Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
MOI wrote:Misty ale superancko!!!!!!!!
Karmelka, co tydzień brzusio troszkę większy, ale nóżki i pupę masz jak chudziutkieSuper wyglądasz
Mam nadzieję że tak zostanieoby nie wyszły rozstępy i nie przybylo ponad 20 kg
poki co na wadze 60 kg :p
MOI lubi tę wiadomość
-
Oj dziewczyny, nie wpedzajcie siebie i innych w niepotrzebne kompleksy. Jedna przytyje w sumie 10kg i będzie wyglądać jak pączek w maśle, druga 30 kg (patrz Miriam
) i nadal będzie zgrabniutka. Chodzi o to, żeby się jakoś specjalnie nie obzerac a nie o to, ile która przytyje
A krągłości w ciąży to, uważam, tylko dodatkowy atut. I są urocze
Na diety, ważenie i ćwiczenia z kontrolą wagi przyjdzie czas po porodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 13:22
Galanea, Camille87, Miriam, Dorjana, zozol, mała_mi, pasia27, anka_a lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
karm3lka śliczny brzusio i skarpetki
Mój mąż twierdzi że powinnam mieć jak największy brzuch i jak najwięcej przytyć bo wtedy wiadomo że z dzieckiem wszystko ok, że zdrowo rośnie. Ja przed ciążą miałam 53 kg teraz 11 więcej i mimo że się nie obżeram to w ciągu tygodnia tyję ostatnio 0,7-1 kg Jak dla mnie to dość dużo. Czyli jeszcze jakieś 6 kg może mnie być więcejNo i woda mi się zaczyna zbierać, pierścionki musiałam już zdjąć, a łatwe to nie było bo palce spuchnięte bardzo.
karm3lka, Dorjana lubią tę wiadomość
-
Piękne te Wasze brzuszki dziewczyny
Więc i ja chciałam pokazać Wam swój w 13tyg
Troszkę sobie przytyłam przed ciążą więc jest na nim troszkę tłuszczyku, tak jak i po boczkach
12 tydzień i 4 dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 12:39
Miriam, Dorjana, Anoolka, Camille87, Paulina1986, MOI, FeliceGatto, Nalka, stardust87, Galanea, Viviana, MILA, Zielono mi:-))))), genoweffa, Dodi lubią tę wiadomość
-
A ja mam cudownie jakoś odwrotnie. Jem jak zwierzak a przytyłam 8kg, myślę że max 9-10kg do końca. Aż żal rodzić
(Choć przy wzroście 155cm to wcale nie tak mało
) ale pewnie karmienie zamiast mnie odchudzać będzie mnie tuczyć
missiaa - wlej proszę zdjęcie ponownie - ani kliknąć nie mogę ani skopiować do przeglądarkiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 11:29
Dorjana, karm3lka, misiaa, Camille87, MILA lubią tę wiadomość
-
tutaj link do skopiowania- http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d8a93c1623a60dab.html
myślałam że zdjęcie się wyświetliłoprzynajmniej ja widzę że jest wklejone zdjęcie no ale widocznie coś poknociłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 12:43
-
nick nieaktualny
-
Dorjana wrote:Noo... Tovwidze ze w normie się trzymamy
Misiak rosną i to się liczy
...i bebzolki tez a co tam...
... Ja niestety mam problem z melonami :'(
Juz by mogły przestać... Juz mam dość tego ciężaru...
Też mam ten problem z melonami, a gdzie tam do końcaDorjana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
To teraz obiecuje ostatnie zdjęcie w dwupaku zbieramy sie na spacer teraz musi sie cos ruszyćChiang Mai, Gosia19, xpatiiix3, Paula_29, kambel, Camille87, FeliceGatto, zozol, mała_mi, Nalka, Galanea, Tusia84, Ruda27, Camilia, mala_mi, NataliaK, MOI, MILA, Agusia2312, niunia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, pięknie wyglądacie
Miriam, Ty już na wylocie, następne zdjęcie chyba będzie już z Zojką na rękach
A ja jestem równo w połowie.. jeszcze tyyyle czasu przed nami
kambel, MOI, Galanea, Agusia2312, FeliceGatto, Miriam, Domi IRL, karm3lka, Camille87, xpatiiix3, MILA, natasza82, mała_mi, juicca, perełeczka, celia, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość