X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Odklejanie czopu a infekcja dróg rodnych
Odpowiedz

Odklejanie czopu a infekcja dróg rodnych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sylwia21 Nowa

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie pomocy! Wczoraj byłam u gin dostałam Pimafucin na infekcję, miałam zacząć przyjmować dziś, bo dopiero kupiłam. Jednak zauważyłam bardzo dużo gęstej kremowo - mlecznej wydzieliny przy sikaniu (zupełnie inna niż do tej pory przy infekcji, bo ta była zółtozielonkawa jak twarożek). Mam ogromne obawy, bo tyle się naczytałam o odejściu czopa i wgl, że dziecko traci ochronę przed bakteriami i jest narażone na infekcje... Co ja mam robić, czy jeśli to jest odchodzący czop, to brać ten Pimafucin i leczyć infekcję, czy to nie zaszkodzi dziecku, jeśli nie ma juz tej ochronnej bariery z czopu. Czy bardziej szkodliwa jest obecna infekcja? Zgłupiałam, mój gin dziś nie przyjmuje, a położna nie odbiera. Dodam, że 35 tc :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ