X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Objawy wczesnej ciazy karmiąc piersią
Odpowiedz

Objawy wczesnej ciazy karmiąc piersią

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Plumka Nowa

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Mamusie! Mam pytanie do dziewczyn które zaszły w ciążę gdy karmiły piersią - czy mialyscie jakies specyficzne objawy związane z karmieniem?

• mnk Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 02:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm nie. Chociaz jadlam czekolade. O:D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • setti Ekspertka

Wysłany: 25 sierpnia 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie miałam. W późniejszym czasie (gdy już wiedziałam o ciąży) karmienie zaczęło mnie boleć. Przeszło jakoś w połowie ciąży.

jgf871u.png

t6748sh.png
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2017, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w okolicach zagnieżdżenia było mniej mleczka ;)

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2017, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie zaczęły boleć sutki podczas karmienia. Poza tym miałam zawroty głowy i uderzenia gorąca a synek zaczął się przytulać do mojego brzucha :)

• Angelina Autorytet

Wysłany: 13 września 2017, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też bolały sutki i zaczęły pękać. Zaraz potem dostałam zapalenia jednej piersi tak mocno, że wylądowałam w szpitalu i skończyło się antybiotykiem.

km5s8u69q08sfsa9.png
    zem38iik979vtlfe.png
    UKOCHANY FRANUŚ *09-02-2015r + 09-02-2015r. 29tc żył 1,5 godz.
    n59yi09kveaj4gx0.png
  • czarna_owca Autorytet

Wysłany: 8 października 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoga084 wrote:
    Mnie zaczęły boleć sutki podczas karmienia. Poza tym miałam zawroty głowy i uderzenia gorąca a synek zaczął się przytulać do mojego brzucha :)

ja mialam dokladnie tak samo! moj 1,5 roczny synek zaczal sie nagle przytulac do brzucha jak brzuszek jescze nie byl widocnzy, przynoisl i kladl mi na brzuchu zabawki... zadziwiajace jest jak wiele wiedza dzieci o co nawet my dorosli ich nie posadzamy

mhsv3e5e7kvmf6ta.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ