X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nosiboo Pro - prośba o opinię😉
Odpowiedz

Nosiboo Pro - prośba o opinię😉

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AgaX Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy są tu mamy używające Nosiboo Pro i mogą się podzielić zdaniem na ten temat?
    Czy wart jest prawie 700zl?🤔

Póki co, przy starszej córce używałam katarku do odkurzacza i dawaliśmy nim radę. Mamy dom, odkurzacz stoi w pralni, więc nie jest to najwygodniejsze, ale nie ma tragedii. Teraz na stan przybył nam maluszek z sapką niemowlęcą i stąd rozkminka czy nie zainwestować w ten wynalazek.
    Z plusów widzę to, że jest na pewno bardziej podręczny, można zabrać go w podróż. Z minusów - zdecydowanie cena.

preg.png
  • Foxy Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam, Kupiłam gdy synek mial 2 lata i załuje, że tak poźno i zdążyłam wydać ze 200zł na inne odciągacze (katarki, nosiboo eco...). Dziecko nadal nie umie wydmuchac nosa wiec bardzo nam sie przydaje, teraz sam sobie włącza i odciąga. Koniec z wiecznie rozwalonym w pokoju odkurzaczem i moimi infekcjami od ustnego odciagania.

15.09.20: (I) ET 4.1.1
    bhcg 6dpt 44,7; 9dpt 220; 17dpt 4663
    25+4tc 891g, 29+4tc 1616g, 32+6tc 2230g, 34+4tc 2500g 36+5tc 3025g 38+3tc 3280g
    24.08.23 (II) FET 4.1.1
    bhcg 4dpt 1,1; 6dpt 3,8; 9dpt 6,6
    20.09.23 (III) FET 3.1.1
    age.png

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego, 18:44

• Kropka6 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm a ja mam jakąś małą końcówke w zestawie 🤔

Fakt drogi jak nie wiem ... Ale przy czestych infekcjach złoto... Jest głośnawy, ale jak dla mnie o wiele przyjemniejszy dźwięk niz odkurzacz. I właśnie mobilny i wole jak pol roku stoi w pokoju /salonie/sypialni, to niż odkurzacz. Aaa i na plus czyszczenie. Te wszystkie katarki do odkurzacza zachwile jak się źle domyje grzybem zarastają. A tutaj w kazdy zakamarek można domyc.

33 lata
    19.02.2019 💔 11 tyg
    03.2021 👧🏼
    13.09.2023 2760 g, 52cm 💣
    age.png
  • Fooskatt Autorytet

Wysłany: 6 marca, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam w 100%, kupiłam jak synek miał 3 miesiące. Rewelacja! Teraz syn ma prawie 4 lata, ale przy bardzo mocno zawalonym nosie nadal stosujemy.

31 lat.
    4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
    Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
    I/2024 - bc.

II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
    III/2024 - CLO.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ