Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj dziewczyny na zdjęciach chyba nie widać tych 29 kg ale naprawdę jestem ogromna jak bomba nawet dziś Czarek włączył komputer kliknąć jakieś zdjęcie z wakacji i powiedział "błagam" a ja ze co a on "błagam wróć do normy "
Ja do niego przeciez w czerwcu tez mówiłeś ze grubas ze mnie i odp "błagam błagam wróć do normy a ja cofamy wszystko co powiedziałem przed ciaza, przed ciaza to była chuda jak filifionka z muminkow a teraz wyglądasz jak Buka " no to powiedział co wiedział bobek jedenNataliaK, Ruda27, Makcza, pasia27, mała_mi, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Miriam wrote:Oj dziewczyny na zdjęciach chyba nie widać tych 29 kg ale naprawdę jestem ogromna jak bomba nawet dziś Czarek włączył komputer kliknąć jakieś zdjęcie z wakacji i powiedział "błagam" a ja ze co a on "błagam wróć do normy "
Ja do niego przeciez w czerwcu tez mówiłeś ze grubas ze mnie i odp "błagam błagam wróć do normy a ja cofamy wszystko co powiedziałem przed ciaza, przed ciaza to była chuda jak filifionka z muminkow a teraz wyglądasz jak Buka " no to powiedział co wiedział bobek jeden
Kochana, i tak dobrze, że nie mówi Ci nic o rozmiarach Twojej psiochy. Koleżanka pytając w 38 tygodniu faceta, jak tam jej chomiczek, usłyszała "to nie chomiczek, teraz to już nutria"ja za to średnio co drugi dzień słyszę "jesss, jaki masz bebzun wielki" albo "ale Ci uda urosły" lub, moje ulubione, jak wchodzi mi w czasiw kąpieli do łazienki "fuuuu, jakie masz ciemne i wielkie brodawki". Aż się kobieta czuje najpiękniejsza na świecie, cholera. No nic to... oni rzadko mogą się pochwalić idealnym ciałem. My chociaż w ciąży jesteśmy
NataliaK, Nalka, Miriam, BiB, Ruda27, MOI, Paulina1986, Makcza, doris85, kaaasiaczek_, Anoolka, mała_mi, anka_a lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyhahahaha co za teksty!
Dobrze, że mój mąż ciągle mówi jako to ze mnie laska hahaha mały bączek, nigdy mi nie dokucza, tylko jak próbuje wstać a nie mogę to się nabija, ale tylko wtedyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 18:05
Miriam, Nalka, Paulina1986, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Mój natomiast ma na odwrót. Nienaturalnie się podnieca każdą zmianą w moim ciele. Robi zasadzki lub otwarcie przeprowadza próby(nieudane w większości) ataku na moją osobę(na tle seksualnym oczywiście).
AISAK, FeliceGatto, Miriam, NataliaK, Paulina1986, Nadia, doris85, pasia27, Anoolka, Dorjana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFelicce o tzw chomiku nic nie mówi bo hmm nie widział go hohoho i może i dobrze wcześniej nie dokuczał tylko były teksty typu turlasz sie paczusiu
teraz cos zaczyna mu sie dziać i pyta sie czy po porodzie będę ćwiczy może zacznę biegać i takie pomysły mi podsuwa
przerazil sie chyba moja waga 94 kg
on 97 chyba ma stracha stracić pozycje lidera grubaska w domu
FeliceGatto, Ruda27, kaaasiaczek_, Anoolka lubią tę wiadomość
-
edit posta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 20:33
BiB, FeliceGatto, Miriam, blue00, Paula_29, Camille87, Ruda27, Karina1989, Paulina1986, Chiang Mai, kambel, magdalena, doris85, Dorjana, Bea_tina, verynice, zozol, lusia22, Domi IRL, Anoolka, mała_mi, betina89, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
Galanea wrote:Ale się naśmiałam z Waszych postów na temat męskich komentarzy
To ja wstawiam moją roześmianą Zosię.
Wybaczcie mój brak talentu, jedyne co umiem rysować to dwie kropki i kreskę:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc8225bec9b9.png
A to wizja mojego Partnera:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9dee82b2ed11.png
Ale piękny brzucholekGładki i okrąglutki a to 27 tydzień
Super
Galanea, magdalena, betina89 lubią tę wiadomość
-
Patu wrote:Ale piękne brzuszki
a serio Miriam nie widać tych kilogramów. Za to wózek mmm cudowny.
Maz czasem też się śmieje ze wieloryb będę i najwyżej drzwi mi poszerzy jak będzie trzeba
faceci i ich poczucie humoruA ile przybrałaś poki co ?
-
Co do nienaturalnego podniecenia ciazowym stanem to moj mezulek tez tak ma
Raz nawet podczas serduszkowania stwierdzil, ze musi sobie sex tasme z nami nagrac bo nowego fetyszu dostal i kreci go przeogromnie seksior ze mna w ciazy
I tez ciagle rzuca jakies seksualne aluzje
Znowu sie czuje jak za narzeczenskich czasow - napaleni jak kroliki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 09:29
Anoolka, betina89 lubią tę wiadomość
-
Oj tak, z seksem to i ja usłyszałam "wiesz co? Chyba jestem zboczony, bo podnieca mnie Twój brzuch w ciąży..."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 11:34
Miriam, magdalena, Paulina1986 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Dziewczyny, nie ma w tym nic nienaturalnego! To właśnie kwintesencja natury - tylko się cieszyć! Mnie tam mój mąż mówi, że pięknie wyglądam. Za to ja muszę wtedy mruknąć "ee tam, taka gruba" czy coś równie beznadziejnego, ech.
mala_mi, magdalena lubią tę wiadomość
-
oto mój 33t2drośnie jak szalony
mój M wczoraj zapytał jak to jest mieć taki brzuszek??więc dla faceta to tez zmiana którą ciężko sobie wyobrazić niby widzi no ale
ja do szczupłych nie należę ale brzucha nie miałam nigdy więc dla nas obojga to nowość hi hi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 18:40
Galanea, FeliceGatto, Patu, koala82, Paulina1986, Dorjana, zozol, mała_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
Galanea wrote:Ale się naśmiałam z Waszych postów na temat męskich komentarzy
To ja wstawiam moją roześmianą Zosię.
Wybaczcie mój brak talentu, jedyne co umiem rysować to dwie kropki i kreskę:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc8225bec9b9.png
A to wizja mojego Partnera:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9dee82b2ed11.png
wybacz ale wizja twojego partnera bardziej mi się podobaale brzusio śliczny!!!
Galanea, Chiang Mai lubią tę wiadomość
-
Patu wrote:Jeszcze wagowo wcale nie przytylam ale brzuszek nieźle widoczny jak na ten tydzień
Magdalena przesliczny brzuszek! Za kilka tyg będziesz go szukała
no w sumie taktak długo czekałam aż bedzie taki okrągły, mało tego chciałam mieć taki wcześniej a teraz wiem, że bywa obciążeniem he he ale to słodki ciężar
przeżyję się jeszcze m-c.
-
nick nieaktualny