Październikowe mamy 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Są dwa pęcherzyki 🤗😅?🙋🏻♀️83' 🙋🏼♂️85'
Okolice Poznania
17.01.2003 r. ♂️Mateusz
17.12.2016 r. ♂️Antoni
25.01.2025 r. ⏸️🫣 yyyy to nie menopauza 🤯
29.01.2025 r. ⏸️⏸️⏸️🫣😅
06.02.2025 r. I🩺👀🥚
27.02.2025 r. II🩺 1,96 cm💓160bpm
⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️
https://zapodaj.net/plik-lFEJnzZ1YY
20.03.2025 r. III🩺⏳
27.03.2025 r. I prenatalne 🩺⏳
05.10.2025 r. ....🤰🏻...🤱🏻
-
Auricomka wrote:a dziewczyny macie tez takie konkretniejsze kłucia? czy tylko takei bole jak na okres? ja mam po bokach takie konkretne kłucia
Mam tak... Jak dłużej posiedzę i wstanę, nawet powoli, tak normalnie, to potrafi ostro zakłuć, nie za każdym razem ale jednak.Auricomka lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️83' 🙋🏼♂️85'
Okolice Poznania
17.01.2003 r. ♂️Mateusz
17.12.2016 r. ♂️Antoni
29.01.2025 r. ⏸️⏸️⏸️🫣😅
06.02.2025 r. I🩺👀🥚
⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️
20.03.2025 r. III🩺⏳
-
Czekajcie dziewczyny z wizytami, ja niewiele zobaczylam, jest po prostu pecherzyk ciazowy w macicy i pecherzyk zoltkowy, odpowiedniej wielkosci co do dnia ciazy, mam przyjsc za dwa trzy tygodnie lykac witaminy i tyle, karty ciazy na razie nie mam jo nie ma zarodka
-
Dorka.38 wrote:Czekajcie dziewczyny z wizytami, ja niewiele zobaczylam, jest po prostu pecherzyk ciazowy w macicy i pecherzyk zoltkowy, odpowiedniej wielkosci co do dnia ciazy, mam przyjsc za dwa trzy tygodnie lykac witaminy i tyle, karty ciazy na razie nie mam jo nie ma zarodka
Dzisiaj byłaś za wizycie i nie masz zarodka? -
Mama4 wrote:Dzisiaj byłaś za wizycie i nie masz zarodka?
-
Helcia wrote:Mama4 co za tekst ?! Jak się ogólnie skończyła rozmowa? Jest w miarę ok ? Ja w piątek albo w poniedziałek też będę musiała pójść do pracy i powiedzieć jak wyglądają sprawy, ciekawe co usłyszę...
Auricomka, ja nie miałam plamienia, ale też słyszałam, że dość często się zdarzają i, że nie trzeba się od razu przejmować... (mimo, że pewnie też bym się wystraszyła, jak każda kobieta pewnie)
Nadziejka ja też nie mam jeszcze karty ciąży, zapytam o nią na kolejnej wizycie, w połowie marca.
Helcia głupio się skończyła rozmowa. Po usłyszeniu takiego pytania zrobiłam się czerwona i zaniemówiłam, nikt mi takiego pytania nigdy nie zadał. Chyba to mój pracodawca wyczuł i coś tam mówił, ale mnie już to nie interesowało, bo myślałam sobie jak można tak prywatne pytania zadawać. Rozmowa w każdym razie była krótka i bardzo niezręczna.Auricomka lubi tę wiadomość
-
Werson wrote:Cześć dziewczyny ☺️
Ja przepraszam ze się nie odzywam, ale ja czuje sie tragicznie. Wszyscy mi mówią, że bardzo źle wyglądam... męczy mnie zwykły spacer z córką, gdy wracamy do domu wszystko mnie boli i nie mam na nic siły. Ciężko mi obiad ugotować, kładę się z córką spać... z utęsknieniem czekam na II trymestr i przypływ energii.
Witam nowe dziewczyny i trzymam kciuki za pierwsze i kolejne wizyty! ✊🏻
Współczuję wczorajszych ciężkich wizyt w szpitalach.... 🫂
Życzę wam dużo zdrówka i spokojnych dni ❤️ Jeszcze kiedyś się odezwę, jak wróci mi energia i chęci... bo na razie jest dramat 😪
Trzymaj się kochana, czas szybko zleci i wkrótce powinnaś się lepiej poczuć 💛Werson lubi tę wiadomość
-
Nie, akurat owulacja wiem dokladnie kiedy byla, i miala tylko jedna szanse bo tylko raz byl jad wpuszczony, w sobotę minelo 4 tyg, wiec liczylam ze zobacze juz zarodek ale doktor ppwiedzial ze jest ok, to nie mam zamiaru sie schizować, wszystko na swoim miejscu to najwazniejsze
Auricomka, Kasia z. lubią tę wiadomość
-
Dorka.38 wrote:Czekajcie dziewczyny z wizytami, ja niewiele zobaczylam, jest po prostu pecherzyk ciazowy w macicy i pecherzyk zoltkowy, odpowiedniej wielkosci co do dnia ciazy, mam przyjsc za dwa trzy tygodnie lykac witaminy i tyle, karty ciazy na razie nie mam jo nie ma zarodka
-
szlamek wrote:Wszystkiego najlepszego 🥳🥳🥳 I totalny podziw za te urodziny dla dzieci 🤯
Dziękuję 😘 miałam animatorów na szczęście i wynajętą świetlicę wiejskąw domu by się nie dało..
No ale jednak pilnować trzeba było i tak, nalewać soczki, pizze polać sosem. Złości mojego Aspergerka przy tym ogarnąć. Ale się dało, mąż mi zawsze pomaga 🥰szlamek, Kasia z. lubią tę wiadomość
-
Patkaa94 wrote:Dziękuję 😘 miałam animatorów na szczęście i wynajętą świetlicę wiejską
w domu by się nie dało..
No ale jednak pilnować trzeba było i tak, nalewać soczki, pizze polać sosem. Złości mojego Aspergerka przy tym ogarnąć. Ale się dało, mąż mi zawsze pomaga 🥰Patkaa94 lubi tę wiadomość
-
Dorka.38 wrote:Nie, akurat owulacja wiem dokladnie kiedy byla, i miala tylko jedna szanse bo tylko raz byl jad wpuszczony, w sobotę minelo 4 tyg, wiec liczylam ze zobacze juz zarodek ale doktor ppwiedzial ze jest ok, to nie mam zamiaru sie schizować, wszystko na swoim miejscu to najwazniejsze
Ja też byłam 6+1 i dokładnie ta sama sytuacja, jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Czekam cierpliwie na wizytę w przyszły poniedziałek. Też wiem kiedy była owulacja więc myślę że mogła implantacja i cały ten proces trwać dłużej dlatego nie było widać jeszcze zarodka a u niektórych dziewczyn widać 🤷🏻♀️ druga sprawa sprzęt.28👩🏻 29🧔🏻♂️
Starania na luzie od 01.2024
Na poważnie od 09.2024
On
10.2024 morfologia plemników 0% reszta w normie, hormony ok.
11.2024 operacja żylaków powrózka - dodatnia próba valsalvy
02.2025 badanie kontrolne nasienia
08.02.2025 pierwszy raz ⏸️
Beta 68,7 —> 185,9—> 498—> 1073 -
Dorka.38 wrote:Tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:06
EwiczekM lubi tę wiadomość
-
Auricomka wrote:ja tez mam tak samo ze wiem keidy byla owulacja i mialam jedna mozliwosci zapłodnieneia a chyba dzidizus ciut młodszy. powiem wam ze keidys ludzi emieli troche lątwiej bo nie mieli tylu informacji i potem sie neipoztrebnie nie sresowali. A w jakim dziewczyny jestescie wieku? bo ja jestem troche dinozaur.🙋🏻♀️83' 🙋🏼♂️85'
Okolice Poznania
17.01.2003 r. ♂️Mateusz
17.12.2016 r. ♂️Antoni
29.01.2025 r. ⏸️⏸️⏸️🫣😅
06.02.2025 r. I🩺👀🥚
⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️
20.03.2025 r. III🩺⏳
-
Auricomka wrote:Jesteśmy na podobnym etapie ciąży daj znać jak tam u Ciebie
. Dziewczyny a któraś jeszcze jest w okolicy 6+?
Ja 6+5 według jednej apki, według drugiej 6+4