Obawy
-
Witam, zrobialam w niedziele test wykrywajacy ciaze 6 dni przed @, kreska byla normalnie widoczna, ale dosc slabo zabarwiona, nastepnie wczoraj zrobilam test o czulosci 20 a dzis taki o czulosci 25, chcialam zobaczyc czy kreska ciemnieje, a staje sie raczej jasniejsza, nie wiem czy to zalezy od czulosci.. jestem dopiero w 32 dniu cyklu, lekarz przyjmie mnie dopiero 12.06, piersi bola mnie dosc mocno od kilku dni, podbrzusze tez, z tym ze lekko bez zadnych plamien, czy jest powod do zmartwien ?
-
nick nieaktualny
-
Beta hcg z krwi wychodzi wcześniej niż testy sikane. Zrób to a nie będziesz miała wątpliwości czy to ciąża czy test wadliwy
-
nick nieaktualnyMlodamama_1999 wrote:Dziekuje wam, mam nadzieje ze wszystko w porzadku, na pewno po wizycie dam wam znac co i jak, pytalam o testy z krwi, ale oni cos mowilicaly czas ze za wczesnie i ze „nic nie bedzie widac“ wiec Termin dopiero za tydzien
Ja już miałam 2 biochemy - sikańce z kreskami były, a beta niska i po kilku dniach @
Na betę nie trzeba iść na czczo, znajdź lab, które długo pobiera krew i ma wyniki online albo można dopłacić do trybu cito i dzisja będziesz wiedzieć co i jak. Plus nie będziesz musiała się na wizytę pchać, bo co racja to racja - za tydzień wizyta to za wcześnie i cudów tam nie zobaczysz. -