Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Bergo wrote:No więc wyglądam jak w 20 tygodniu a dopiero 12 się zaczyna....
Kochana czym Ty się przejmujesz? Figurkę masz świetną a brzuszek wcale nie jest za duży jak na ten etap :)Jest w sam raz do tego jaka taliaAnoolka, karm3lka lubią tę wiadomość
-
Nie no, błagam, Dziewczyny!!!!! Powtórzę się - brzuchy macie piękne. I to każda jedna z Was. Czy chudzielce, czy standardowe, czy puszki. Uwielbiam tą galerię, zawsze poprawia mi humor.
Ale.... jak widzę cudne, szczupłe i wysportowane brzuszki, które piszą, że mają boczki albo przytyły kilka (2-5kg) i są tym faktem mocno zaniepokojone, to mam ochotę wytargac za uszy!!! No cholera, czy Wy jesteście tak zakompleksione (zupełnie niepotrzebnie zresztą), czy infantylne czy po prostu wiecie, że wygladacie ładnie ale chcecie to też usłyszeć od nas (co chyba byłoby dla mnie najbardziej zrozumiałe z tego wszystkiego)?
Opanować się proszę, bo znajdę, pojadę i każdej osobiście nakopie w dupala!NataliaK, turkawka, Camilia, Anoolka, Camille87, MOI lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Ja Ci powiem jak jest ze mną. Miałam kiedyś bulimię, wiele lat temu. To już przeszło, ale niepokój o figurę pozostał. To nie jest tak, że szukam pochlebstw, a sama wiem że wyglądam super. Wyglądałam owszem, potem sobie przytyłam, a teraz ciąża. Chodzi o to, że chcę obiektywnej opinii. Bo z jednej strony nie mogę wpaść w paranoję, a wiem że mam do tego tendencję. Z drugiej zaś nie mogę sobie pochlebiać i utyć bez sensu. Dla mnie osobiście jest więc ważna szczera, obiektywna opinia. Niestety mam zaburzone postrzeganie swojego ciała, ale staram się panować nad tym.FeliceGatto wrote:Nie no, błagam, Dziewczyny!!!!! Powtórzę się - brzuchy macie piękne. I to każda jedna z Was. Czy chudzielce, czy standardowe, czy puszki. Uwielbiam tą galerię, zawsze poprawia mi humor.
Ale.... jak widzę cudne, szczupłe i wysportowane brzuszki, które piszą, że mają boczki albo przytyły kilka (2-5kg) i są tym faktem mocno zaniepokojone, to mam ochotę wytargac za uszy!!! No cholera, czy Wy jesteście tak zakompleksione (zupełnie niepotrzebnie zresztą), czy infantylne czy po prostu wiecie, że wygladacie ładnie ale chcecie to też usłyszeć od nas (co chyba byłoby dla mnie najbardziej zrozumiałe z tego wszystkiego)?
Opanować się proszę, bo znajdę, pojadę i każdej osobiście nakopie w dupala! -
No więc, Bergo, obiektywnie wyglądasz zajebiście. Masz śliczne, jędrne ciało. I przy Twoim sposobie życia, na pewno nie będziesz miała większych problemów z powrotem do dawnej figury sprzed ciąży. Dziewczyno, niejedna z nas (w tym ja), chciałaby wyglądać tak, jak Ty. A brzuszek, piersi i prawdopodobnie dupka urosną Ci jeszcze całkiem sporo. Ale dopóki Twoje ciało jest... hmm... napięte, a nie w formie walkowatej galaretki, to znaczy, że nadal jesteś śliczna
Bergo, Anoolka lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto wrote:Nie no, błagam, Dziewczyny!!!!! Powtórzę się - brzuchy macie piękne. I to każda jedna z Was. Czy chudzielce, czy standardowe, czy puszki. Uwielbiam tą galerię, zawsze poprawia mi humor.
Opanować się proszę, bo znajdę, pojadę i każdej osobiście nakopie w dupala!
haha
ja to zawsze coś u siebie znajdowałam co mi nie pasowało hehe