ośmiorniczki dla noworodków
-
nick nieaktualnyWitajcie. Na wstępie zaznaczę, że nie wiedziałam, w którym dziale wrzucić temat, więc znalazł się tutaj. Słyszałyście może o ośmiorniczkach dla noworodków- zwłaszcza dla wcześniaków? Sprawiają, że dziecko się uspokaja, gdyż macki przypominają pępowinę. (Więcej można poczytać w internecie). Jesli któraś byłaby chętna na taką ośmiorniczkę, to mam do sprzedania 8 szt. Jedna już wypróbowana i działa jak trzeba Zdjęcia, cenę itd. wyslę na priv.
-
nick nieaktualny
-
Akcja ośmiorniczek miała być szczytna dla wczesniaków. Ale jak zwykle zawsze znajdzie się ktoś, chętny zarobić. Osobiście uważam, że zrobienie komuś ze znajomych lub rodzinie ośmiorniczki jest ok. Sprzedaż już nie ok. Sama zrobiłam takową synkowi.
-
nick nieaktualny
-
Sylvuszka ja jestem chętna na taką ośmiorniczkę jak już wcześniej pisałąm.....mam znajomą któa z wielką chęcią by odkupiła od Ciebie też......może podałą byś jakiegoś maila do siebie to ja bym jak byś sie zgodzila dala tez go mojej znajomej to byscie sie dogadaly droga mailową......jak myslisz??
-