Objawy
-
Kochane moje jestem po prostu u kresu niewytrzymałości. 3 października kochałam się z moim partnerem, dodam że to były moje dni płodne( jedyny minus to taki że miałam wtedy okres)( mam dość krótki cykl bo 24dni-zawsze 24) Hmm od paru dni boli mnie podbrzusze( podobnie jak na okres, ale inaczej- dziś w nocy tez bolało i to bardzo) tak samo jak jajniki czuje kłucie- może nie często ale zazwyczaj wieczorem, rano czuje bardzo słabiutkie mdłości. Zawsze panowałam nad swoimi emocjami a teraz mam je rozregulowane( dziś płakałam- nie wiem czemu). W dzień czuję się bardzo senna( jak nigdy) a w nocy czasami nie spie a nawet jak śpię to chce mi się spać w dzień, a co z apetytem, zawsze jadłam maluśko a teraz widzę sporą poprawę bo jem więcej, piersi mnie nie bolą. Napiszcie mi jeszcze czy gdy zrobię test w niedzielę to będzie on wiarygodny? bo chyba nie chce mi się czekać do okresu który nadejdzie za paręnaście dni. Bardzo pragnę dzieciątka
Karolina -
To jestes dopiero co po owulacji:) W takim razie beta tez nic jesze nie wykaże, ja robilam bete jakos 7 dpo i nie pokazała ciazy, w wczoraj widzialam bijace serduszko! Badz cierpliwa, oplaca sie:)
-
Karolinary wrote:Kochane moje jestem po prostu u kresu niewytrzymałości. 3 października kochałam się z moim partnerem, dodam że to były moje dni płodne( jedyny minus to taki że miałam wtedy okres)( mam dość krótki cykl bo 24dni-zawsze 24)
jak mogły to być Twoje dni płodne jak miałaś okres? jak oceniłaś płodność?
jaki masz śluz obecnie? szukasz objawów nie będąc w ciąży - to tylko psychika.
Aby zajść w ciąże powinnaś kochać się od momentu zakończenia okresu do 3-4 dni po połowie cyklu, żeby była szansa na zapłodnienie.
Wyluzuj z tym szukaniem objawów, bo jak widać...oszaleć nie jest łatwo, a popadanie w obsesję nie sprzyja zachodzeniu w ciążę.
Najlepiej kochać się z miłości, a nie tylko w celu zapłodnienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 11:14
Mag.1990, Limerikowo lubią tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Natka88 wrote:To jestes dopiero co po owulacji:) W takim razie beta tez nic jesze nie wykaże, ja robilam bete jakos 7 dpo i nie pokazała ciazy, w wczoraj widzialam bijace serduszko! Badz cierpliwa, oplaca sie:)Karolina
-
Teraz ja nie rozumiem. Skoro dzis mija 13 dzien cyklu (nie mylic z dniami po owulacji), to jesteś dopiero za polmetkiem cykli (pisalas, ze masz 24 dniowe). Wiec jezeli kochałas sie 3 pazdziernika, to bylo to 11 dni temu, a wiec na samym poczatku, gdzie prawdopodobnie nie bylas jeszcze 'plodna'...
Test owszem jest wiarygodny po 14 dniach, ale od czasu wspolzycia w okresie płodnym, a nie jakimkolwiek.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
dokładnie, tak jak Natka pisze
wiarygodny jest test, wtedy gdy wiesz kiedy mniej więcej masz owulację i do tego dodajesz te 14dni.
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-