Nosiboo Pro - prośba o opinię😉
-
Cześć, czy są tu mamy używające Nosiboo Pro i mogą się podzielić zdaniem na ten temat?
Czy wart jest prawie 700zl?🤔
Póki co, przy starszej córce używałam katarku do odkurzacza i dawaliśmy nim radę. Mamy dom, odkurzacz stoi w pralni, więc nie jest to najwygodniejsze, ale nie ma tragedii. Teraz na stan przybył nam maluszek z sapką niemowlęcą i stąd rozkminka czy nie zainwestować w ten wynalazek.
Z plusów widzę to, że jest na pewno bardziej podręczny, można zabrać go w podróż. Z minusów - zdecydowanie cena. -
polecam, Kupiłam gdy synek mial 2 lata i załuje, że tak poźno i zdążyłam wydać ze 200zł na inne odciągacze (katarki, nosiboo eco...). Dziecko nadal nie umie wydmuchac nosa wiec bardzo nam sie przydaje, teraz sam sobie włącza i odciąga. Koniec z wiecznie rozwalonym w pokoju odkurzaczem i moimi infekcjami od ustnego odciagania.
-
nick nieaktualny
-
Hmm a ja mam jakąś małą końcówke w zestawie 🤔
Fakt drogi jak nie wiem ... Ale przy czestych infekcjach złoto... Jest głośnawy, ale jak dla mnie o wiele przyjemniejszy dźwięk niz odkurzacz. I właśnie mobilny i wole jak pol roku stoi w pokoju /salonie/sypialni, to niż odkurzacz. Aaa i na plus czyszczenie. Te wszystkie katarki do odkurzacza zachwile jak się źle domyje grzybem zarastają. A tutaj w kazdy zakamarek można domyc. -
Polecam w 100%, kupiłam jak synek miał 3 miesiące. Rewelacja! Teraz syn ma prawie 4 lata, ale przy bardzo mocno zawalonym nosie nadal stosujemy.31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -