Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nasze brzuszki i dziecaczki
Odpowiedz

Nasze brzuszki i dziecaczki

Oceń ten wątek:
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo wrote:
    No więc wyglądam jak w 20 tygodniu a dopiero 12 się zaczyna....
    2qmkzrb.jpg
    9icpon.jpg

Kochana czym Ty się przejmujesz? Figurkę masz świetną a brzuszek wcale nie jest za duży jak na ten etap :)Jest w sam raz do tego jaka talia :)

Anoolka, karm3lka lubią tę wiadomość

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • mesy Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam też swojego brzucha w 17 tygodniu ;)

v4p200.jpg

Bergo, Anoolka, MOI, Chiang Mai, misiaa, mala_mi, FeliceGatto, perełeczka, Gosia19, Mirella, Dodi, genoweffa lubią tę wiadomość

atdcp07wgmlvqj4h.png
  • Bergo Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mesy, piękny :)

mesy lubi tę wiadomość

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • mesy Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo z boku tak z przodu już nie hehehe ale dziękuję ;)

atdcp07wgmlvqj4h.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mesy wrote:
    Dodam też swojego brzucha w 17 tygodniu ;)

v4p200.jpg
    masz taki brzuszek jak ja teraz :D Ale śliczny i jaki opalony :D

mesy lubi tę wiadomość

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekne brzusie- moze i ja dodam wkrotce swoj

misiaa lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mesy Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiaa taka już ma uroda z tą opaleniżna :P MAM cichą nadzieję , że dziecię ją odziedziczy :P JAK WKROCZĘ W 20 tydzień to wrzucę kolejne zdjęcie :)

misiaa lubi tę wiadomość

atdcp07wgmlvqj4h.png
  • Bergo Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokaż przód :) Nie wierzę na słowo :P
    mesy wrote:
    Bergo z boku tak z przodu już nie hehehe ale dziękuję ;)

mesy, Anoolka lubią tę wiadomość

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • mesy Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo

Dostałam boczków , że zaczynają mi wisieć :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 10:11

mala_mi, MOI, Anoolka lubią tę wiadomość

atdcp07wgmlvqj4h.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mesy, niejedna by chciała mieć taaaaakie wielkie zwisające boczki!!!! :P

mesy, Anoolka, Bergo, FeliceGatto lubią tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • mesy Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI nie no teraz nie jest źle , ale wrzuciłam zdjęcie na wrześniówki z miesięcznym dzieciem w brzuchu to tam miałam niezły bębenek hahah

MOI lubi tę wiadomość

atdcp07wgmlvqj4h.png
  • Bergo Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko jak ślicznie! Fantastyczny brzuch! Nie wiem gdzie Ty te boczki widzisz... Chciałabym takie boczki! :D
    mesy wrote:
    Bergo

wmb96q.jpg

Dostałam boczków , że zaczynają mi wisieć :P

mesy lubi tę wiadomość

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • mesy Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo mi się zaś bardziej twój podoba :D haha

atdcp07wgmlvqj4h.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no, błagam, Dziewczyny!!!!! Powtórzę się - brzuchy macie piękne. I to każda jedna z Was. Czy chudzielce, czy standardowe, czy puszki. Uwielbiam tą galerię, zawsze poprawia mi humor.
    Ale.... jak widzę cudne, szczupłe i wysportowane brzuszki, które piszą, że mają boczki albo przytyły kilka (2-5kg) i są tym faktem mocno zaniepokojone, to mam ochotę wytargac za uszy!!! No cholera, czy Wy jesteście tak zakompleksione (zupełnie niepotrzebnie zresztą), czy infantylne czy po prostu wiecie, że wygladacie ładnie ale chcecie to też usłyszeć od nas (co chyba byłoby dla mnie najbardziej zrozumiałe z tego wszystkiego)?
    Opanować się proszę, bo znajdę, pojadę i każdej osobiście nakopie w dupala! ;)

NataliaK, turkawka, Camilia, Anoolka, Camille87, MOI lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Bergo Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Ci powiem jak jest ze mną. Miałam kiedyś bulimię, wiele lat temu. To już przeszło, ale niepokój o figurę pozostał. To nie jest tak, że szukam pochlebstw, a sama wiem że wyglądam super. Wyglądałam owszem, potem sobie przytyłam, a teraz ciąża. Chodzi o to, że chcę obiektywnej opinii. Bo z jednej strony nie mogę wpaść w paranoję, a wiem że mam do tego tendencję. Z drugiej zaś nie mogę sobie pochlebiać i utyć bez sensu. Dla mnie osobiście jest więc ważna szczera, obiektywna opinia. Niestety mam zaburzone postrzeganie swojego ciała, ale staram się panować nad tym.
    FeliceGatto wrote:
    Nie no, błagam, Dziewczyny!!!!! Powtórzę się - brzuchy macie piękne. I to każda jedna z Was. Czy chudzielce, czy standardowe, czy puszki. Uwielbiam tą galerię, zawsze poprawia mi humor.
    Ale.... jak widzę cudne, szczupłe i wysportowane brzuszki, które piszą, że mają boczki albo przytyły kilka (2-5kg) i są tym faktem mocno zaniepokojone, to mam ochotę wytargac za uszy!!! No cholera, czy Wy jesteście tak zakompleksione (zupełnie niepotrzebnie zresztą), czy infantylne czy po prostu wiecie, że wygladacie ładnie ale chcecie to też usłyszeć od nas (co chyba byłoby dla mnie najbardziej zrozumiałe z tego wszystkiego)?

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc, Bergo, obiektywnie wyglądasz zajebiście. Masz śliczne, jędrne ciało. I przy Twoim sposobie życia, na pewno nie będziesz miała większych problemów z powrotem do dawnej figury sprzed ciąży. Dziewczyno, niejedna z nas (w tym ja), chciałaby wyglądać tak, jak Ty. A brzuszek, piersi i prawdopodobnie dupka urosną Ci jeszcze całkiem sporo. Ale dopóki Twoje ciało jest... hmm... napięte, a nie w formie walkowatej galaretki, to znaczy, że nadal jesteś śliczna :)

Bergo, Anoolka lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 12:51

FeliceGatto, mesy, sylwia1985, perełeczka, Bergo, Anoolka, Patu, MOI, Gosia19, Dodi lubią tę wiadomość

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • mesy Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:

:D :D :D :D
    haha :P
    ja to zawsze coś u siebie znajdowałam co mi nie pasowało hehe

atdcp07wgmlvqj4h.png
  • Bergo Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny. Zaraz idę na basen. Nie chcę dopuścić do formy galaretkowatej ;)

Anoolka, FeliceGatto lubią tę wiadomość

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • mesy Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo wrote:
    Dziękuję dziewczyny. Zaraz idę na basen. Nie chcę dopuścić do formy galaretkowatej ;)

też bym sobie poszła , ale mi gin nie pozwolił póki co ze względu na łożysko :( może 22 kwietnia mi pozwoli to pójdę :)

atdcp07wgmlvqj4h.png
‹‹ 117 118 119 120 121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ