Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nasze brzuszki i dziecaczki
Odpowiedz

Nasze brzuszki i dziecaczki

Oceń ten wątek:
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia22 ale masz mały brzusio :)

dqpri09knl7nzqjn.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karm3lka wrote:
    magdalena już końcóweczka :D Powodzenia z Olkiem :D
    Nam się do teraz tak urosło :P
    29nt7a9.jpg

karm3ka pięknie wyglądasz :) Brzusio pięknie ruszył <3

karm3lka lubi tę wiadomość

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karm3lka wrote:
    magdalena już końcóweczka :D Powodzenia z Olkiem :D
    Nam się do teraz tak urosło :P
    29nt7a9.jpg

no rośnie apartamencik :) tak u nas już końcówka dlatego utrwalam ten widok.

karm3lka lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patu wrote:
    misiaa ale ty chudzinka jestes :) będziesz fajnie wyglądała z brzuszkiem :)

zgadam się taka chudzinka jak nasza Dorjana :) ale brzusio już ma pokaźny mam nadzieję, że mi się nie oberwie że ją obgaduję ;/

wszystkie brzuszki są ślicznie i tyle :)

misiaa lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena wrote:
    zgadam się taka chudzinka jak nasza Dorjana :) ale brzusio już ma pokaźny mam nadzieję, że mi się nie oberwie że ją obgaduję ;/

wszystkie brzuszki są ślicznie i tyle :)

No mam nadzieję że nie będzie problemu ale fakt faktem Dorjana wygląda świetnie :)
    Ale masz racje wszystkie brzuszki są śliczne bo w każdym mieszka wielki Skarb <3

Camilia, magdalena lubią tę wiadomość

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI Kochana ja czekam na Twojego brzusia :) Nic jeszcze nie widać?

MOI lubi tę wiadomość

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiaa, coś tam widać, ale bardziej kiedy się najem :P Kiedy na początku tygodnia miałam akcję "paw", bo chyba się czymś zatrułam, to kiedy popatrzyłam na siebie w lustrze, lekko odwodnioną i wygłodniałą, kompletnie nic nie było widać! Myślę, że teraz z dnia na dzień będzie mi się brzusio uwidaczniał (a już na pewno po Wielkanocy ;) ) i wtedy wrzucę fotkę :P

Bergo, misiaa lubią tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • Bergo Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli 16 tydzień i nadal nie masz śladu brzuszka, a u mnie rośnie już od początku... Naprawdę martwię się co będzie dalej. Mam problemy z kręgosłupem, jeśli brzuch będzie wielki to może się dla mnie bardzo źle skończyć...
    MOI wrote:
    Misiaa, coś tam widać, ale bardziej kiedy się najem :P Kiedy na początku tygodnia miałam akcję "paw", bo chyba się czymś zatrułam, to kiedy popatrzyłam na siebie w lustrze, lekko odwodnioną i wygłodniałą, kompletnie nic nie było widać! Myślę, że teraz z dnia na dzień będzie mi się brzusio uwidaczniał (a już na pewno po Wielkanocy ;) ) i wtedy wrzucę fotkę :P

MOI lubi tę wiadomość

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne brzuszki wszystkie;)

Ja muszę sobie dziś cyknąć fotkę, bo czuję, że rosnę. Ostatnio mnie swędzi brzuch...:P

Bergo, misiaa, Anoolka lubią tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d4cce52f8b3.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4db47260eb00.jpg no to willa Mateuszka 22t i 117cm juz przy pepku

Gosia19, karm3lka, FeliceGatto, Camille87, Bergo, misiaa, Bea_tina, pekinka82, MOI, magdalena, Paulina1986, perełeczka, Chiang Mai lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• misiaa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:

hehe rozumiem ;) Jak widać u każdej to wygląda inaczej :) W takim razie nie pozostało nic innego jak czekać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 09:59

MOI lubi tę wiadomość

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nutka wrote:
    Śliczne brzuszki wszystkie;)

Ja muszę sobie dziś cyknąć fotkę, bo czuję, że rosnę. Ostatnio mnie swędzi brzuch...:P

No to jak swędzi to brzusio się powiększa ;) Ja czekam na tą fotkę :D

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już 18 tydzień :)
    Na plusie mamy 2kg :D

e0f7991e8ad61a06med.jpg

FeliceGatto, mala_mi, MOI, Camille87, Mirella, Bergo, misiaa, Anoolka, Patu, Paulina1986, Domi IRL, karm3lka, perełeczka, Chiang Mai, mesy, mała_mi, Dodi lubią tę wiadomość

• MOI Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo, podobno są takie specjalne pasy ciążowe, które podtrzymują brzuszek i chronią plecy. Może warto się nad tym zastanowić, albo rozpoznać temat ;)

Misia, mam wrażenie, że przez ten weekend pokazał się mój bandzioch ;D Zauważyłam, że pępek zaczyna inaczej wyglądać! Zawsze była z niego głęboka dziura (trudna do wyszorowania :P ) a teraz jest jakby płytszy :D

Bergo, misiaa, magdalena, Anoolka lubią tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo- ja dostałam od mojej fizjoterapeutki pas wyglądem przypominający pająka właśnie po to by odciążyc kręgosłup. Nie wiem jak jest z pl nazwa Ale ang to maternity support. Mi faktycznie pomaga jest lżej :) więc polecam

Bergo lubi tę wiadomość

relgio4pk3pt9z4w.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwalę się i ja :)
    f3yj9f.jpg

Gosia19, Mirella, MOI, FeliceGatto, magdalena, Viviana, Patu, Paulina1986, Domi IRL, karm3lka, perełeczka, Paula55, mesy, Dodi lubią tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Oleńka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fkmsf9.jpg

I ja się pochwalę z tym że już Majeczką :D 4.03.14 <3

Gosia19, misia_k1, Nelus, Mirella, MOI, misiaczk25, Bergo, FeliceGatto, verynice, misiaa, magdalena, Anoolka, Patu, Paulina1986, Camille87, sylwia1985, Galanea, Bea_tina, Bea_tina, kambel, karm3lka, nutka, perełeczka, Chiang Mai, mesy, Eva0507, Eva0507, amela, Dodi, Foto_Anna lubią tę wiadomość

4afcc1255b.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa! Olka!!!! Śliczna ta Twoja córa!!!!!!! Jeeeenyyy, no czad!!!!!!

Oleńka lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Bergo, podobno są takie specjalne pasy ciążowe, które podtrzymują brzuszek i chronią plecy. Może warto się nad tym zastanowić, albo rozpoznać temat ;)

Misia, mam wrażenie, że przez ten weekend pokazał się mój bandzioch ;D Zauważyłam, że pępek zaczyna inaczej wyglądać! Zawsze była z niego głęboka dziura (trudna do wyszorowania :P ) a teraz jest jakby płytszy :D

Oj czyżby go dzidzka wypychała :D No to jeszcze kilka dni brzusio może się pojawi większy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 10:20

MOI lubi tę wiadomość

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleńka wrote:
    fkmsf9.jpg

I ja się pochwalę z tym że już Majeczką :D 4.03.14 <3

Jeny jakie śliczności :) Gratuluję pięknej córy :D

Anoolka, Domi IRL, Karina1989, nutka, Oleńka, betina89 lubią tę wiadomość

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
‹‹ 115 116 117 118 119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ