X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Opalanie i kąpiele
Odpowiedz

Opalanie i kąpiele

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aga2319 Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :):):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2017, 20:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój gin tez tak mówi :) Tylko powiedział, że nie można brzucha opalać, tj. można wystawić goły na 15 min i to tyle. Mam kupić jakieś pareo, albo zakrywać brzuchol ręcznikiem :)

a ja mam pytanie - jakie macie stroje kąpielowe na czas ciąży?

• caśka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo po prostu używać parasola przeciwsłonecznego i jednoczęściowy strój :) ja tak robie

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki temat już się pojawił :)

https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/opalanie-sie-z-brzuszkiem,462.html

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ