Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny chciałabym sie was poradzic bo w internetach roznie pisza i juz zglupieje.
Planuje w weekend wyjazd w góry,podroz by trwala 6h.
Jak myslicie ,mozna w 28tyg podrozowac na az taka odleglosc ,oczywiscie nie ja bede kierowala i podróż z przerwami na odpoczynek.
Druga rzecz... w górach chyba jest inne cisnienie, nie zaszkodzi to maluszkowi ?Oczywiscie nie bede chodziła po górach,mysle przejsc sie tylko po deptaku, ale zastanawialam sie nad kolejka górska czy w ciazy mozna jednak z niej korzystac czy lepiej jednak pozostac na dolegrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
dżdżownica wrote:Piękne
Ja jeszcze nie dostałam nic dla dzidziusia. Tylko ubranka od mojej siostry po jej synku.
Noo jestem zakochana w tym białym kombinezonie. Idealne 56 na wyjście ze szpitala
almaanies też udało mi się załapać na pieluszki z LidlaI powiem Ci że jedynek mam jedną paczkę i tak właśnie rozmyślam czy dokupić czy poczekać. Słyszałam że podobno Dada ma też bardzo dobre pieluszki. Zwłaszcza te małe. Koleżanka bardzo zachwalała
Właśnie ostatnio zamówiłam bujaczek Tiny Love 3w1 na promocji
Chociaż dumałam też nad Kinderkraft Unimo 5w1. Ciekawe czy się u Nas sprawdzi
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
chcebardzobycmama wrote:Dziewczyny chciałabym sie was poradzic bo w internetach roznie pisza i juz zglupieje.
Jak myslicie ,mozna w 28tyg podrozowac na az taka odleglosc ,oczywiscie nie ja bede kierowala i podróż z przerwami na odpoczynek.
Druga rzecz... w górach chyba jest inne cisnienie, nie zaszkodzi to maluszkowi ?Oczywiscie nie bede chodziła po górach,mysle przejsc sie tylko po deptaku, ale zastanawialam sie nad kolejka górska czy w ciazy mozna jednak z niej korzystac czy lepiej jednak pozostac na dole
Wiesz co, myślę że najlepiej jak zapytasz się gina. Niech on spojrzy na całokształt Twojego samopoczucia i pomoże Ci podjąć tą decyzjęCo do ciśnienia, to nie wiem jak ma się to do Maluszka w brzuszku, ale wydaję mi się że nie ma to znaczenia. Bynajmniej przy zdrowo rozwijającej się ciąży. Chociaż zależy też jak Ty reagujesz na zmianę ciśnienia. Bo mój Małż ma taki kryzysy powyżej jakiejś tam granicy i narzeka na ból głowy i piszczenie w uszach. Potrzebuje zawsze chwili na to by organizm "doszedł do siebie" i może wędrować wyżej.
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Aaaaa i jeszcze się pochwalę, że dostaliśmy pierwszy prezencik dla Małej od siostry Małża, którą planujemy mianować chrzestną
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8be8ede1d72f.jpg
mimoza ja miałam glukozy 75g
Mamy identyczny kocyk z myszką ,jest super w dotykuCaro lubi tę wiadomość
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
chcebardzobycmama wrote:Dziewczyny chciałabym sie was poradzic bo w internetach roznie pisza i juz zglupieje.
Druga rzecz... w górach chyba jest inne cisnienie, nie zaszkodzi to maluszkowi ?Oczywiscie nie bede chodziła po górach,mysle przejsc sie tylko po deptaku, ale zastanawialam sie nad kolejka górska czy w ciazy mozna jednak z niej korzystac czy lepiej jednak pozostac na dole
Ja byłam nad morzem dwa tyg. temu i sama droga nie była dla mnie większym problemem - 5,5 godziny za kierownicą. Natomiast z racji tego, że to góry to bym spytała gina. Oczywiście jeszcze zależy jak wysokie.. Myślę, że sudety czy stołowe to różnicy nie robią, ale tatry jednak mają różne ciśnienie i organizm właśnie może różnie w ciąży zareagować. Sami zastanawiamy się co robić na rocznicę ślubu bo zawsze jeździliśmy w góry na wędrówki z obiadem w restauracji/schronisku, ale w tym roku chyba odpuścimy.. Mimo, że bardzo mi ich brakuje..
-
Ja wiele razy już jechałam ok 300 km do Torunia i z powrotem w jeden dzień.
Teraz też planujemy jechać do Karpacza i myślę że nie będzie problemu. Zapytaj gina, mój mi pozwolił. -
mimoza wrote:Dziewczyny a ile piłyście tej glukozy 50g czy 75g? Też chyba jutro się wybiorę.
Do mnie dzisiaj koleżanka wpadła i wreszcie się nie nudziłam w domu. Znalazłam śliczną naklejkę i chyba ją nakleję nad łóżeczkiem Antosia.
http://www.dybcia.pl/fotky3464/fotos/_vyr_1550big-horz.jpg
-
Caro wrote:Noo jestem zakochana w tym białym kombinezonie. Idealne 56 na wyjście ze szpitala
almaanies też udało mi się załapać na pieluszki z LidlaI powiem Ci że jedynek mam jedną paczkę i tak właśnie rozmyślam czy dokupić czy poczekać. Słyszałam że podobno Dada ma też bardzo dobre pieluszki. Zwłaszcza te małe. Koleżanka bardzo zachwalała
Właśnie ostatnio zamówiłam bujaczek Tiny Love 3w1 na promocji
Chociaż dumałam też nad Kinderkraft Unimo 5w1. Ciekawe czy się u Nas sprawdzi
Właśnie zastanawiam się nad Tiny Love -
Jak teraz nie uda mi się wstawić zdjęcia wózka to jestem jakaś dziwna...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/575aca7ade1f.jpgalmaanies, A może by..., madlene88, pola89, nadziejastru, Caro, aaniluap, Lola83, Dziobuś, MałaMi88, kiti lubią tę wiadomość
-
Ripley84 wrote:Najstarsza córka mnie dobiła bo powiedziała, że to dziewczyński kolor i nie bardzo pasuje dla chłopaka...aaa tam nie będę się przejmować opinią 10 latki...