Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
32+1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 17:05
NataliaK, Miriam, FeliceGatto, mała_mi, agata86, Tusia84, Anoolka, Bea_tina, Paula_29, Camille87, Galanea, juicca, Patu, MOI, Chiang Mai, zozol, Paulina1986, Bergo, pasia27, Dodi lubią tę wiadomość
-
seneka wrote:Przybieram na wadze 2 kg miesięcznie mimo że cały czas muszę coś zjeść. Przed ciążą ważyłam 56kg a teraz 62. Taka już jestem że ciężko mi przytyć
Ja byłam wczoraj na połówkowym.
No to ja wazylam 60 kg- teraz mam 62 kg. Ale schudlam na pczatku do 56 kg prawie. Nadal mam sredni apatyt chociaz ostatnio jakby lepiej:)
-
Domi IRL wrote:No to ja wazylam 60 kg- teraz mam 62 kg. Ale schudlam na pczatku do 56 kg prawie. Nadal mam sredni apatyt chociaz ostatnio jakby lepiej:)
Mój lekarz powiedział że powinnam się cieszyć bo " nie objadam dziecka" a dziecko waży prawidłowo a ja nie mam zbędnych kg, więc chyba nie ma na co narzekaćDomi IRL lubi tę wiadomość
-
Ja zrobiłam dziś krok na przód i założyłam do pracy legginsy i obcisłą mini sukieneczkę podkreślającą brzuszek. To mój pierwszy dzień eksponowania brzuszka
Dojrzewam też do tego, żeby zrobić i wrzucić jakieś zdjęcie dla was
misiaa, FeliceGatto, blue00, mala_mi, Bergo, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MOI wrote:Ja zrobiłam dziś krok na przód i założyłam do pracy legginsy i obcisłą mini sukieneczkę podkreślającą brzuszek. To mój pierwszy dzień eksponowania brzuszka
Dojrzewam też do tego, żeby zrobić i wrzucić jakieś zdjęcie dla was
MOI, Bergo lubią tę wiadomość
-
Każdy brzuszek jest inny, ale każdy bez wyjątku śliczny
Za to dzieci, które z nich już wyszły są absolutnie przepiękne
Miriam, Zojka słodka, aż do schrupania!
A to my, zaczynamy 23tc.
misiaa, Galanea, amela, MOI, Bergo, Miriam, mała_mi, Camille87, Gosia19 lubią tę wiadomość
-
Bergo wrote:A ja Wam dziś pokaże synusia w brzuchu
Brzuszek jutro, na rozpoczęcie 13 tygodnia. Chociaż z USG od początku wynika, że ta ciąża jest i tydzień starsza czyli dziecko jest duże jak 14 tydzień.
Kochana to znasz już płeć swojej kruszynki, tak szybko?AISAK, Chiang Mai, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Tak, wczoraj się dowiedziałam
W piątek idziemy na USG genetyczne i moja pani doktor mówi, że ten profesor, który będzie je wykonywał jeszcze mi powie na 100% jaka płeć. Według niej chłopak.
misiaa wrote:Kochana to znasz już płeć swojej kruszynki, tak szybko?misiaa lubi tę wiadomość