X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nosiboo Pro - prośba o opinię😉
Odpowiedz

Nosiboo Pro - prośba o opinię😉

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AgaX Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2024, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy są tu mamy używające Nosiboo Pro i mogą się podzielić zdaniem na ten temat?
    Czy wart jest prawie 700zl?🤔

Póki co, przy starszej córce używałam katarku do odkurzacza i dawaliśmy nim radę. Mamy dom, odkurzacz stoi w pralni, więc nie jest to najwygodniejsze, ale nie ma tragedii. Teraz na stan przybył nam maluszek z sapką niemowlęcą i stąd rozkminka czy nie zainwestować w ten wynalazek.
    Z plusów widzę to, że jest na pewno bardziej podręczny, można zabrać go w podróż. Z minusów - zdecydowanie cena.

preg.png
  • Foxy Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2024, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam, Kupiłam gdy synek mial 2 lata i załuje, że tak poźno i zdążyłam wydać ze 200zł na inne odciągacze (katarki, nosiboo eco...). Dziecko nadal nie umie wydmuchac nosa wiec bardzo nam sie przydaje, teraz sam sobie włącza i odciąga. Koniec z wiecznie rozwalonym w pokoju odkurzaczem i moimi infekcjami od ustnego odciagania.

15.09.20: (I) ET 4.1.1
    bhcg 6dpt 44,7; 9dpt 220; 17dpt 4663
    25+4tc 891g, 29+4tc 1616g, 32+6tc 2230g, 34+4tc 2500g 36+5tc 3025g 38+3tc 3280g
    24.08.23 (II) FET 4.1.1
    bhcg 4dpt 1,1; 6dpt 3,8; 9dpt 6,6
    20.09.23 (III) FET 3.1.1
    39+5tc 3700g

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2024, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2024, 18:44

• Kropka6 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2024, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm a ja mam jakąś małą końcówke w zestawie 🤔

Fakt drogi jak nie wiem ... Ale przy czestych infekcjach złoto... Jest głośnawy, ale jak dla mnie o wiele przyjemniejszy dźwięk niz odkurzacz. I właśnie mobilny i wole jak pol roku stoi w pokoju /salonie/sypialni, to niż odkurzacz. Aaa i na plus czyszczenie. Te wszystkie katarki do odkurzacza zachwile jak się źle domyje grzybem zarastają. A tutaj w kazdy zakamarek można domyc.

33 lata
    19.02.2019 💔 11 tyg
    03.2021 👧🏼
    13.09.2023 2760 g, 52cm 💣
    age.png
  • Fooskatt Autorytet

Wysłany: 6 marca 2024, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam w 100%, kupiłam jak synek miał 3 miesiące. Rewelacja! Teraz syn ma prawie 4 lata, ale przy bardzo mocno zawalonym nosie nadal stosujemy.

31 lat.
    4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
    Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
    I/2024 - bc.

II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
    III/2024 - CLO.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ