X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    hej hej!!! bylam wczoraj na wizycie!! wszystko dobrze :D widzialam raczki i nówżki takie malusie, serduszko bilo 163/min :D :D jeszcze 3 yg musze polezakowac ale juz moge wyjsc na ogrodek :D teraz najgorszy okres 9 tydien i musze uwazac bo poprzednia ciaze poronilam własnie w tym czasie. Kolejna wizyta 31 marca albo 2-3 kwietnia to po l4 mam sie zglosic
    cudownie, tak się cieszę!!! To leż i odpoczywaj, napewno wszystko będzie dobrze. :D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześ kobietki.:D

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej a ja dziś w nocy przesyłam rewolucję na kibelku ale nie wymioty tylko drugą stroną juz minęło nie wiem czy to nie po kapuście jadłam gołąbki... Wizyta w następny czwartek a ja już kompletnie nie mam dolegliwości...chciałabym się tak cieszyć jak Wy teraz 20marca...

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Uroki to nie są żarty. Mam naprawdę mogła takim gadaniem rzucić na Ciebie urok.

wiesz może czy to można odczarować ?

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Hej a ja dziś w nocy przesyłam rewolucję na kibelku ale nie wymioty tylko drugą stroną juz minęło nie wiem czy to nie po kapuście jadłam gołąbki... Wizyta w następny czwartek a ja już kompletnie nie mam dolegliwości...chciałabym się tak cieszyć jak Wy teraz 20marca...

Jakies zatrucie? Moze pij duzo wody bo takie rewelacje zoladkowe bardzo odwadniaja.

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja wczoraj bylam na wizycie.Widzialam malucha ma 2,12cm i slyszalam serducho wyniki badan tez bardzo dobre:)nastepna wizyta za 5 tygodni

MartaR.., Madź, MOI, caterinka, Anoolka, lubek, mała_mi, Kajaoli, Eweloka84 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    Jakies zatrucie? Moze pij duzo wody bo takie rewelacje zoladkowe bardzo odwadniaja.
    Napewno zatrucie siostra z ciąży po tym jak się najadła gołąbkow miała to samo.. Dziewczyny ja mam pytanie odnośnie siku bo wydaje mi się ze chodzę mniej wcześniej w nocy się budziłam średnio 3razy teraz już tylko raz... Czy tak powinno być...?

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta ja na razie przesypiam całą noc bez siusiania więc się nie martw :)

MartaR.. lubi tę wiadomość

• Kakabaka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcio wrote:
    wiesz może czy to można odczarować ?
    Oczywiście, że można. Nie wiem niestety jak, bo osobiście nie doznałam uroku na sobie. Ja jako osoba wierząca poszłabym porozmawiać z księdzem poprosić o radę. Tak jak pisałam, to nie są żarty.

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie ja też jestem wierząca i myślałam by pójść do fajnego księdza może coś wymyśli
    może jest jakaś modlitwa

• renatkach Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wam polecam pasek świętego Dominika i modlitwę do św. Dominika

http://www.grodek.mniszki.dominikanie.pl/dominik/dominik_pasek.html

wystarczy zadzwonić do zakonu i podać swój adres, mnie pasek przyszedł po dwóch dniach.

Anoolka lubi tę wiadomość

3i49tv7325tdkkap.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja noszę medalik a pasek trzymam pod poduszką :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcio wrote:
    Marta ja na razie przesypiam całą noc bez siusiania więc się nie martw :)
    A ja myślałam że ze mną jest coś nie tak bo może z kilka razy zdarzyło mi się w nocy wstać na siusianie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcio wrote:
    no właśnie ja też jestem wierząca i myślałam by pójść do fajnego księdza może coś wymyśli
    może jest jakaś modlitwa
    Ja coś takiego znalazłam :)

http://www.egzorcyzmy.katolik.pl/index.php/modlitwy-o-uwolnienie-modlitwy-142/modlitwy-o-uwolnienie-modlitwy-59/56?task=view

• Kakabaka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcio wrote:
    może jest jakaś modlitwa
    Idź Ulcio, idź. Nie zaszkodzi, a jestem pewna, że pomoże. Po co masz się tak strasznie męczyć?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojej mamusi by sie przydało by ktoś ją zdrowo ochrzanił za takie gadanie bo teraz ciepię ja i martwię o dzidzię

• Kakabaka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:

http://www.egzorcyzmy.katolik.pl/index.php/modlitwy-o-uwolnienie-modlitwy-142/modlitwy-o-uwolnienie-modlitwy-59/56?task=view
    To chyba dobra modlitwa, faktycznie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:

dziękuje :)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odmawiam juz drugi raz nowenne pompejanska i za pierwszym razem pomogla bo dostalam umowe o prace jako jedyna w firmie- cud?

MOI lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny. Niestety, musze sie z wami pozegnac. W poniedzialek strasznz bole brzucha, pojechalam do szpitala i ..... wyszlam wczoraj ale bez ciazy.
    Moja ciaza byla spora i rozwijala sie dobrze ale nie tam gdzie trzeba (w jajowodzie) Przasladowala mnie mysl o ciazy pozamacicznej i moje przeczucie okazalo sie sluszne.
    W dodatku, Pani doktor, ktora mnie operowala, stwierdzila, ze moje jajowody byly "zapchane" stad ta ciaza pozamaciczna. Zrobila otwor w pozostalym jajowodzie ale nie mamy pewnosci ze ektpowa sie nie powtorzy. Jesli tak, bedziemy musieli przejsc do planu "B" czyli IN VOTRO;
    Cizeko mi sie z tym wszystkim pogodzic i nie moge uwierzyc, ze w ciagu kilku minut z ogromnego szczescia stala sie rozpacz i cierpienie.
    No ale coz, musze sie zmobilizowac i patrzec w przod z nadzieja ze sie uda.
    Zycze Wam wszystkim zdrowych i beztroskich ciaz (ze szczypta zazdrosci :(

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 164 165 166 167 168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ