Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nasze brzuszki i dziecaczki
Odpowiedz

Nasze brzuszki i dziecaczki

Oceń ten wątek:
  • zozol Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Miriam gdzieś Ty schowała te 29 kg, chyba rzeczywiście w cyckach :)

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karm3lka wrote:
    No spory brzuszek :)) a w środku silny chłopak :) Fajny :D

Dziekuje Karmelku :-) :* synek silny oj silny! :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny na zdjęciach chyba nie widać tych 29 kg ale naprawdę jestem ogromna jak bomba nawet dziś Czarek włączył komputer kliknąć jakieś zdjęcie z wakacji i powiedział "błagam" a ja ze co a on "błagam wróć do normy "
    Ja do niego przeciez w czerwcu tez mówiłeś ze grubas ze mnie i odp "błagam błagam wróć do normy a ja cofamy wszystko co powiedziałem przed ciaza, przed ciaza to była chuda jak filifionka z muminkow a teraz wyglądasz jak Buka " no to powiedział co wiedział bobek jeden :|

NataliaK, Ruda27, Makcza, pasia27, mała_mi, sara_nar lubią tę wiadomość

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to się popisał ten twój mąż...ale nie martw się, mój małż to już opanował do perfekcji gadanie do mnie pączek czy grubasek:P

NataliaK, Miriam, Paulina1986 lubią tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Oj dziewczyny na zdjęciach chyba nie widać tych 29 kg ale naprawdę jestem ogromna jak bomba nawet dziś Czarek włączył komputer kliknąć jakieś zdjęcie z wakacji i powiedział "błagam" a ja ze co a on "błagam wróć do normy "
    Ja do niego przeciez w czerwcu tez mówiłeś ze grubas ze mnie i odp "błagam błagam wróć do normy a ja cofamy wszystko co powiedziałem przed ciaza, przed ciaza to była chuda jak filifionka z muminkow a teraz wyglądasz jak Buka " no to powiedział co wiedział bobek jeden :|

Kochana, i tak dobrze, że nie mówi Ci nic o rozmiarach Twojej psiochy. Koleżanka pytając w 38 tygodniu faceta, jak tam jej chomiczek, usłyszała "to nie chomiczek, teraz to już nutria" ;) ja za to średnio co drugi dzień słyszę "jesss, jaki masz bebzun wielki" albo "ale Ci uda urosły" lub, moje ulubione, jak wchodzi mi w czasiw kąpieli do łazienki "fuuuu, jakie masz ciemne i wielkie brodawki". Aż się kobieta czuje najpiękniejsza na świecie, cholera. No nic to... oni rzadko mogą się pochwalić idealnym ciałem. My chociaż w ciąży jesteśmy :P

NataliaK, Nalka, Miriam, BiB, Ruda27, MOI, Paulina1986, Makcza, doris85, kaaasiaczek_, Anoolka, mała_mi, anka_a lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha co za teksty!
    Dobrze, że mój mąż ciągle mówi jako to ze mnie laska hahaha mały bączek, nigdy mi nie dokucza, tylko jak próbuje wstać a nie mogę to się nabija, ale tylko wtedy ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 18:05

Miriam, Nalka, Paulina1986, Anoolka lubią tę wiadomość

• Nalka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój natomiast ma na odwrót. Nienaturalnie się podnieca każdą zmianą w moim ciele. Robi zasadzki lub otwarcie przeprowadza próby(nieudane w większości) ataku na moją osobę(na tle seksualnym oczywiście).

AISAK, FeliceGatto, Miriam, NataliaK, Paulina1986, Nadia, doris85, pasia27, Anoolka, Dorjana lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicce o tzw chomiku nic nie mówi bo hmm nie widział go hohoho i może i dobrze wcześniej nie dokuczał tylko były teksty typu turlasz sie paczusiu :D teraz cos zaczyna mu sie dziać i pyta sie czy po porodzie będę ćwiczy może zacznę biegać i takie pomysły mi podsuwa :D przerazil sie chyba moja waga 94 kg :D on 97 chyba ma stracha stracić pozycje lidera grubaska w domu

FeliceGatto, Ruda27, kaaasiaczek_, Anoolka lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edit posta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 20:33

BiB, FeliceGatto, Miriam, blue00, Paula_29, Camille87, Ruda27, Karina1989, Paulina1986, Chiang Mai, kambel, magdalena, doris85, Dorjana, Bea_tina, verynice, zozol, lusia22, Domi IRL, Anoolka, mała_mi, betina89, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • karm3lka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:
    Ale się naśmiałam z Waszych postów na temat męskich komentarzy :D

To ja wstawiam moją roześmianą Zosię.

Wybaczcie mój brak talentu, jedyne co umiem rysować to dwie kropki i kreskę:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc8225bec9b9.png

A to wizja mojego Partnera:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9dee82b2ed11.png

:D

Ale piękny brzucholek :) Gładki i okrąglutki a to 27 tydzień :) Super :D

Galanea, magdalena, betina89 lubią tę wiadomość

2014 <3
    2017 <3
    'wizyta 13.12
    f2w3s65gs62rzre2.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale piękne brzuszki ;) a serio Miriam nie widać tych kilogramów. Za to wózek mmm cudowny.

Maz czasem też się śmieje ze wieloryb będę i najwyżej drzwi mi poszerzy jak będzie trzeba ;)

karm3lka, FeliceGatto, Miriam lubią tę wiadomość

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • karm3lka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patu wrote:
    Ale piękne brzuszki ;) a serio Miriam nie widać tych kilogramów. Za to wózek mmm cudowny.

Maz czasem też się śmieje ze wieloryb będę i najwyżej drzwi mi poszerzy jak będzie trzeba ;)

faceci i ich poczucie humoru :P A ile przybrałaś poki co ?:P

2014 <3
    2017 <3
    'wizyta 13.12
    f2w3s65gs62rzre2.png
  • Paulina1986 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do nienaturalnego podniecenia ciazowym stanem to moj mezulek tez tak ma :) Raz nawet podczas serduszkowania stwierdzil, ze musi sobie sex tasme z nami nagrac bo nowego fetyszu dostal i kreci go przeogromnie seksior ze mna w ciazy :) I tez ciagle rzuca jakies seksualne aluzje ;) Znowu sie czuje jak za narzeczenskich czasow - napaleni jak kroliki :) :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 09:29

Anoolka, betina89 lubią tę wiadomość

iv09io4pj4q7bsdv.png

Moje Aniołki- ukochany synek 23.01.2013 (13tc) i 16.09.2013 (7tc) [*]
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak, z seksem to i ja usłyszałam "wiesz co? Chyba jestem zboczony, bo podnieca mnie Twój brzuch w ciąży..." ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 11:34

Miriam, magdalena, Paulina1986 lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie ma w tym nic nienaturalnego! To właśnie kwintesencja natury - tylko się cieszyć! Mnie tam mój mąż mówi, że pięknie wyglądam. Za to ja muszę wtedy mruknąć "ee tam, taka gruba" czy coś równie beznadziejnego, ech.

mala_mi, magdalena lubią tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9989a0089a569587med.jpg

0a4b6ca3ad08c927med.jpg

oto mój 33t2d :) rośnie jak szalony :)

mój M wczoraj zapytał jak to jest mieć taki brzuszek?? :) więc dla faceta to tez zmiana którą ciężko sobie wyobrazić niby widzi no ale ;) ja do szczupłych nie należę ale brzucha nie miałam nigdy więc dla nas obojga to nowość hi hi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 18:40

Galanea, FeliceGatto, Patu, koala82, Paulina1986, Dorjana, zozol, mała_mi, Dodi lubią tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:
    Ale się naśmiałam z Waszych postów na temat męskich komentarzy :D

To ja wstawiam moją roześmianą Zosię.

Wybaczcie mój brak talentu, jedyne co umiem rysować to dwie kropki i kreskę:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc8225bec9b9.png

A to wizja mojego Partnera:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9dee82b2ed11.png

:D

wybacz ale wizja twojego partnera bardziej mi się podoba ;) ale brzusio śliczny!!!

Galanea, Chiang Mai lubią tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karm3lka wrote:
    faceci i ich poczucie humoru :P A ile przybrałaś poki co ?:P

Jeszcze wagowo wcale nie przytylam ale brzuszek nieźle widoczny jak na ten tydzień ;)

Magdalena przesliczny brzuszek! Za kilka tyg będziesz go szukała ;)

karm3lka lubi tę wiadomość

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patu wrote:
    Jeszcze wagowo wcale nie przytylam ale brzuszek nieźle widoczny jak na ten tydzień ;)

Magdalena przesliczny brzuszek! Za kilka tyg będziesz go szukała ;)

no w sumie tak :( tak długo czekałam aż bedzie taki okrągły, mało tego chciałam mieć taki wcześniej a teraz wiem, że bywa obciążeniem he he ale to słodki ciężar ;) przeżyję się jeszcze m-c.

dqpri09knl7nzqjn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domek kluseczki 16+5 ;)

52927fcb5743e96cmed.jpg

karm3lka, Bea_tina, verynice, FeliceGatto, MOI, Galanea, Miriam, zozol, magdalena, Karina1989, Patu, Anoolka, mała_mi, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 110 111 112 113 114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ