Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć. Z dużą dawką zaskoczenia i niepewności witam się z wami
Dzis termin @ i dziś ujrzałam II kreskiJestem w bardzoooo duzym szoku... spisałam ten cykl na straty a tu proszę....
Byłam oddac krew ale wyniki jutro po 11 a powtórze w sobotę ale w innym labotrudno, wiem, że powinno się w tym samym ale nie mam takiej możliwości....
Termin wyznacza mi na 19.10.2017, proszę o dopisanie do listy
NIE WIERZĘ!!!!!Demetria, Bella_Bella, aaniluap, dżdżownica, Natikka123, plinka, kiti, Ewcia_92, Emciaem, smeg, Kimmy lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
Zgredek 12 wrote:Cześć. Z dużą dawką zaskoczenia i niepewności witam się z wami
Dzis termin @ i dziś ujrzałam II kreskiJestem w bardzoooo duzym szoku... spisałam ten cykl na straty a tu proszę....
Byłam oddac krew ale wyniki jutro po 11 a powtórze w sobotę ale w innym labotrudno, wiem, że powinno się w tym samym ale nie mam takiej możliwości....
NIE WIERZĘ!!!!!14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
04.04 - 8,2cm i prawdopodobnie będzie Elena
02.05 - wizyta
-
Zgredek 12 wrote:Cześć. Z dużą dawką zaskoczenia i niepewności witam się z wami
NIE WIERZĘ!!!!!
Wejdź i dopisz samahttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1-7buVXUTNztgKA5bvwwyTFFY-_TNij-XExicnDVkXaU/edit?usp=sharing
-
aaniluap wrote:Ja też dziś miałam kolejną betę i na wyniki czekam z duszą na ramieniu. Koło 11-12 powinny być. Trzymajcie kciuki za minimum 170 (dziś 14dpo)
Jesteśmy na tym samym etapie ciążyTrzymam kciuki za betę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 09:02
aaniluap lubi tę wiadomość
-
Ja juz po drugiej becie i od razu powtorzyłam progesteron. Nie wiem o której wyniki, będę dzwoniła. Na 17 wizyta u ginekolog.
Kimmy lubi tę wiadomość
08.11.2001 mama 2 bliźniaczek w niebie [*]
19.09.2002 synuś Dawidek
CP-22.01-2015
CP-09.03.2017-9 tydz (*)syn, usunięcie drugiego jajowodu. -
Zgredek 12 wrote:Dopisałam sie, ale na pierwszej stronie nie ma...
Nie wiem czemu ale dziewczyny chyba nie chcą już jej aktualizować. Jeśli brak chętnych to ja mogę zrobić troszkę inaczej wyglądającą listę i co dzień wrzucać ją na forum żeby nie trzeba było cofać się do pierwszej strony.Ewcia_92 lubi tę wiadomość