X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Niewiadoma płeć
Odpowiedz

Niewiadoma płeć

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NataliaKrawczyk Nowa

Wysłany: 18 kwietnia 2022, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka czy są tu mamy które podobnie jak ja maja sprzeczne informacje od lekarzy? Jeden mówi że dziewczynka, drugi że chłopak. Komu tu wierzyć

Zielona koniczyna lubi tę wiadomość

• Lilka94 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2022, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w którym tc jesteś? Kiedy było badanie u pierwszego a kiedy u drugiego lekarza?

22.12.21 Synek 💙
    03.06.20 Córcia ❤️
    10.07.19 Aniolek 9 tc
  • Zielona koniczyna Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2022, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaKrawczyk wrote:
    Hejka czy są tu mamy które podobnie jak ja maja sprzeczne informacje od lekarzy? Jeden mówi że dziewczynka, drugi że chłopak. Komu tu wierzyć

Witaj 🙂

Po pierwsze gratuluję z całego serca cudu pod serduszkiem 💕💕💗.

Jako mama wielodzietna miałam niezłe przeboje co do płci przy mojej 3 ciąży cały czas od 4 msc że chłopak nawet na USG było widać sprzęt męski , ja wszystko pod synka kupiłam tam przyszedł czas porodu i o dziewczynka w szoku byłam jak nie wiem przy 5 ciąży todo samego porodu nie wiedziałam nie to że nie chciałam poznać zaciskało nasze szczęście nóżki i nie ma dopiero na porodówce się dowiedziałam że kolejna córka . Ja to uważam że nie ważna płeć najważniejsze aby szczęśliwie i zdrowo donosić jaki urodzić 💕💗 .

Mama 5 dzieci 🧒👩‍🦱👩‍🦱👩‍🦱🧒
    04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
    Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
    Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
    Na ovufriend i bbf od 2016 r.
    " Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
    Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
    Jan Paweł II
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ