Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Sovi wrote:Niestety nie byłam tam. A jaki lekarz konkretnie? Ty tez jestes z Lbn? Gdzie prowadzisz ciąże?
Co do ruchów to może dzidziuś tak leży że ma nóżki w górze a na dole cie smyra np główką -
Sovi tak aktywna mama. U mnie glukoza wyszła w porządku. Samo badanie też bardzo spoko. Nawet to dość smaczne. Jak cukier puder. Za to w moczu wyszły mi bakterie i leukocyty 11-20 ;( napisałam do mojej doktor ale ona jest spokojna. Powiedziała że jeśli mam inne dolegliwości typu pieczenie itd to żuravit ma sens. Co prawda nie mam ale chyba sobie kupię będę dużo piła i w sobotę powtórzę badanie. Troszkę się zmartwiłam. Do tej pory wyniki były idealne. I ogólnie jakoś dzisiaj dziwny dzień taki mam nastrój nie bardzo.
-
Robak wrote:U mnie 100 leukocytów, może zaczne też brać ten żurawit, to chyba najbezpieczniejsze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 23:25
-
No to i ja wybrałam się na glukoze. Ohyda. Już wypiłam to paskudzywo, wcześniej kupiłam sobie nową Pani i 2 godz będę z Wami i czytać gazete. W tej ciąży już raz robiłam glukoze, moja lekarka jest zapobiegliwa i w pierwszym trymestrze już mnie raz wysłała (mówiła że po 35 roku życia wysyła pacjentki dwa razy, że bardziej na nie uważa). Wyszła ok mam nadzieje ze teraz będzie podobnie.
Pamiętajcie o potwierdzeniu grupy krwi.Celia89 lubi tę wiadomość