Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KaroLove wrote:Już się po cichu cieszyłam że wymioty to u mnie historia. Miałam spokój nie wiem ile ale dłuższy czas. W nocy mnie dopadło. Ale tak konkretnie
Wymiotuje jeszcze któraś?15 + 6 u mnie....a mowil i ze w drugim trymestrze jest lepiej
-
dżdżownica wrote:Smeg ja też szukałam "miękkiego" wózka. My się zdecydowaliśmy na bebetto tito bo ma podwójny amortyzator.
I bardzo podobny do tego Baby Design Dotty lub Husky, które mi się spodobały
Aż chyba muszę obejrzeć go na żywo i porównać, bo z opisu wychodzi, że Bebetto jest kilogram lżejszy. Cena podobna. Trochę mnie tylko martwi, że dopiero w zeszłym roku wszedł na rynek i prawie nie ma o nim opinii, o BD jest dużo więcej na blogach itp. Ale jeśli mają podobną konstrukcję, to pewnie oba będą ok
dżdżownica lubi tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Hejka!
Przyszlam zyczyc milego weekendu. Poniewaz tematy wozkowo-zakupowe to sie za bardzo nie odzywam.
Gondola nie jest jakas mega wazna moim zdaniem, bo to na chwile jest, szczegolnie, ze rozdzimy na zime. A spacerowki z tych 3w1 jakos mi nie pasuja. Ja kupilam kilka sapcerowek i zostaly z nami baby jogger mini city na 4 kolach, a teraz zazwyczaj wrzucam Mloda w quinny yezz air.
3w1 mialam z maxi cosi i nie polecam, ale jakos sie przemecze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 08:01
Piotruś
Helenka
-
smeg wrote:Fajny
Aż chyba muszę obejrzeć go na żywo i porównać, bo z opisu wychodzi, że Bebetto jest kilogram lżejszy. Cena podobna. Trochę mnie tylko martwi, że dopiero w zeszłym roku wszedł na rynek i prawie nie ma o nim opinii, o BD jest dużo więcej na blogach itp. Ale jeśli mają podobną konstrukcję, to pewnie oba będą ok
Tito to następca bebetto holland. A o nim są bardzo dobre opinie. I koleś w sklepie mówił że mają bardzo dobry serwis- w 48 h załatwiają sprawę.smeg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry
zauważyłam, że co rano mam "zapchany nos". i jak smarkam to za kazdym razem "ciężko idzie" i zawsze jest tam krew. juz tak ze 2 tygodnie... mam nadzieje ze to normalne przez bardziej ukrwioną śluzówkę nosa.
co do wózków, ja sie jeszcze nie rozglądalam, ale jak juz bede szukac to jak najlzejszego, bo mieszkam na 2 wysokim piętrze i bede go musiała sama znosic i wnosic z dzieckiem i zakupami ewentualnymi. wiadomo ze wieksze zakupy będzie robil tatuś, ale przecież ja tez będę chciała wychodzić gdzieś, podczas gdy on będzie w pracyciekawe czy wogole są jakiekolwiek lekkie wozki...
podobnie jak któraś pisala, ja nie zamierzam kupic nie wuadomo jakiej gondoli, chcem sie skupic na porządnej spacerowce
ni dobra, miłej i słonecznej niedzieli laski! -
smeg wrote:Fajny
ja też wczoraj wózki oglądałam i ten husky jest super, szczególnie z winterpackiem, troszke gorzej, że mój mąż twierdzi, że wózek to wózek, można kupić jakikolwiek....chcemy kupić używany, więc też pewnie będzie trudniej znaleźć, ale może do października się uda
Na oku mam jeszcze Baby Design Lupo, Tako Omega White, Tako Alive, Tako City, Move, Expander Mondo. Wszystko póki co z takich wyszukiwań internetowych, potem pewnie będę odsiewać, ale ten Baby Design Husky, chyba najbardziej mnie oczarował.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 10:09
smeg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaroLove wrote:Już się po cichu cieszyłam że wymioty to u mnie historia. Miałam spokój nie wiem ile ale dłuższy czas. W nocy mnie dopadło. Ale tak konkretnie
Wymiotuje jeszcze któraś?15 + 6 u mnie....a mowil i ze w drugim trymestrze jest lepiej
Ja na razie (odpukać) nie wymiotowałam, ale miałam w pierwszym trymestrze masakryczne, całodniowe mdłości.
Teraz jest lepiej, ale zdarzają się czasem gorsze chwile czy dni, jak wczoraj czy dziś. U mnie też niestety mdłości nasilają się w autobusie, pociagu czy samochodzie, jak siedzę przy komputerze czy za długo ogladam telewizję. Nadal działają na mnie zapachy. Czyli lepiej, ale szału nie ma
Może u Ciebie też po prostu gorszy dzień/ noc i poczujesz się niebawem lepiej :-* -
KaroLove wrote:Już się po cichu cieszyłam że wymioty to u mnie historia. Miałam spokój nie wiem ile ale dłuższy czas. W nocy mnie dopadło. Ale tak konkretnie
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Co do wózków to muszę koniecznie posprawdzac Wasze typynarazie tylko przejrzałam oferty kilku sklepów żeby się zorientować jaki koszt i wpadły mi w oko roan bass i bebetto vulcano, ale muszę sobie opinię posprawdzac czy w ogóle są warte uwagi..
Miłej niedzieli wszystkim życzę -
Dziewczyny, postanowiłam jednak kupić ten detektor tętna...po tym jak dowiedziałam się dziś od koleżanki ze jej znajoma poronila dwie ciążę...w 18 i 11 tyg...a aktualnie jest w trzeciej...
Patrzę na ten angel sounds...jest dość tani, czy bez problemu można odnaleźć tętno?
Pozdrawiam
-
Wracam do tematu wózka 3w1. Znalazłam kilka gdzie nie ma informacji o atescie fotelika tylko o Europejskim Certyfikacie Bezpieczeństwa, tzn ze jest ok? Bo przy niektórych w ogóle nie ma takich informacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 10:55
-
Oliwcia, Karolina
ah ta ciaza.
a wiecie po czym mnie tak zmdliło? mama moja wczoraj nas zaprosila na obiad i dodatkiem do sosu byly żoładki jakeis tam....juz mnie mdlilo przy jedzeniu ale jakos wytrzymalam zeby nie zrobic nikomu przykrości. poszlam uspac syna i sie obudzilam o 1 w nocy i przypomnialo mi sie to.....jezuuuuu makabre mialam. -
Treselle wrote:Dziewczyny, postanowiłam jednak kupić ten detektor tętna...po tym jak dowiedziałam się dziś od koleżanki ze jej znajoma poronila dwie ciążę...w 18 i 11 tyg...a aktualnie jest w trzeciej...
Patrzę na ten angel sounds...jest dość tani, czy bez problemu można odnaleźć tętno?
Pozdrawiam
Ja też zamówiłam wczoraj angelsounds. Będzie dopiero po weekendzie ale info od dzdzownicy ze go używa i znajduje tętno przekonało mnie.
Treselle, mana lubią tę wiadomość