X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pasma śluzu w badaniu ,ale bez bakterii.
Odpowiedz

Pasma śluzu w badaniu ,ale bez bakterii.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alinda Znajoma

Wysłany: 18 grudnia, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej zrobiłam dziś badanie moczu bo w niedzielę wydaje mi się że się podmyłam w za zimnej wodzie bo od razu po mi było zimno i sikałam wieczorem co chwile po tym myciu
    , później niby jakoś specjalnie nie czułam nic aż tak czy kłucie itp może bardziej ściągnięcie. Dzisiaj poszłam dla spokoju z moczem i nie wyszły żadne bakterie ,ale w osadzie wyszły pasma śluzu 54 a norma mniej niż 10.Myłam się ciepla woda nie wiem czy same pasma mogą wskazywać na infekcje? Czy jednak jakoś śluz z pochwy mimo podmycia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia, 13:44

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ