Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Niewydolna szyjka
Odpowiedz

Niewydolna szyjka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LILA_33 Autorytet

Wysłany: 15 maja, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć:) przychodzę z takim pytaniem, jestem w 22 tyg ciazy i szyjka ma już 2 cm, lekarz chce założyć pessar, pozatym oszczędny tryb życia jednak przy drugim maluchu jest ciężko. Czy ktoś mial taki przypadek czy udało się donosić ciążę do terminu porodu ?

age.png

Od 2020 r. Starania o pierwsze👶
    09/2020 💔

Maj 2022 - pierwsza IUI ...❌
    Czerwiec 2022 - druga IUI...❌
    09/2022 - histeroskopia - usunięcie polipa

09/2023 nasze największe szczescie jest już na świecie 💖

06/2025 💔
    Styczeń 2026 ⏸️
    09.01 - 38,9 mIU/ml -> 12.01 - 116 mIU/ml -> 14.01 - 307 mIU/ml -> 17.01 - 1100 mIU/ml

preg.png
  • Marcycha Autorytet

Wysłany: 29 maja, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, moja znajoma miała pesar w obu ciążach i pierwsze dziecko urodziła dwie doby po zdjęciu go, a na wyjście drugiego dziecka musiała poczekać jeszcze kilka dni. Także każda ciąża inna, mi.o że nawet kobieta ta sama 😉 Tak czy siak w obu przypadkach na spokojnie ciążę donoszone, a miała jeszcze krótsze te szyjki.

LILA_33 lubi tę wiadomość

04.2025 👶 🩷
    Wracamy
    05.26 ⏸️ (1 cs)
    07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ