X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pępowina dwunaczyniowa
Odpowiedz

Pępowina dwunaczyniowa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bettti03 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2024, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, otworzyłam wątek dla mamusiek, u których została stwierdzona pępowina jedno lub dwunaczyniowa. Niestety jest wiele niewiadomych i zupełnie mnie to zaskoczyło. Jeżeli któraś z Was przeszła przez to w poprzednich ciążach, albo znacie kogoś kto tak miał będę wdzięczna za wszystkie historie i rady. Oczywiście zapraszam też do dyskusji dziewczyny, które usłyszały podobną diagnozę.

30 lat
    niedoczynność tarczycy
    Ur. 15.07.2024 Staszek 👦❤️
    age.png
  • MarBal Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2024, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.u mnie była pepowina dwunaczyniowa.nie mielismy zadnych komplikacji z tego powodu 🙂

Sara10, Bettti03 lubią tę wiadomość

05396a9a8c.png
  • Sara10 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2024, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też stwierdzono pępowinę dwunaczyniowa. Aktualnie jestem w 25 tygodniu ciąży i do tej pory nie mam żadnych komplikacji z tego powodu. Zobaczymy na prenatalnych III trymestru jak mała rośnie.

Bettti03 lubi tę wiadomość

• Bettti03 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2024, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MarBal wrote:
    Hej.u mnie była pepowina dwunaczyniowa.nie mielismy zadnych komplikacji z tego powodu 🙂
    Dziękuję za odpowiedz! To naprawdę bardzo pocieszające🥰 rodziłaś naturalnie?

30 lat
    niedoczynność tarczycy
    age.png
  • Bettti03 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2024, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara10 wrote:
    U mnie też stwierdzono pępowinę dwunaczyniowa. Aktualnie jestem w 25 tygodniu ciąży i do tej pory nie mam żadnych komplikacji z tego powodu. Zobaczymy na prenatalnych III trymestru jak mała rośnie.
    Dziękuję za odpowiedź ❤️ masz zlecone częstsze kontrole?

30 lat
    niedoczynność tarczycy
    age.png
  • MarBal Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2024, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bettti03 wrote:
    Dziękuję za odpowiedz! To naprawdę bardzo pocieszające🥰 rodziłaś naturalnie?
    Nie .mialam cc ze względu na nisko schodzące łożysko

05396a9a8c.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ