X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nieprawidłowy spływ żylny z lewego pluca
Odpowiedz

Nieprawidłowy spływ żylny z lewego pluca

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Doniczka Bratków Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2018, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Jestem w 1 ciąży, 33tc. Moj ginekolog wykonał mi ostatnio USG 3trymestru i nie podobał mu się jeden spływ żylny z lewego płuca. Tak jakby był krzywo lub uchodził gdzieś indziej. Reszta super. Dodam, że USG genetyczne i połówkowe robiłam u znanego genetyka i wszystko było super. Doktor kazał skonsultować się z kardiologiem dziecięcym. Jesteśmy już umówieni.

Szukałam informacji o tym w internecie i wszędzie gdzie mogłam. Nic nie znalazłam oprócz całościowych wad spływów żylnych, nigdzie jednego. Czy może któraś miała podobna diagnozę lub słyszała o tym? Będę wdzięczna za każdą pomoc.

Córeczka - 11.04.2018.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ