Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Patu wrote:misiaa ale ty chudzinka jestes
będziesz fajnie wyglądała z brzuszkiem
zgadam się taka chudzinka jak nasza Dorjanaale brzusio już ma pokaźny mam nadzieję, że mi się nie oberwie że ją obgaduję ;/
wszystkie brzuszki są ślicznie i tyle
misiaa lubi tę wiadomość
-
magdalena wrote:zgadam się taka chudzinka jak nasza Dorjana
ale brzusio już ma pokaźny mam nadzieję, że mi się nie oberwie że ją obgaduję ;/
wszystkie brzuszki są ślicznie i tyle
No mam nadzieję że nie będzie problemu ale fakt faktem Dorjana wygląda świetnie
Ale masz racje wszystkie brzuszki są śliczne bo w każdym mieszka wielki SkarbCamilia, magdalena lubią tę wiadomość
-
Misiaa, coś tam widać, ale bardziej kiedy się najem
Kiedy na początku tygodnia miałam akcję "paw", bo chyba się czymś zatrułam, to kiedy popatrzyłam na siebie w lustrze, lekko odwodnioną i wygłodniałą, kompletnie nic nie było widać! Myślę, że teraz z dnia na dzień będzie mi się brzusio uwidaczniał (a już na pewno po Wielkanocy
) i wtedy wrzucę fotkę
Bergo, misiaa lubią tę wiadomość
-
Czyli 16 tydzień i nadal nie masz śladu brzuszka, a u mnie rośnie już od początku... Naprawdę martwię się co będzie dalej. Mam problemy z kręgosłupem, jeśli brzuch będzie wielki to może się dla mnie bardzo źle skończyć...MOI wrote:Misiaa, coś tam widać, ale bardziej kiedy się najem
Kiedy na początku tygodnia miałam akcję "paw", bo chyba się czymś zatrułam, to kiedy popatrzyłam na siebie w lustrze, lekko odwodnioną i wygłodniałą, kompletnie nic nie było widać! Myślę, że teraz z dnia na dzień będzie mi się brzusio uwidaczniał (a już na pewno po Wielkanocy
) i wtedy wrzucę fotkę
MOI lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d4cce52f8b3.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4db47260eb00.jpg no to willa Mateuszka 22t i 117cm juz przy pepku
Gosia19, karm3lka, FeliceGatto, Camille87, Bergo, misiaa, Bea_tina, pekinka82, MOI, magdalena, Paulina1986, perełeczka, Chiang Mai lubią tę wiadomość
-
MOI wrote:Misiaa, coś tam widać, ale bardziej kiedy się najem
) i wtedy wrzucę fotkę
hehe rozumiemJak widać u każdej to wygląda inaczej
W takim razie nie pozostało nic innego jak czekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 09:59
MOI lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bergo, podobno są takie specjalne pasy ciążowe, które podtrzymują brzuszek i chronią plecy. Może warto się nad tym zastanowić, albo rozpoznać temat
Misia, mam wrażenie, że przez ten weekend pokazał się mój bandziochZauważyłam, że pępek zaczyna inaczej wyglądać! Zawsze była z niego głęboka dziura (trudna do wyszorowania
) a teraz jest jakby płytszy
Bergo, misiaa, magdalena, Anoolka lubią tę wiadomość
-
I ja się pochwalę z tym że już Majeczką4.03.14
Gosia19, misia_k1, Nelus, Mirella, MOI, misiaczk25, Bergo, FeliceGatto, verynice, misiaa, magdalena, Anoolka, Patu, Paulina1986, Camille87, sylwia1985, Galanea, Bea_tina, Bea_tina, kambel, karm3lka, nutka, perełeczka, Chiang Mai, mesy, Eva0507, Eva0507, amela, Dodi, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
MOI wrote:Bergo, podobno są takie specjalne pasy ciążowe, które podtrzymują brzuszek i chronią plecy. Może warto się nad tym zastanowić, albo rozpoznać temat
Misia, mam wrażenie, że przez ten weekend pokazał się mój bandziochZauważyłam, że pępek zaczyna inaczej wyglądać! Zawsze była z niego głęboka dziura (trudna do wyszorowania
) a teraz jest jakby płytszy
Oj czyżby go dzidzka wypychałaNo to jeszcze kilka dni brzusio może się pojawi większy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 10:20
MOI lubi tę wiadomość