X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Parcie na pęcherz, a brak bakterii?
Odpowiedz

Parcie na pęcherz, a brak bakterii?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • vioris Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Zaczęłam 16tc i miesiac temu miałam zapalenie pęcherza, znaleziono e coli. Miałam parcie na pęcherz, mętny mocz, dyskomfort w okolicach pęcherza. Dostałam antybiotyk i wszystko przeszło. Od kilku dni znowu mam parcie na mocz, lekki ból pęcherza, dyskomfort. Zrobiłam badanie moczu i nie ma ani bakterii ani leukocytów, właściwie to wynik idealnie w normie. Wtedy miałam jeszcze krew w moczu, białko, nitraty. Teraz nic takiego nie ma a objawy są. Bralam przez kilka dni Furaginum ale nic się nie zmieniło, więc odstawiłam. Czy któraś z Was tak miała i co to było? Jak byłyście leczone? W poniedziałek wyjeżdżamy na 2 tyg nad morze i nie chce się męczyć z bolącym pęcherzem :( Uczucie ciągłego parcia jest okropnie męczące. Jutro mam wizytę u gina i sie martwię czy coś poradzi skoro wyniki są dobre :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 05:41

f2w33e3k1gzh6o5u.png
    21 lipca 2014 - Igorek 8tc [*]
    IVF GC Transfer zarodka 8A :) jest <3
  • Gośśś Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze to jakas infekcja pochwy? Moze zrob posiew wtedy bedziesz miec pewnosc...

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ