Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:mi 12 kwietnia stuknie 29 lat
Kajaoli lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Do mnie przyszedł dziś wieeelki karton z ubrankami od koleżanki są takie malutkie i w ogóle jeju jeju... stałam i patrzyłam na nie... ahhhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 16:04
Madź, Kajaoli, paaolka, mała_mi, Anoolka lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja trochę z innej beczki. Myślicie, że krople żołądkowe można brać w ciąży? Męczy mnie ból żołądka od kilku godzin Szukałam w internecie i podobno nie można ;( Chyba, że macie jakieś inne sposoby na ból żołądka
-
nick nieaktualnyhej słoneczka
Kakabaka wszystkiego najlepszego !!
u mnie niestety do kitu ucho nie przechodzi do tego doszło uczulenie na antybiotyk (cały przełyk, podniebienie policzki w krostach), mam skopane wyniki krwi i walczę ze stanem zapalnym
do tego wymioty nie dają mi żyć bo potęgują ból w ustach
nie mam po prostu siły idę dziś na 21 do internisty więc mam nadzieję, że mi pomoże bo nie daję rady
wizytę u ginekologa mam dopiero 28.03 usg prenatalne mam zrobić między 30.03. a 10.04 badanie to wg mojej lekarki nie ma co robić za wcześnie
Waniulka, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulcio wrote:hej słoneczka
Kakabaka wszystkiego najlepszego !!
u mnie niestety do kitu ucho nie przechodzi do tego doszło uczulenie na antybiotyk (cały przełyk, podniebienie policzki w krostach), mam skopane wyniki krwi i walczę ze stanem zapalnym
do tego wymioty nie dają mi żyć bo potęgują ból w ustach
nie mam po prostu siły idę dziś na 21 do internisty więc mam nadzieję, że mi pomoże bo nie daję rady
wizytę u ginekologa mam dopiero 28.03 usg prenatalne mam zrobić między 30.03. a 10.04 badanie to wg mojej lekarki nie ma co robić za wcześnie
A mi wlasnie lekarz kazal szybciej zrobic prenatalne. Wczesniej byly zaplanowane w 13 tygodniu a teraz mam przesuniete na 12 tydzien ciazy. Powiedzial, ze lepiej zrobic w 12. Wiec przelozylam, w koncu to on prowadzi moja ciaze. Ale widze, ze teorie sie roznia, co lekarz to inna opinia -
nick nieaktualny