X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne paracetamol
Odpowiedz

paracetamol

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ela111 Koleżanka

Wysłany: 2 stycznia 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny mam wielki problem i jestem ceiekawe czy może komuś się coś takiego przytrafiło. jestem w 13 tygodniu od 5 tygodnie boli mnie kolano bule są okropne najgorzej w nocy ale w dzień też.byłam już wszędzie i nić może coś od kręgosłupa może kolano może żyły ale nikt nie powiedział nic konkretnie.najgorsze jest że od 5 tygodnia biorę paracetamol ćwiartkę tabletki jak tylko mnie boli i pomaga jak ręką odjoł.jak boli mnie trzy razy to muszę brać trzy razy po ćwiartce ale w odstępach 4 6 godzin niby nie dużo ale jednak muszę brać codziennie niecałą tabletkę ginekolog powiedział że nić się nie stanie ale ja się obawiam

matylda
  • monikamina Koleżanka

Wysłany: 3 stycznia 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paracetamol jest bezpieczny w ciąży. Ja brałam w ciąży przez 2 tygodnie po 2 tabletki z zalecenia lekarza. Nie można tylko brać ibupromu

2nn3skjov6bvby4s.png zrz63e5ebzu8cjz8.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałam w ciąży Apap 3xdziennie po jednej tabletce przez tydzień bo miałam mały zabieg chirurgiczny. Oczywiście wszyscy lekarze mnie straszyli, że nic nie można brać ale moja ginekolog powiedziała, że spokojnie paracetamol w rozsądniej ilości można i jej uwierzyłam. Synek jest zdrowy i z ciążą też żadnych problemów nie miałam ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • ela111 Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie każdy bieże tydzień dwa tygodnie a ja już miesiąc i to mnie niepokoi

matylda
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ