X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pasma śluzu w badaniu ,ale bez bakterii.
Odpowiedz

Pasma śluzu w badaniu ,ale bez bakterii.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alinda Koleżanka

Wysłany: 18 grudnia 2024, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej zrobiłam dziś badanie moczu bo w niedzielę wydaje mi się że się podmyłam w za zimnej wodzie bo od razu po mi było zimno i sikałam wieczorem co chwile po tym myciu
    , później niby jakoś specjalnie nie czułam nic aż tak czy kłucie itp może bardziej ściągnięcie. Dzisiaj poszłam dla spokoju z moczem i nie wyszły żadne bakterie ,ale w osadzie wyszły pasma śluzu 54 a norma mniej niż 10.Myłam się ciepla woda nie wiem czy same pasma mogą wskazywać na infekcje? Czy jednak jakoś śluz z pochwy mimo podmycia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2024, 13:44

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ