Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Niewiadoma płeć
Odpowiedz

Niewiadoma płeć

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NataliaKrawczyk Nowa

Wysłany: 18 kwietnia 2022, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka czy są tu mamy które podobnie jak ja maja sprzeczne informacje od lekarzy? Jeden mówi że dziewczynka, drugi że chłopak. Komu tu wierzyć

Zielona koniczyna lubi tę wiadomość

• Lilka94 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2022, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w którym tc jesteś? Kiedy było badanie u pierwszego a kiedy u drugiego lekarza?

22.12.21 Synek 💙
    03.06.20 Córcia ❤️
    10.07.19 Aniolek 9 tc
  • Zielona koniczyna Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2022, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaKrawczyk wrote:
    Hejka czy są tu mamy które podobnie jak ja maja sprzeczne informacje od lekarzy? Jeden mówi że dziewczynka, drugi że chłopak. Komu tu wierzyć

Witaj 🙂

Po pierwsze gratuluję z całego serca cudu pod serduszkiem 💕💕💗.

Jako mama wielodzietna miałam niezłe przeboje co do płci przy mojej 3 ciąży cały czas od 4 msc że chłopak nawet na USG było widać sprzęt męski , ja wszystko pod synka kupiłam tam przyszedł czas porodu i o dziewczynka w szoku byłam jak nie wiem przy 5 ciąży todo samego porodu nie wiedziałam nie to że nie chciałam poznać zaciskało nasze szczęście nóżki i nie ma dopiero na porodówce się dowiedziałam że kolejna córka . Ja to uważam że nie ważna płeć najważniejsze aby szczęśliwie i zdrowo donosić jaki urodzić 💕💗 .

Mama 5 dzieci 🧒👩‍🦱👩‍🦱👩‍🦱🧒
    04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
    Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
    Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
    Na ovufriend i bbf od 2016 r.
    " Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
    Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
    Jan Paweł II
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ