Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna wygląda jak laleczka z porcelany
Czy ja dobrze widzę!- Nela juz chodzi! To dopiero ekspresowe dziecko Hihi :p
Xparix zazdroszcze tak grzecznej córeczki, Livka nieźle daje nam popalić szczególnie po nocach. O jej spaniu w łóżeczku mogę pomarzycNalka, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny chcialam sie pochwalic ze 13 pazdziernika o godz 0:10 przyszedl na swiat po ciezkim porodzie z komplikacjami Nikus.Wazy 3450 i ma 52 cm - jak bedziemy juz w domku i sie troche ogarniemy to napewno wstawie fotke.Najwaniejsze ze synek zdrowy a ja bede powoli dochodzic do siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 18:21
Martynika, Dotty84, MonikaDM, Vilenka, Domi IRL, Nalka, xpatiiix3, Chanela, juicca, MariaAntonina, amela, Natalina, anusiaa90, Carola55, HANA lubią tę wiadomość
-
Neluś na pewno niedługo sie zmieni, u Nas spokój hehe nawet jak mały sobie pokrzyczy to młodej nie rusza nic i może spać wszędzie gdzie popadnie i o dziwo w wózku nie śpi tylko hehe
Sylwia gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 21:39
Livia
Nela
Marcel
-
Gratuluje wszytskim mamuską pociech .. wszytskie kochane i do całowania i przytulania
A moj skarb najmłodszy jutro konczy pół roku.. przeleciało jak piasek przez sito...
Z kochaną sissssssssss...
pozdrawiamy
Dotty84, Selena, mala_mi, Domi IRL, Kaarolina, Miriam, anusiaa90, Camille87, paaolka, juicca, HANA, FeliceGatto, xpatiiix3, Bea_tina, Galanea, Migotka22, Natalina, Agusia2312 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyNasza stokrotka :*
Kawa, Nelus, Domi IRL, santoocha, Ewelin, anusiaa90, Carola55, Camille87, Martynika, paaolka, lkc, mala_mi, HANA, FeliceGatto, xpatiiix3, Bea_tina, Galanea, Migotka22, Natalina, Camilia, Agusia2312, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMariaAntonina - ale Gustawek ma burzę włosków A tak w ogóle to mam sentyment do tego imienia...mam koleżankę która nadała to imię swojemu synkowi i pięknie sie komponuje z ich nazwiskiem.
Gosia - jaka Majeczka jest spokojniutka...I taka rozmarzona jakaśGosia19, MariaAntonina lubią tę wiadomość
-
natasza82, santoocha, anusiaa90, Domi IRL, Carola55, Camille87, Gosia19, Nelus, adk_1989, Kawa, paaolka, lkc, mala_mi, MariaAntonina, misiaa, HANA, FeliceGatto, xpatiiix3, genoweffa, Galanea, Migotka22, Natalina, Ewelin, Camilia, Agusia2312, Krysti lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Moja mala przylepka. 7 tydzien
MonikaDM, santoocha, Kawa, Martynika, paaolka, lkc, Bergo, Kaarolina, mala_mi, MariaAntonina, misiaa, HANA, anusiaa90, FeliceGatto, xpatiiix3, genoweffa, Galanea, blue00, Migotka22, Natalina, Carola55, Camilia, Agusia2312, Krysti lubią tę wiadomość
-
Artur! Ty się nie mieścisz na przewijaku!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 14:59
paaolka, lkc, Kaarolina, santoocha, mala_mi, MariaAntonina, misiaa, Camille87, HANA, Gosia19, Domi IRL, anusiaa90, FeliceGatto, xpatiiix3, genoweffa, Galanea, Migotka22, Carola55, Camilia, Agusia2312, Krysti lubią tę wiadomość
-
Moja myszka w czasie drugiego pobytu w szpitalu z powodu żółtaczki. Na szczęście bilirubina szybka spadła po trzech naświetlaniach i mogłyśmy w końcu wyjść do domku
KochamHANA, paaolka, Gosia19, Kaarolina, anusiaa90, FeliceGatto, xpatiiix3, Bea_tina, Galanea, mrth666, Migotka22, Natalina, mala_mi, Carola55, Camilia, Agusia2312, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika wrote:Artur! Ty się nie mieścisz na przewijaku!
A właśnie, że się mieszczę!
Lepiej mi tego nie zabieraj...
Jejku jaki on duzy!! Na tych zdjeciach wyglada na duzo starszego niz 4 miesiace! Uroczymisiaa, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
Baletnica mamusi - mam 15dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 21:05
Bea_tina, Gosia19, kasss, Galanea, turkawka, Kaarolina, blue00, anusiaa90, Migotka22, Domi IRL, Natalina, Robotka1, HANA, FeliceGatto, mala_mi, Carola55, Camilia, Agusia2312 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel