X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Niezaschnieta hybryda w ciązy
Odpowiedz

Niezaschnieta hybryda w ciązy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szabelka Koleżanka

Wysłany: 6 października, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, byłam ostatnio na paznokciach w tym samym salonie co od 5 lat i dziś pierwszy raz w życiu zauważyłam że na jednym paznokciu zrobił mi się bąbel i po nakłuciu cały kolor zszedł z paznokcia ( hybryda się nie zastygła w lampce). Moje pytanie czy orientujecie się może czy jak chodziłam tak nieświadoma tydzień a tam był mokry lakier to coś mogło się wytworzyć chemicznego i zaszkodzić dziecku?

• LeniweKluski Autorytet

Wysłany: 8 października, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może chemicznego nie, bo jednak paznokieć jest martwy (to tylko keratyna).
    Natomiast środowisko typu wilgoć i ciepło sprzyja rozwojowi grzybów i bakterii.
    Usunęłabym cała stylizację i dałabym im miesiąc wolnego. Zobaczysz czy nie rozwija się grzybica albo onycholiza.

Gosiaczek.prosiaczek lubi tę wiadomość

Planowane CC 16.12.2024 💙💃
    Jednak grudniowy bobas

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ