Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydżdżownica wrote:Lekko podwyższone ale ja bym się nie przejmowała. Możesz wprowadzić lekka dietę cukrzycowa, mniej pieczywa, makaronów, słodyczy. Częściej jeść co 2-3 godz małe porcje. Ogranicz też smażone mięso, gotowe wędliny, dania gotowe.
Dzięki myszkoChodź szczerze powiem, że nie pamietam kiedy zjadłam pieczywo inne niż graham, czy żytnie. Na makarony pełnoziarniste mój mąż patrzeć nie może, słodycze to jedynie owoce:/ Wędliny owszem, Dania gotowe raz na jakiś czas, ale na pewno jem rzadziej i większe porcje:/
-
almaanies jak ślicznie poukładane
Agnesqe chyba trochę wolny spadek, ale wyniki ok. Na czczo poniżej 92; po godzinie poniżej 180, po dwóch poniżej 153, także jak dla mnie Twoje wyniki ok
Ripley84 prawie dobrze wrzucasz, tylko skopij link z BBcode i będzie okWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 14:10
Agnesqe, almaanies lubią tę wiadomość
-
Agnesqe wrote:Dzięki myszko
Chodź szczerze powiem, że nie pamietam kiedy zjadłam pieczywo inne niż graham, czy żytnie. Na makarony pełnoziarniste mój mąż patrzeć nie może, słodycze to jedynie owoce:/ Wędliny owszem, Dania gotowe raz na jakiś czas, ale na pewno jem rzadziej i większe porcje:/
To przeczytaj skład pieczywa. Bo często jest fałszowane mąką pszenna i barwione karmelizowanym cukrem. A makarony nawet pelnoziarniste odstaw. Ryż jest lepszyAgnesqe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
almaanies wrote:Prawie wszystko z allegro, głównie od użytkownika HubiWorld
Też u niego zamawiałam
Ale masz śliczny porządek!
Ja powolutku zaczęłam prać. Najpierw skarpetki i już ułożyłam w szufladzie, teraz poszły pieluszki, wyprasuje, poukładam i tak każdy rozmiarek po koleiAhh sama przyjemność
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Umbrella82 wrote:Jutro glukoza-jakieś rady?
Dokładnie tak tak jak napisała czekajacnacud polecam cytrynkepoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Dziewczyny a ile piłyście tej glukozy 50g czy 75g? Też chyba jutro się wybiorę.
Do mnie dzisiaj koleżanka wpadła i wreszcie się nie nudziłam w domu. Znalazłam śliczną naklejkę i chyba ją nakleję nad łóżeczkiem Antosia.
http://www.dybcia.pl/fotky3464/fotos/_vyr_1550big-horz.jpg -
Aaaaa i jeszcze się pochwalę, że dostaliśmy pierwszy prezencik dla Małej od siostry Małża, którą planujemy mianować chrzestną
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8be8ede1d72f.jpg
mimoza ja miałam glukozy 75g
madlene88, kiti, czekajacanacud1, AlicjaaA, nadziejastru, Dziobuś, MałaMi88 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Agnesqe wrote:Moje wyniki z krzywej 73/144/136. Co o tym dziewczyny myślicie?
Miałam prawie identyczne po godzinie i dwóch i lekarz nie miał uwag żadnych. U mnie było 88/142/134, a wyniki widział i ginekolog i endokrynolog bo na tej samej karcie mam wyniki tsh.
almaanies śliczne rzeczy we wzorcowym porządku. U mnie wszystko wszędzie. Czekam, aż pokój będzie zrobiony i meble wstawione, żebym mogła już urządzać pokoik. Wcześniej jakoś nie miałam ciśnienia na pokój, a teraz bym chciała tak wszystko szybko..No cóż.. chyba syndrom wicia gniazda mi się włącza...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 16:22
-
nick nieaktualnyA może by... wrote:Miałam prawie identyczne po godzinie i dwóch i lekarz nie miał uwag żadnych. U mnie było 88/142/134, a wyniki widział i ginekolog i endokrynolog bo na tej samej karcie mam wyniki tsh
...
Dzięki kochana:) Wysłałam wynik do gin. Odpisała "wyniki w normie". Wiec jak w normie to w normie:)
dżdżownica, MałaMi88 lubią tę wiadomość
-
Caro wrote:Aaaaa i jeszcze się pochwalę, że dostaliśmy pierwszy prezencik dla Małej od siostry Małża, którą planujemy mianować chrzestną
Piękne
Ja jeszcze nie dostałam nic dla dzidziusia. Tylko ubranka od mojej siostry po jej synku.Caro lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:Też u niego zamawiałam
Ale masz śliczny porządek!
Ja powolutku zaczęłam prać. Najpierw skarpetki i już ułożyłam w szufladzie, teraz poszły pieluszki, wyprasuje, poukładam i tak każdy rozmiarek po koleiAhh sama przyjemność
Tak... to sama przyjemność. Ja już wszystko raz uprałam, będę prać wszystko jeszcze raz z początkiem września + prasowanie. Chciałam to wszystko przejrzeć właśnie rozmiarami, żeby wiedzieć czy czegoś jeszcze potrzebuję.
Póki co stopuję z zakupami.
Dziś kupiłam trzecią mega pakę pampersów z Lidla dwójek.
Mam oprócz tego ok. 100 sztuk jedynek.
Zrobiłam zapas, oby się nie okazało, że córka będzie na nie uczulona...
Czekam na podgrzewacz do butelek, no i czas wybrać w końcu wózek, chociaż już tak na 90% jestem co do jednego przekonana to cały czas wertuję internet.
W sierpniu zamówię łóżeczko, już mam wybrane, chociaż już teraz mnie kusi aby kliknąć
W sierpniu również chce się rozejrzeć za bujaczkiem i matą edukacyjną i to by było na tyle. We wrześnie nie planuję już zakupów, chce mieć już wszystko gotowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 16:50
Caro lubi tę wiadomość