X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nieprawidłowy spływ żylny z lewego pluca
Odpowiedz

Nieprawidłowy spływ żylny z lewego pluca

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Doniczka Bratków Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2018, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Jestem w 1 ciąży, 33tc. Moj ginekolog wykonał mi ostatnio USG 3trymestru i nie podobał mu się jeden spływ żylny z lewego płuca. Tak jakby był krzywo lub uchodził gdzieś indziej. Reszta super. Dodam, że USG genetyczne i połówkowe robiłam u znanego genetyka i wszystko było super. Doktor kazał skonsultować się z kardiologiem dziecięcym. Jesteśmy już umówieni.

Szukałam informacji o tym w internecie i wszędzie gdzie mogłam. Nic nie znalazłam oprócz całościowych wad spływów żylnych, nigdzie jednego. Czy może któraś miała podobna diagnozę lub słyszała o tym? Będę wdzięczna za każdą pomoc.

Córeczka - 11.04.2018.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ