Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne paracetamol
Odpowiedz

paracetamol

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ela111 Koleżanka

Wysłany: 2 stycznia 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny mam wielki problem i jestem ceiekawe czy może komuś się coś takiego przytrafiło. jestem w 13 tygodniu od 5 tygodnie boli mnie kolano bule są okropne najgorzej w nocy ale w dzień też.byłam już wszędzie i nić może coś od kręgosłupa może kolano może żyły ale nikt nie powiedział nic konkretnie.najgorsze jest że od 5 tygodnia biorę paracetamol ćwiartkę tabletki jak tylko mnie boli i pomaga jak ręką odjoł.jak boli mnie trzy razy to muszę brać trzy razy po ćwiartce ale w odstępach 4 6 godzin niby nie dużo ale jednak muszę brać codziennie niecałą tabletkę ginekolog powiedział że nić się nie stanie ale ja się obawiam

matylda
  • monikamina Koleżanka

Wysłany: 3 stycznia 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paracetamol jest bezpieczny w ciąży. Ja brałam w ciąży przez 2 tygodnie po 2 tabletki z zalecenia lekarza. Nie można tylko brać ibupromu

2nn3skjov6bvby4s.png zrz63e5ebzu8cjz8.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałam w ciąży Apap 3xdziennie po jednej tabletce przez tydzień bo miałam mały zabieg chirurgiczny. Oczywiście wszyscy lekarze mnie straszyli, że nic nie można brać ale moja ginekolog powiedziała, że spokojnie paracetamol w rozsądniej ilości można i jej uwierzyłam. Synek jest zdrowy i z ciążą też żadnych problemów nie miałam ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • ela111 Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie każdy bieże tydzień dwa tygodnie a ja już miesiąc i to mnie niepokoi

matylda
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ