X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Parcie na pęcherz, a brak bakterii?
Odpowiedz

Parcie na pęcherz, a brak bakterii?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • vioris Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Zaczęłam 16tc i miesiac temu miałam zapalenie pęcherza, znaleziono e coli. Miałam parcie na pęcherz, mętny mocz, dyskomfort w okolicach pęcherza. Dostałam antybiotyk i wszystko przeszło. Od kilku dni znowu mam parcie na mocz, lekki ból pęcherza, dyskomfort. Zrobiłam badanie moczu i nie ma ani bakterii ani leukocytów, właściwie to wynik idealnie w normie. Wtedy miałam jeszcze krew w moczu, białko, nitraty. Teraz nic takiego nie ma a objawy są. Bralam przez kilka dni Furaginum ale nic się nie zmieniło, więc odstawiłam. Czy któraś z Was tak miała i co to było? Jak byłyście leczone? W poniedziałek wyjeżdżamy na 2 tyg nad morze i nie chce się męczyć z bolącym pęcherzem :( Uczucie ciągłego parcia jest okropnie męczące. Jutro mam wizytę u gina i sie martwię czy coś poradzi skoro wyniki są dobre :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 05:41

f2w33e3k1gzh6o5u.png
    21 lipca 2014 - Igorek 8tc [*]
    IVF GC Transfer zarodka 8A :) jest <3
  • Gośśś Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze to jakas infekcja pochwy? Moze zrob posiew wtedy bedziesz miec pewnosc...

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ