Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pamiętnik ciąży
Odpowiedz

Pamiętnik ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    czy kojarzy może któraś z was, gdzie można kupić coś w stylu pamiętnika ciąży, gdzie można zapisywać na papierze te wszystkie rzeczy, które się z nami dzieją podczas ciąży dzień po dniu albo chociaż tydz po tyg?
    Moja mama miała coś takiego, jak ze mną w ciąży chodziła i potem "Mój pierwszy roczek", i to jest tak słodkie. Za każdym razem się wzruszam, jak to otwieram i czytam.
    Szukam szukam i znaleźć nie mogę :(

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Ballerina Przyjaciółka

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że możesz zamówić coś takiego albo sama zrobić jako scrapbooking? Chyba byłoby urocze :) bo chyba nie trzeba mieć konkretnie rubryczek do wypisywania i ramek na wklejanie zdjęć? ze sklepów nic nie podpowiem, bo nie mieszkam w Polsce już od kilku lat. Powodzenia w szukaniu czegoś ładnego :)

https://davf.daisypath.com/zsHVp3.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ballerina, już dzisiaj mój L mnie nakręcił, żebym sama zrobiła, bo to jeszcze fajniejsze będzie :)
    No to zrobię :D

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Ballerina Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno wyjdzie ślicznie :)

https://davf.daisypath.com/zsHVp3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dla mnie super :)
    Polecam allegro, tam jest wiele artykułów do tego przystosowanych :)

• Boroniówka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazłam kiedyś coś takiego :) http://www.kupujepolskieprodukty.pl/2013/04/brioko-notesy-i-organizery-dla-rodzicow.html

73esxwa.png
    bfarxzdvidppk01a.png
  • Hatfe Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trafiłam na ten temat zupełnie przez przypadek, ale skoro już jestem to coś fajnego Wam pokażę:D http://graficzny.com.pl/dziennik-mamy-kalendarz-ciazowy/ - może mało miejsca na zapiski, ale pomysł super! Ci Japończycy zawsze coś ciekawego wymyślą;)

Droga po pierwszego Potwora;):
    2 poronienia
    1 cb
    3 inseminacje
    Pół ciąży w szpitalu
    Efekt: Zdrowa córka!!! :)))

Droga po drugiego Potwora:
    6 inseminacji
    I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
    2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
    3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ