Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartinika nie było widać ? Byłam jak wieloryb albo foczka spaslaczka dryfująca na krze lodowej heheh w dniu porodu warzyłam równe 100kg czyli 36kg na plusie jak zobaczyłam ta liczbę to nie wiedziałam czy mam sie śmiać czy płakać
6 miesięcy po porodzie i 40kg mniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 18:28
xpatiiix3, natasza82, Bergo, Galanea, misiaczk25, Vilenka, HANA, anusiaa90, mala_mi, santoocha, Amy, FeliceGatto, Nalka, rastafanka, Magda2013, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
Ależ ja właśnie to zdjęcie pamiętam i pamiętam też dobrze, jak wrzała dyskusja, że tych 36kg po Tobie nie widać i wszystko Ci poszło w brzuch!
Chociaż jak dałaś zdjęcie po 6 miesiącach to, istotnie, różnica w buzi jest, ładnie wyglądasz .
A tak z ciekawości... jak Ty karmiłaś w tej kiecce? Bo Zojka cały czas cyckowa?
Pati, Nelcia ma taki super wyraz buźki, jakby to powiedziała moja mama, taki "mądrutki" . Bystre oczęta.Bergo, Miriam, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Nelcia jak na 6 dni to jest niesamowicie bystra. Nie wygląda jak noworodek slodziak!
PS. Na mnie też mówią Nelcia hi hi a jej imię to Nela tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 20:16
Bergo, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika nie mam zdjeć na telefonie ale niektóre to tragedia jak wrócę do domu to poszukam bo teraz u teściow jesteśmy musisz mi uwierzyć na słowo ze w realu wyglądałam na 100kg albo i wiecej haha a co do karmienia to chrzciny były w lokalu a tam miałam pokój i siup sukienka zdjęta i sie karmimy Zoja i tak tylko na leżąco jada wiec musiałam miec wyrko tak to na spacerach kładziemy sie na trawie na chuscie bo lala na siedząco bie chce i juz
-
nick nieaktualny
-
Nelus wrote:Nelcia jak na 6 dni to jest niesamowicie bystra. Nie wygląda jak noworodek slodziak!
PS. Na mnie też mówią Nelcia hi hi a jej imię to Nela tak?
Tak ma na imię Nela
Dziękujemy za komplementy )
Mi nawet slow brakuje bo wszystkie dzieciaczki są takie cudowne i te mniejsza te większe no cudeńka
Uwielbiam ten wątek, ale teraz dzieciowo się zrobiło gdzie brzuszki są.?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 18:26
HANA, Natalina lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Mała śpi i je tylko ,przed karmieniem przewine cycuś i do lozeczka a mały całuje glaska przytula ja zakochany jest sam się bawi, sam je, wynosi pampersy do kosza podaje jak cos trzeba, o chyba ze zupa na obiad to trzeba nakarmić, a tak w sumie mam czas na posprzątanie itd w nocy tez 2-3 razy wstaje mała na karmienie wiec tfu tfu drugie dziecko anioł nawet nie płacze tylko mruczy jak kotek albo woła tak śmiesznie jakby eeeej jak piszczałka taka zabawkowa hehe i wsio nawet jak nie śpi to grzecznie w lozeczku leży ,wiec nie ma na co narzekać póki co to dopiero początek, a ja wyspana i wypoczeta lepiej niż w ciąży
Camille87, Bergo, FeliceGatto, mala_mi, HANA lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Mam 4 miesiące i 3 dni. Powoli przyzwyczajam się do jedzenia..
Zaczęło się niepozornie..Z mamą:
Co to? ;O
Ty... ale to jest całkiem dobre... to na pewno jedzenie?;O
"Potwierdzam zajebistość słoiczków Gerber."
blue00, xpatiiix3, natasza82, Martynika, FeliceGatto, mala_mi, Miriam, anusiaa90, HANA, Kaarolina, Carola55, paaolka, Migotka22, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
OMNOMNOMNOM
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 14:59
santoocha, FeliceGatto, xpatiiix3, Bergo, mala_mi, natasza82, Camille87, Miriam, anusiaa90, amela, HANA, Rika, Kawa, Natalina, blue00, Kaarolina, Carola55, paaolka, Migotka22, Agusia2312, Krysti lubią tę wiadomość
-
Veronisia ma 2 miesiacenatasza82, santoocha, Camille87, xpatiiix3, Miriam, FeliceGatto, anusiaa90, amela, HANA, MonikaDM, mala_mi, Natalina, Nalka, Magda2013, blue00, Kaarolina, Carola55, paaolka, Migotka22, Agusia2312, Krysti lubią tę wiadomość
-
Nela ma 2 miesiące
natasza82, xpatiiix3, Miriam, santoocha, Bergo, Domi IRL, anusiaa90, HANA, Camille87, Malenq, mala_mi, Agusia ;), Kawa, Martynika, Natalina, Magda2013, blue00, Kaarolina, Carola55, paaolka, Migotka22, Agusia2312, Krysti lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Moje dwa skarby
Marcelek zakochany w młodszej siostrze ;***
Już 10 dni razem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 21:06
zozol, santoocha, Bergo, anusiaa90, HANA, Camille87, amela, Rika, mala_mi, Martynika, Natalina, Vilenka, Chanela, Magda2013, blue00, Kaarolina, Carola55, paaolka, Migotka22, Agusia2312, Krysti lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyDziewczyny takie słodziachne te Wasz szkraby, ze już swojego nie mogę się doczekać
Jak zwykle Anna urzeka mnie swoimi pięknymi, ogromnymi oczętami
I ja dziś ujawnię przed Wami apartament naszego synka...27tydz.:
anusiaa90, HANA, xpatiiix3, Bergo, Camille87, amela, Malenq, polaola, Cynamonek30, Natalina, Nalka, Carola55, Agusia2312, Krysti lubią tę wiadomość
-
Martynika Twój Arturek jest cudowny
Domi malutka jest bardzo do Ciebie podobna śliczna jestWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 07:24
Domi IRL, Martynika lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif