X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Owulacja a płeć maleństwa
Odpowiedz

Owulacja a płeć maleństwa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem mamą cudownego synka; obecnie staramy się o rodzeństwo dla niego. Nie ukrywam, że chciałabym zostać mamą także córki. Wiem, że najważnijsze aby dziecko było zdrowe ale pomażyć chyba mogę. Będzie drugi synek będę również szczęśliwa. Nauka mówi, że żeby była córka należy współżyć na 2-3 dni przed owulacją. Jak to było u Was? Z synkiem było pełno <3 więc trudno mi określić z którego dnia jest :P

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Ewunia 21.01.2025 :*
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczku u mnie współżycia w owu (13,14dc) i pierwszy syn a druga corka hehe

Gosiaczek lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ