X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Odklejanie czopu a infekcja dróg rodnych
Odpowiedz

Odklejanie czopu a infekcja dróg rodnych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sylwia21 Nowa

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie pomocy! Wczoraj byłam u gin dostałam Pimafucin na infekcję, miałam zacząć przyjmować dziś, bo dopiero kupiłam. Jednak zauważyłam bardzo dużo gęstej kremowo - mlecznej wydzieliny przy sikaniu (zupełnie inna niż do tej pory przy infekcji, bo ta była zółtozielonkawa jak twarożek). Mam ogromne obawy, bo tyle się naczytałam o odejściu czopa i wgl, że dziecko traci ochronę przed bakteriami i jest narażone na infekcje... Co ja mam robić, czy jeśli to jest odchodzący czop, to brać ten Pimafucin i leczyć infekcję, czy to nie zaszkodzi dziecku, jeśli nie ma juz tej ochronnej bariery z czopu. Czy bardziej szkodliwa jest obecna infekcja? Zgłupiałam, mój gin dziś nie przyjmuje, a położna nie odbiera. Dodam, że 35 tc :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ