X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne paracetamol
Odpowiedz

paracetamol

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ela111 Koleżanka

Wysłany: 2 stycznia 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny mam wielki problem i jestem ceiekawe czy może komuś się coś takiego przytrafiło. jestem w 13 tygodniu od 5 tygodnie boli mnie kolano bule są okropne najgorzej w nocy ale w dzień też.byłam już wszędzie i nić może coś od kręgosłupa może kolano może żyły ale nikt nie powiedział nic konkretnie.najgorsze jest że od 5 tygodnia biorę paracetamol ćwiartkę tabletki jak tylko mnie boli i pomaga jak ręką odjoł.jak boli mnie trzy razy to muszę brać trzy razy po ćwiartce ale w odstępach 4 6 godzin niby nie dużo ale jednak muszę brać codziennie niecałą tabletkę ginekolog powiedział że nić się nie stanie ale ja się obawiam

matylda
  • monikamina Koleżanka

Wysłany: 3 stycznia 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paracetamol jest bezpieczny w ciąży. Ja brałam w ciąży przez 2 tygodnie po 2 tabletki z zalecenia lekarza. Nie można tylko brać ibupromu

2nn3skjov6bvby4s.png zrz63e5ebzu8cjz8.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałam w ciąży Apap 3xdziennie po jednej tabletce przez tydzień bo miałam mały zabieg chirurgiczny. Oczywiście wszyscy lekarze mnie straszyli, że nic nie można brać ale moja ginekolog powiedziała, że spokojnie paracetamol w rozsądniej ilości można i jej uwierzyłam. Synek jest zdrowy i z ciążą też żadnych problemów nie miałam ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • ela111 Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie każdy bieże tydzień dwa tygodnie a ja już miesiąc i to mnie niepokoi

matylda
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ