X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Odstawienie bonjesty
Odpowiedz

Odstawienie bonjesty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • promykk Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mdłości i wymioty zaostrzyły mi się w 12 tc., biorę 2 tab. bonjesty dziennie i od 2 tygodni jest dobrze. Zastanawiam się czy odstawiać, bo są drogie. Jak schodziłyście z tych leków żeby uniknąć nawrotu? Czytałam, że kobiety dzielą tabletki na części, ale ulotka tego zabrania, bo to lek o zmodyfikowanym uwalnianiu.

Help. 💖

10.2024 💔 9tc, zabieg
    30.12.24 ⏸️
    NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    04.08 2700g 🧁
    05.09 🎂🥳 3200g, 55cm, 10 pkt.

age.png
  • angelberry Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promykk wrote:
    Hej, mdłości i wymioty zaostrzyły mi się w 12 tc., biorę 2 tab. bonjesty dziennie i od 2 tygodni jest dobrze. Zastanawiam się czy odstawiać, bo są drogie. Jak schodziłyście z tych leków żeby uniknąć nawrotu? Czytałam, że kobiety dzielą tabletki na części, ale ulotka tego zabrania, bo to lek o zmodyfikowanym uwalnianiu.

Help. 💖
    Hej, ja zeszłam najpierw do jednej tabletki - samopoczucie było bez zmian. Pomyślałam więc, że już będzie super i nie brałam kolejnej recepty. Kiedy skończyło mi się opakowanie, miałam 3-dniowy nawrót wymiotów, ale na czwarty dzień wszystko jak ręką odjął i sytuacja ustabilizowała się już na stałe.

promykk lubi tę wiadomość

15.11.24 ⏸️ 18cs
    27.11.24 pierwsze USG
    11.12.24 CRL 1.49cm i ❤️
    16.01.25 masz 6.73cm i jesteś zdrową dziewczynką 🧬🩷🥹
    12.02.25 172g żabeczki 🐸
    12.03.25 połówkowe, 350g, wszystko ok 🫶
    19.03.25 416g, wszystko idealnie, tylko mama z anemią
    16.04.25 885g, wszystko super🩷 i po anemii
    07.05.25 1334g mojej Plumkisi 👶
    14.05.25 USG III trymestru, 1424g, idealna Córeczka 🌸
    04.06.25 2217g, już kawał dzidziusia 😍
    25.06.25 3006g 😱🩷
    16.07.25 3300g 🥰
    23.07.25 czekamy na postęp...
    23.07.25 TP 🍼
    31.07.25 jest już z nami 🥰🩷

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ