Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:hej hej!!! bylam wczoraj na wizycie!! wszystko dobrze widzialam raczki i nówżki takie malusie, serduszko bilo 163/min jeszcze 3 yg musze polezakowac ale juz moge wyjsc na ogrodek teraz najgorszy okres 9 tydien i musze uwazac bo poprzednia ciaze poronilam własnie w tym czasie. Kolejna wizyta 31 marca albo 2-3 kwietnia to po l4 mam sie zglosic
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej a ja dziś w nocy przesyłam rewolucję na kibelku ale nie wymioty tylko drugą stroną juz minęło nie wiem czy to nie po kapuście jadłam gołąbki... Wizyta w następny czwartek a ja już kompletnie nie mam dolegliwości...chciałabym się tak cieszyć jak Wy teraz 20marca...
-
nick nieaktualny
-
MartaR.. wrote:Hej a ja dziś w nocy przesyłam rewolucję na kibelku ale nie wymioty tylko drugą stroną juz minęło nie wiem czy to nie po kapuście jadłam gołąbki... Wizyta w następny czwartek a ja już kompletnie nie mam dolegliwości...chciałabym się tak cieszyć jak Wy teraz 20marca...
Jakies zatrucie? Moze pij duzo wody bo takie rewelacje zoladkowe bardzo odwadniaja. -
Kajaoli wrote:Jakies zatrucie? Moze pij duzo wody bo takie rewelacje zoladkowe bardzo odwadniaja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja wam polecam pasek świętego Dominika i modlitwę do św. Dominika
http://www.grodek.mniszki.dominikanie.pl/dominik/dominik_pasek.html
wystarczy zadzwonić do zakonu i podać swój adres, mnie pasek przyszedł po dwóch dniach.
Anoolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlcio wrote:no właśnie ja też jestem wierząca i myślałam by pójść do fajnego księdza może coś wymyśli
może jest jakaś modlitwa
http://www.egzorcyzmy.katolik.pl/index.php/modlitwy-o-uwolnienie-modlitwy-142/modlitwy-o-uwolnienie-modlitwy-59/56?task=view -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny. Niestety, musze sie z wami pozegnac. W poniedzialek strasznz bole brzucha, pojechalam do szpitala i ..... wyszlam wczoraj ale bez ciazy.
Moja ciaza byla spora i rozwijala sie dobrze ale nie tam gdzie trzeba (w jajowodzie) Przasladowala mnie mysl o ciazy pozamacicznej i moje przeczucie okazalo sie sluszne.
W dodatku, Pani doktor, ktora mnie operowala, stwierdzila, ze moje jajowody byly "zapchane" stad ta ciaza pozamaciczna. Zrobila otwor w pozostalym jajowodzie ale nie mamy pewnosci ze ektpowa sie nie powtorzy. Jesli tak, bedziemy musieli przejsc do planu "B" czyli IN VOTRO;
Cizeko mi sie z tym wszystkim pogodzic i nie moge uwierzyc, ze w ciagu kilku minut z ogromnego szczescia stala sie rozpacz i cierpienie.
No ale coz, musze sie zmobilizowac i patrzec w przod z nadzieja ze sie uda.
Zycze Wam wszystkim zdrowych i beztroskich ciaz (ze szczypta zazdrosci