Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
FeliceGatto, Camilia, Miriam, perełeczka, Tusia84, mała_mi, Galanea, Bergo, Camille87, kambel, Mirella, MOI, sylwia1985, Domi IRL, AISAK, Bea_tina, betina89, Gosia19, genoweffa, zozol, misiaa, magdalena, nutka, NataliaK, pasia27, Dodi lubią tę wiadomość
-
10t 0d, początek 11 tygodnia. Spory, nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 13:42
Camilia, FeliceGatto, xpatiiix3, Camille87, kambel, karm3lka, MOI, perełeczka, Gosia19, misiaa, AISAK, betina89, genoweffa, magdalena, NataliaK, pasia27, sylwia1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Tu nadal siedzi mała uparta Zojka
A tak wyglada wieloryb w przenoszonej ciazy o 3 dni
AISAK, Bea_tina, Tusia84, karm3lka, Nalka, Camille87, Bergo, perełeczka, Patu, Gosia19, FeliceGatto, MOI, Ruda27, Camilia, betina89, juicca, amela, xpatiiix3, mala_mi, Agusia2312, Galanea, genoweffa, zozol, misiaa, Iwka, magdalena, celia, Domi IRL, nutka, NataliaK, pasia27, sylwia1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBergo wrote:Dziękuję za polubienia, bardzo mi miło
Ale poważnie pytam- czy nie sądzicie, że za wielki jak na ten etap? Martwię się trochę, że za szybko rośnie.
Bergo nie przejmuj siewcale nie jest duzy, masz ladny zgrabny brzuszek
magdalena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdalena już końcóweczka
Powodzenia z Olkiem
Nam się do teraz tak urosło
magdalena, misiaa, Bea_tina, MOI, Bergo, Gosia19, perełeczka, verynice, pasia27, Camille87, pekinka82, amela, sylwia1985, Chiang Mai, mesy, Dodi lubią tę wiadomość