X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddam wyprawke dla dziewczynki
Odpowiedz

Oddam wyprawke dla dziewczynki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poszukuje osoby ktora jest potrzebujaca mama i bedzie miala dziewczynke badz ma juz taka do 6 msc.Mam do oddania wypawke,sama bede miala dziewczynke ale od rodziny dostałam mnostwo rzeczy i nie zdaze wszystkiego zuzyc.Moze jest ktos potrzebujacy??Dodam ze rzeczy sa dobrej/przecietnej jakosci ale spokojnie mozna dziecku załzoyc.Posiadaja deikatne zmechacenia ale nie maja dziur i plam.

Camille87, MikanKulta lubią tę wiadomość

km5s8ribs34fnes6.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ