Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Natikka123 wrote:Gabisonka
A jak maleństwo? Może nam napiszesz co u ciebie więcej bo nam zamilknelas ostatnio.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 09:08
Paaat1988, kiti, dżdżownica lubią tę wiadomość
-
Ja dzis w 10+3 i za kazdym razem moje malenstwo spi. Ale wiem ze się ruszalo bo zasnelo glowka do dolu i pieknie pokazalo stópkę
Zdecydowalam sie kupic detektor tetna gdyz wizyte mam dopiero za miesiąc a wiem ze tyle nie wytrzymam
jest jakas roznica miedzy Senoline B i C gdyz wydaje mi sie ze C jest zbyt drogie a chyba oba mierzą tetno tak samo dobrze.
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Mayes wrote:Ja dzis w 10+3 i za kazdym razem moje malenstwo spi. Ale wiem ze się ruszalo bo zasnelo glowka do dolu i pieknie pokazalo stópkę
Zdecydowalam sie kupic detektor tetna gdyz wizyte mam dopiero za miesiąc a wiem ze tyle nie wytrzymam
jest jakas roznica miedzy Senoline B i C gdyz wydaje mi sie ze C jest zbyt drogie a chyba oba mierzą tetno tak samo dobrze.
Ja też miałam dylemat , który wybrać - różnica między B a C jest taka , że C ma głowice detektora bardziej pod kątem i ma kolorowy wyświetlacz i pokazuje się wykres tętna - w moim odczuciu zbędne a trzeba dopłacić prawie 200 zł... Zdecydowałam się na B , już próbowałam użyć ale nie umiejętnienastępną próbę podejmę za tydzień
Ps Witam się w 12 tygodniuwe wtorek badania prenatalne
-
Ja mam okolo +1 kg I zaraz pierwszy trymestr koncze. Waga rosnie tak jak w pierwszej ciazy.
Juz tez widze, ze tak samo mi brzuch "rosnie" tzn nie do przodu pileczka tylko rozlany I wygladam po prostu jak utyta... w pierwszej ciazy dlugo po mnie nie bylo widac przez to. Aaaa I mam tendencje do gromadzenia wody wiec jakby tak sie zaokraglam cala rownomiernie - biust, brzuch, tylek
-
Paaat1988 wrote:Ja też miałam dylemat , który wybrać - różnica między B a C jest taka , że C ma głowice detektora bardziej pod kątem i ma kolorowy wyświetlacz i pokazuje się wykres tętna - w moim odczuciu zbędne a trzeba dopłacić prawie 200 zł... Zdecydowałam się na B , już próbowałam użyć ale nie umiejętnie
następną próbę podejmę za tydzień
Ps Witam się w 12 tygodniuwe wtorek badania prenatalne
Dzieki Pat tez zdecyduje sie na B . Pisza ze juz od 11 tyg mozna sprawdzac tetno dziecka ale zalezy gdzie jest umiejscowione jeszcze. Takze trzeba byc cierpliwymAniołeczek [*] 29.06.2016
-
a ja całe życie mam problemy z cerą, jak byłam w 2 miesiącu, to cera mi się jeszcze pogorszyła i wyglądałam strasznie, ale odkąd zaczęłam 9 tydzień to zaczęła się poprawiać i jest nawet lepsza niż przed ciążą, jak mój M stwierdził, chociaż coś masz z tej ciąży
no i dziś zaczynam 12 tydzień :)zaraz koniec pierwszego trymestuPaaat1988, Bella_Bella, kiti lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Ja dziś miałam zakręcone sny
m.in. uczyłam swojego psa jeździć na nartach
hahaha
Mam dziś wizytę (a raczej wizytacje) tesciowejw każdy zakamarek zajrzy czy jest dobrze posprzątane
a nie jest bo wczoraj mnie straszna migrena dopadła:(
natty85, Natikka123, smeg lubią tę wiadomość
-
Teściowa to powinna za Ciebie posprzątać
a Ty leż i pachnij
dżdżownica, Paaat1988, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
dżdżownica wrote:Hej dziewczynki
Ja dziś miałam zakręcone sny
m.in. uczyłam swojego psa jeździć na nartach
hahaha
Mam dziś wizytę (a raczej wizytacje) tesciowejw każdy zakamarek zajrzy czy jest dobrze posprzątane
a nie jest bo wczoraj mnie straszna migrena dopadła:(
Współczuję teściowej! -
India26 wrote:a ja całe życie mam problemy z cerą, jak byłam w 2 miesiącu, to cera mi się jeszcze pogorszyła i wyglądałam strasznie, ale odkąd zaczęłam 9 tydzień to zaczęła się poprawiać i jest nawet lepsza niż przed ciążą, jak mój M stwierdził, chociaż coś masz z tej ciąży
no i dziś zaczynam 12 tydzień :)zaraz koniec pierwszego trymestu
Nie no ja się nie połapię z tym liczeniem. Zaczęłam 11 tydzień czy 12? -
Witajcie my juz po wizycie ogólnie chyba dobrze choć mam mieszane uczucia
Zespół Dawna 1:17068
Zespół Edwardsa 1:6875
Zespół Parana <1:20000
Ale za to stan przedrzucawkowy i rzucawka przed 34 TC 1:40
Zachamowanie wzrostu przed 34 TC 1:473
Samoistny poród przed 34 TC 1:126
A no i maz przerażony bo najprawdopodobniej jak on to mówi beda trzy baby w domu
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
0202oliwcia wrote:Witajcie my juz po wizycie ogólnie chyba dobrze choć mam mieszane uczucia
Zespół Dawna 1:17068
Zespół Edwardsa 1:6875
Zespół Parana <1:20000
Ale za to stan przedrzucawkowy i rzucawka przed 34 TC 1:40
Zachamowanie wzrostu przed 34 TC 1:473
Samoistny poród przed 34 TC 1:126
A no i maz przerażony bo najprawdopodobniej jak on to mówi beda trzy baby w domu
Pierwszy porod mialas przedwczesny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 12:16