ogromna jak bomba nawet dziś Czarek włączył komputer kliknąć jakieś zdjęcie z wakacji i powiedział "błagam" a ja ze co a on "błagam wróć do normy "
    Ja do niego przeciez w czerwcu tez mówiłeś ze grubas ze mnie i odp "błagam błagam wróć do normy a ja cofamy wszystko co powiedziałem przed ciaza, przed ciaza to była chuda jak filifionka z muminkow a teraz wyglądasz jak Buka " no to powiedział co wiedział bobek jeden :|

NataliaK, Ruda27, Makcza, pasia27, mała_mi, sara_nar lubią tę wiadomość

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to się popisał ten twój mąż...ale nie martw się, mój małż to już opanował do perfekcji gadanie do mnie pączek czy grubasek:P

NataliaK, Miriam, Paulina1986 lubią tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Oj dziewczyny na zdjęciach chyba nie widać tych 29 kg ale naprawdę jestem ogromna jak bomba nawet dziś Czarek włączył komputer kliknąć jakieś zdjęcie z wakacji i powiedział "błagam" a ja ze co a on "błagam wróć do normy "
    Ja do niego przeciez w czerwcu tez mówiłeś ze grubas ze mnie i odp "błagam błagam wróć do normy a ja cofamy wszystko co powiedziałem przed ciaza, przed ciaza to była chuda jak filifionka z muminkow a teraz wyglądasz jak Buka " no to powiedział co wiedział bobek jeden :|

Kochana, i tak dobrze, że nie mówi Ci nic o rozmiarach Twojej psiochy. Koleżanka pytając w 38 tygodniu faceta, jak tam jej chomiczek, usłyszała "to nie chomiczek, teraz to już nutria" ;) ja za to średnio co drugi dzień słyszę "jesss, jaki masz bebzun wielki" albo "ale Ci uda urosły" lub, moje ulubione, jak wchodzi mi w czasiw kąpieli do łazienki "fuuuu, jakie masz ciemne i wielkie brodawki". Aż się kobieta czuje najpiękniejsza na świecie, cholera. No nic to... oni rzadko mogą się pochwalić idealnym ciałem. My chociaż w ciąży jesteśmy :P

NataliaK, Nalka, Miriam, BiB, Ruda27, MOI, Paulina1986, Makcza, doris85, kaaasiaczek_, Anoolka, mała_mi, anka_a lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha co za teksty!
    Dobrze, że mój mąż ciągle mówi jako to ze mnie laska hahaha mały bączek, nigdy mi nie dokucza, tylko jak próbuje wstać a nie mogę to się nabija, ale tylko wtedy ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 18:05

Miriam, Nalka, Paulina1986, Anoolka lubią tę wiadomość

• Nalka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój natomiast ma na odwrót. Nienaturalnie się podnieca każdą zmianą w moim ciele. Robi zasadzki lub otwarcie przeprowadza próby(nieudane w większości) ataku na moją osobę(na tle seksualnym oczywiście).

AISAK, FeliceGatto, Miriam, NataliaK, Paulina1986, Nadia, doris85, pasia27, Anoolka, Dorjana lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicce o tzw chomiku nic nie mówi bo hmm nie widział go hohoho i może i dobrze wcześniej nie dokuczał tylko były teksty typu turlasz sie paczusiu :D teraz cos zaczyna mu sie dziać i pyta sie czy po porodzie będę ćwiczy może zacznę biegać i takie pomysły mi podsuwa :D przerazil sie chyba moja waga 94 kg :D on 97 chyba ma stracha stracić pozycje lidera grubaska w domu

FeliceGatto, Ruda27, kaaasiaczek_, Anoolka lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edit posta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 20:33

BiB, FeliceGatto, Miriam, blue00, Paula_29, Camille87, Ruda27, Karina1989, Paulina1986, Chiang Mai, kambel, magdalena, doris85, Dorjana, Bea_tina, verynice, zozol, lusia22, Domi IRL, Anoolka, mała_mi, betina89, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • karm3lka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:
    Ale się naśmiałam z Waszych postów na temat męskich komentarzy :D

To ja wstawiam moją roześmianą Zosię.

Wybaczcie mój brak talentu, jedyne co umiem rysować to dwie kropki i kreskę:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc8225bec9b9.png

A to wizja mojego Partnera:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9dee82b2ed11.png

:D

Ale piękny brzucholek :) Gładki i okrąglutki a to 27 tydzień :) Super :D

Galanea, magdalena, betina89 lubią tę wiadomość

2014 <3
    2017 <3
    'wizyta 13.12
    f2w3s65gs62rzre2.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale piękne brzuszki ;) a serio Miriam nie widać tych kilogramów. Za to wózek mmm cudowny.

Maz czasem też się śmieje ze wieloryb będę i najwyżej drzwi mi poszerzy jak będzie trzeba ;)

karm3lka, FeliceGatto, Miriam lubią tę wiadomość

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • karm3lka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patu wrote:
    Ale piękne brzuszki ;) a serio Miriam nie widać tych kilogramów. Za to wózek mmm cudowny.

Maz czasem też się śmieje ze wieloryb będę i najwyżej drzwi mi poszerzy jak będzie trzeba ;)

faceci i ich poczucie humoru :P A ile przybrałaś poki co ?:P

2014 <3
    2017 <3
    'wizyta 13.12
    f2w3s65gs62rzre2.png
  • Paulina1986 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do nienaturalnego podniecenia ciazowym stanem to moj mezulek tez tak ma :) Raz nawet podczas serduszkowania stwierdzil, ze musi sobie sex tasme z nami nagrac bo nowego fetyszu dostal i kreci go przeogromnie seksior ze mna w ciazy :) I tez ciagle rzuca jakies seksualne aluzje ;) Znowu sie czuje jak za narzeczenskich czasow - napaleni jak kroliki :) :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 09:29

Anoolka, betina89 lubią tę wiadomość

iv09io4pj4q7bsdv.png

Moje Aniołki- ukochany synek 23.01.2013 (13tc) i 16.09.2013 (7tc) [*]
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak, z seksem to i ja usłyszałam "wiesz co? Chyba jestem zboczony, bo podnieca mnie Twój brzuch w ciąży..." ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 11:34

Miriam, magdalena, Paulina1986 lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie ma w tym nic nienaturalnego! To właśnie kwintesencja natury - tylko się cieszyć! Mnie tam mój mąż mówi, że pięknie wyglądam. Za to ja muszę wtedy mruknąć "ee tam, taka gruba" czy coś równie beznadziejnego, ech.

mala_mi, magdalena lubią tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9989a0089a569587med.jpg

0a4b6ca3ad08c927med.jpg

oto mój 33t2d :) rośnie jak szalony :)

mój M wczoraj zapytał jak to jest mieć taki brzuszek?? :) więc dla faceta to tez zmiana którą ciężko sobie wyobrazić niby widzi no ale ;) ja do szczupłych nie należę ale brzucha nie miałam nigdy więc dla nas obojga to nowość hi hi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 18:40

Galanea, FeliceGatto, Patu, koala82, Paulina1986, Dorjana, zozol, mała_mi, Dodi lubią tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:
    Ale się naśmiałam z Waszych postów na temat męskich komentarzy :D

To ja wstawiam moją roześmianą Zosię.

Wybaczcie mój brak talentu, jedyne co umiem rysować to dwie kropki i kreskę:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc8225bec9b9.png

A to wizja mojego Partnera:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9dee82b2ed11.png

:D

wybacz ale wizja twojego partnera bardziej mi się podoba ;) ale brzusio śliczny!!!

Galanea, Chiang Mai lubią tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karm3lka wrote:
    faceci i ich poczucie humoru :P A ile przybrałaś poki co ?:P

Jeszcze wagowo wcale nie przytylam ale brzuszek nieźle widoczny jak na ten tydzień ;)

Magdalena przesliczny brzuszek! Za kilka tyg będziesz go szukała ;)

karm3lka lubi tę wiadomość

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patu wrote:
    Jeszcze wagowo wcale nie przytylam ale brzuszek nieźle widoczny jak na ten tydzień ;)

Magdalena przesliczny brzuszek! Za kilka tyg będziesz go szukała ;)

no w sumie tak :( tak długo czekałam aż bedzie taki okrągły, mało tego chciałam mieć taki wcześniej a teraz wiem, że bywa obciążeniem he he ale to słodki ciężar ;) przeżyję się jeszcze m-c.

dqpri09knl7nzqjn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domek kluseczki 16+5 ;)

52927fcb5743e96cmed.jpg

karm3lka, Bea_tina, verynice, FeliceGatto, MOI, Galanea, Miriam, zozol, magdalena, Karina1989, Patu, Anoolka, mała_mi, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 110 111 112 113 114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ