X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Owulacja a płeć maleństwa
Odpowiedz

Owulacja a płeć maleństwa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem mamą cudownego synka; obecnie staramy się o rodzeństwo dla niego. Nie ukrywam, że chciałabym zostać mamą także córki. Wiem, że najważnijsze aby dziecko było zdrowe ale pomażyć chyba mogę. Będzie drugi synek będę również szczęśliwa. Nauka mówi, że żeby była córka należy współżyć na 2-3 dni przed owulacją. Jak to było u Was? Z synkiem było pełno <3 więc trudno mi określić z którego dnia jest :P

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Ewunia 21.01.2025 :*
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczku u mnie współżycia w owu (13,14dc) i pierwszy syn a druga corka hehe

Gosiaczek lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ