Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Owulacja a płeć maleństwa
Odpowiedz

Owulacja a płeć maleństwa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem mamą cudownego synka; obecnie staramy się o rodzeństwo dla niego. Nie ukrywam, że chciałabym zostać mamą także córki. Wiem, że najważnijsze aby dziecko było zdrowe ale pomażyć chyba mogę. Będzie drugi synek będę również szczęśliwa. Nauka mówi, że żeby była córka należy współżyć na 2-3 dni przed owulacją. Jak to było u Was? Z synkiem było pełno <3 więc trudno mi określić z którego dnia jest :P

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczku u mnie współżycia w owu (13,14dc) i pierwszy syn a druga corka hehe

Gosiaczek lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ