Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Niewiadoma płeć
Odpowiedz

Niewiadoma płeć

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NataliaKrawczyk Nowa

Wysłany: 18 kwietnia 2022, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka czy są tu mamy które podobnie jak ja maja sprzeczne informacje od lekarzy? Jeden mówi że dziewczynka, drugi że chłopak. Komu tu wierzyć

Zielona koniczyna lubi tę wiadomość

• Lilka94 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2022, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w którym tc jesteś? Kiedy było badanie u pierwszego a kiedy u drugiego lekarza?

22.12.21 Synek 💙
    03.06.20 Córcia ❤️
    10.07.19 Aniolek 9 tc
  • Zielona koniczyna Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2022, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaKrawczyk wrote:
    Hejka czy są tu mamy które podobnie jak ja maja sprzeczne informacje od lekarzy? Jeden mówi że dziewczynka, drugi że chłopak. Komu tu wierzyć

Witaj 🙂

Po pierwsze gratuluję z całego serca cudu pod serduszkiem 💕💕💗.

Jako mama wielodzietna miałam niezłe przeboje co do płci przy mojej 3 ciąży cały czas od 4 msc że chłopak nawet na USG było widać sprzęt męski , ja wszystko pod synka kupiłam tam przyszedł czas porodu i o dziewczynka w szoku byłam jak nie wiem przy 5 ciąży todo samego porodu nie wiedziałam nie to że nie chciałam poznać zaciskało nasze szczęście nóżki i nie ma dopiero na porodówce się dowiedziałam że kolejna córka . Ja to uważam że nie ważna płeć najważniejsze aby szczęśliwie i zdrowo donosić jaki urodzić 💕💗 .

Mama 5 dzieci 🧒👩‍🦱👩‍🦱👩‍🦱🧒
    04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
    Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
    Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
    Na ovufriend i bbf od 2016 r.
    " Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
    Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
    Jan Paweł II
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ