Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze, basen to świetna sprawa, ale raczej powinnam unikać go jak tylko się da. Wiekszość wizyt, nawet jednorazowych, na wszelkich basenach i kąpieliskach kończy się u mnie potworną i trudną do wyleczenia infekcją intymną, a teraz lepiej nie ryzykować
-
nick nieaktualny
-
pochwale sie bembenkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 21:51
FeliceGatto, Camilia, kada24, Bea_tina, Camille87, seneka, Bergo, zozol, MOI, karm3lka, misiaa, Paula55, sylwia1985, Anoolka, Gosia19, Paulina1986, Chiang Mai, Mirella, Patu, mała_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mój brzuchol
18t+6d
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fdf96554eb48.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/19fc730a1f98.jpgMOI, Gosia19, Bergo, misiaa, FeliceGatto, Camille87, xpatiiix3, Patu, mała_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
seneka wrote:Domi mamy zbliżony termin
i brzusio ładne mnie dopiero od 2 tyg.wypycha
Seneka pewnie Ty szczuplejsza odemnie. Ja mam polowkowe usg w poniedzialek/ ciekawa jestem co powiedza o rozmiarze bembenka:) W pracy mowia u mnie ze maly mam hehehe
-
Domi IRL wrote:Seneka pewnie Ty szczuplejsza odemnie. Ja mam polowkowe usg w poniedzialek/ ciekawa jestem co powiedza o rozmiarze bembenka:) W pracy mowia u mnie ze maly mam hehehe
Przybieram na wadze 2 kg miesięcznie mimo że cały czas muszę coś zjeść. Przed ciążą ważyłam 56kg a teraz 62. Taka już jestem że ciężko mi przytyć
Ja byłam wczoraj na połówkowym. -
nick nieaktualnyHej Kochane Ciocie jestem Zojka
Ur. 04.04.2014 o godzinie 11:55 3900g 54cm
Mam tu 30 min
Tu 5 dni
A tu kończę swój pierwszy tydzień życia
Wysyłam buziakistardust87, misiaa, Camilia, kada24, FeliceGatto, Camille87, Gosia19, Martynika, nutka, Chiang Mai, agata86, mala_mi, Bea_tina, Anoolka, NataliaK, Nalka, xpatiiix3, Domi IRL, szczessciara, perełeczka, mała_mi, aswalda, Tusia84, paula22, Selena, Paula_29, kambel, karm3lka, Agusia2312, Galanea, juicca, Patu, MOI, Oleńka, zozol, Paulina1986, blue00, koala82, amela, mesy, Bergo, sylwia1985, lkc, aga8787, santoocha, Ruda27, Eva0507, sara_nar, Dodi, genoweffa lubią tę wiadomość