X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nasze brzuszki i dziecaczki
Odpowiedz

Nasze brzuszki i dziecaczki

Oceń ten wątek:
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia22 ale masz mały brzusio :)

dqpri09knl7nzqjn.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karm3lka wrote:
    magdalena już końcóweczka :D Powodzenia z Olkiem :D
    Nam się do teraz tak urosło :P
    29nt7a9.jpg

karm3ka pięknie wyglądasz :) Brzusio pięknie ruszył <3

karm3lka lubi tę wiadomość

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karm3lka wrote:
    magdalena już końcóweczka :D Powodzenia z Olkiem :D
    Nam się do teraz tak urosło :P
    29nt7a9.jpg

no rośnie apartamencik :) tak u nas już końcówka dlatego utrwalam ten widok.

karm3lka lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patu wrote:
    misiaa ale ty chudzinka jestes :) będziesz fajnie wyglądała z brzuszkiem :)

zgadam się taka chudzinka jak nasza Dorjana :) ale brzusio już ma pokaźny mam nadzieję, że mi się nie oberwie że ją obgaduję ;/

wszystkie brzuszki są ślicznie i tyle :)

misiaa lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena wrote:
    zgadam się taka chudzinka jak nasza Dorjana :) ale brzusio już ma pokaźny mam nadzieję, że mi się nie oberwie że ją obgaduję ;/

wszystkie brzuszki są ślicznie i tyle :)

No mam nadzieję że nie będzie problemu ale fakt faktem Dorjana wygląda świetnie :)
    Ale masz racje wszystkie brzuszki są śliczne bo w każdym mieszka wielki Skarb <3

Camilia, magdalena lubią tę wiadomość

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI Kochana ja czekam na Twojego brzusia :) Nic jeszcze nie widać?

MOI lubi tę wiadomość

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiaa, coś tam widać, ale bardziej kiedy się najem :P Kiedy na początku tygodnia miałam akcję "paw", bo chyba się czymś zatrułam, to kiedy popatrzyłam na siebie w lustrze, lekko odwodnioną i wygłodniałą, kompletnie nic nie było widać! Myślę, że teraz z dnia na dzień będzie mi się brzusio uwidaczniał (a już na pewno po Wielkanocy ;) ) i wtedy wrzucę fotkę :P

Bergo, misiaa lubią tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • Bergo Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli 16 tydzień i nadal nie masz śladu brzuszka, a u mnie rośnie już od początku... Naprawdę martwię się co będzie dalej. Mam problemy z kręgosłupem, jeśli brzuch będzie wielki to może się dla mnie bardzo źle skończyć...
    MOI wrote:
    Misiaa, coś tam widać, ale bardziej kiedy się najem :P Kiedy na początku tygodnia miałam akcję "paw", bo chyba się czymś zatrułam, to kiedy popatrzyłam na siebie w lustrze, lekko odwodnioną i wygłodniałą, kompletnie nic nie było widać! Myślę, że teraz z dnia na dzień będzie mi się brzusio uwidaczniał (a już na pewno po Wielkanocy ;) ) i wtedy wrzucę fotkę :P

MOI lubi tę wiadomość

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne brzuszki wszystkie;)

Ja muszę sobie dziś cyknąć fotkę, bo czuję, że rosnę. Ostatnio mnie swędzi brzuch...:P

Bergo, misiaa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d4cce52f8b3.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4db47260eb00.jpg no to willa Mateuszka 22t i 117cm juz przy pepku

nick nieaktualny, karm3lka, FeliceGatto, nick nieaktualny, Bergo, misiaa, Bea_tina, pekinka82, MOI, magdalena, Paulina1986, perełeczka, Chiang Mai lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• misiaa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:

hehe rozumiem ;) Jak widać u każdej to wygląda inaczej :) W takim razie nie pozostało nic innego jak czekać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 09:59

MOI lubi tę wiadomość

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nutka wrote:
    Śliczne brzuszki wszystkie;)

Ja muszę sobie dziś cyknąć fotkę, bo czuję, że rosnę. Ostatnio mnie swędzi brzuch...:P

No to jak swędzi to brzusio się powiększa ;) Ja czekam na tą fotkę :D

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już 18 tydzień :)
    Na plusie mamy 2kg :D

e0f7991e8ad61a06med.jpg

FeliceGatto, mala_mi, MOI, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bergo, misiaa, nick nieaktualny, Patu, Paulina1986, Domi IRL, karm3lka, perełeczka, Chiang Mai, mesy, mała_mi, Dodi lubią tę wiadomość

• MOI Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo, podobno są takie specjalne pasy ciążowe, które podtrzymują brzuszek i chronią plecy. Może warto się nad tym zastanowić, albo rozpoznać temat ;)

Misia, mam wrażenie, że przez ten weekend pokazał się mój bandzioch ;D Zauważyłam, że pępek zaczyna inaczej wyglądać! Zawsze była z niego głęboka dziura (trudna do wyszorowania :P ) a teraz jest jakby płytszy :D

Bergo, misiaa, magdalena, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo- ja dostałam od mojej fizjoterapeutki pas wyglądem przypominający pająka właśnie po to by odciążyc kręgosłup. Nie wiem jak jest z pl nazwa Ale ang to maternity support. Mi faktycznie pomaga jest lżej :) więc polecam

Bergo lubi tę wiadomość

relgio4pk3pt9z4w.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwalę się i ja :)
    f3yj9f.jpg

nick nieaktualny, nick nieaktualny, MOI, FeliceGatto, magdalena, Viviana, Patu, Paulina1986, Domi IRL, karm3lka, perełeczka, Paula55, mesy, Dodi lubią tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Oleńka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fkmsf9.jpg

I ja się pochwalę z tym że już Majeczką :D 4.03.14 <3

nick nieaktualny, misia_k1, Nelus, nick nieaktualny, MOI, misiaczk25, Bergo, FeliceGatto, verynice, misiaa, magdalena, nick nieaktualny, Patu, Paulina1986, nick nieaktualny, sylwia1985, Galanea, Bea_tina, Bea_tina, kambel, karm3lka, nutka, perełeczka, Chiang Mai, mesy, Eva0507, Eva0507, amela, Dodi, Foto_Anna lubią tę wiadomość

4afcc1255b.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa! Olka!!!! Śliczna ta Twoja córa!!!!!!! Jeeeenyyy, no czad!!!!!!

Oleńka lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Bergo, podobno są takie specjalne pasy ciążowe, które podtrzymują brzuszek i chronią plecy. Może warto się nad tym zastanowić, albo rozpoznać temat ;)

Misia, mam wrażenie, że przez ten weekend pokazał się mój bandzioch ;D Zauważyłam, że pępek zaczyna inaczej wyglądać! Zawsze była z niego głęboka dziura (trudna do wyszorowania :P ) a teraz jest jakby płytszy :D

Oj czyżby go dzidzka wypychała :D No to jeszcze kilka dni brzusio może się pojawi większy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 10:20

MOI lubi tę wiadomość

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleńka wrote:
    fkmsf9.jpg

I ja się pochwalę z tym że już Majeczką :D 4.03.14 <3

Jeny jakie śliczności :) Gratuluję pięknej córy :D

nick nieaktualny, Domi IRL, Karina1989, nutka, Oleńka, betina89 lubią tę wiadomość

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
‹‹ 115 116 117 118 119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ