Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz juz corcia sobie wody spuściła, ale pecherz do końca był cały u dolu także urodzona w czepku bo wyszła cala w Nim na gorze pęknięty był niestety 6 doba a my jeszcze w szpitalu, ale juz niedługo domek i pochwale się nowymi fotkami córci
HANA lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
I moja malutka Nelcia ma 4dni tutaj
Śle buziaki ciotkom forumowym ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 11:35
misiaa, Galanea, FeliceGatto, mala_mi, HANA, Bergo, Natalina, Camille87, Miriam, Gosia19, anusiaa90, Nalka, Cynamonek30, Kaarolina lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Cudne te Wasze maluchy Takie małe..
Delektujcie się tym maleńkim ciałkiem, bo czas zaiwania i dzieci rosną ekspresowo. Moja dwumiesięczna kruszyna aktualnie wygląda już tak:
FELICE, faktycznie pięknie wygląda Junior z Małgosią. Wyobrażam sobie jak Ci serce rośnie Pozdrówki :*
natasza82, Kawa, HANA, Galanea, FeliceGatto, Bergo, Miriam, Camille87, Martynika, Natalina, santoocha, Nelus, anusiaa90, Nalka, Domi IRL, Cynamonek30, Magda2013, Kaarolina, genoweffa, Migotka22 lubią tę wiadomość
-
mala_mi wrote:Cześć dziewczyny. Cudne te Wasze maluchy Takie małe..
Delektujcie się tym maleńkim ciałkiem, bo czas zaiwania i dzieci rosną ekspresowo. Moja dwumiesięczna kruszyna aktualnie wygląda już tak:
FELICE, faktycznie pięknie wygląda Junior z Małgosią. Wyobrażam sobie jak Ci serce rośnie Pozdrówki :* -
nick nieaktualnyX
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 15:48
Miriam, mala_mi, Kawa, Martynika, natasza82, Natalina, FeliceGatto, HANA, anusiaa90, xpatiiix3, Nalka, Domi IRL, polaola, Cynamonek30, Magda2013, Kaarolina, genoweffa, Migotka22, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille sama nie wiem kiedy niedawno turlając sie z kata w kat jeczalam ze 36kg przytylam a teraz juz pol roku minęło i 40 schudłam Zoja juz duza panna aaaaa jak ten czas szybko leci za szybko !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 00:25
Camille87, Natalina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkie te nasze dzieciaczki są śliczne Najpierw ekstra brzuch, potem czadowe dziecko
Mała_mi - zobacz, jak jeszcze niedawno pisaliśmy o cc a tu trach, moja ma 4, Twoja 2 miesiące. Rzeczywiście czas zasuwa i ma w nosie, że chcemy się tymi naszymi bąblami jak najbardziej nacieszyć
Miriam, ale Zojce włoski pojaśniały!Miriam, mala_mi, Natalina lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
Oj, z tego, co pamiętam, to po Miriam akurat wcale nie było widać tych kilogramów . Chyba Ci wtedy wszystko w brzuszek poszło?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 14:59
Camille87, FeliceGatto, xpatiiix3, Miriam, HANA, Nelus, Galanea, anusiaa90, mala_mi, kambel, Nalka, Domi IRL, Rika, Cynamonek30, Kaarolina, genoweffa, Migotka22, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
6-dniowa najedzona księżniczka Nelcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 17:42
Miriam, HANA, Bergo, Martynika, Nelus, Galanea, Natalina, Vilenka, anusiaa90, mala_mi, kambel, Amy, blue00, FeliceGatto, Nalka, Domi IRL, Cynamonek30, Kaarolina, genoweffa, Migotka22, Agusia2312 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny