pH moczu
-
Dziewczyny, czy któraś z Was miała w ciąży wysokie pH moczu? U mnie wyszło 8, wszędzie czytam, że w ciąży jest raczej niższe, ogólnie max 7, a 8 to już takie niepokojące. Byłam dziś u lekarza, on nie zwrócił na to uwagi, a jak o to zapytałam, to stwierdził, że bo mogłoby być niższe, ale jest ok. Nie zlecił powtórki badania ani nic. Nie znam tego lekarza, jakoś nie mam dużego zaufania do niego, dlatego wolę zapytać, czy któraś z Was nie miała podobnie i czy faktycznie lekarz uznał, że to ok, czy jednak jest się czym martwić
-
Ja miałam prawie całą ciążę takie pH i mój gin się nie czepiał. Ważne aby pozostałe parametry były ok. Fakt że mówiła że mogłoby być niższe i tyle. Potem miałam 7,5 moze raz się zdarzyło 7.
Monk@ lubi tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was miała w ciąży wysokie pH moczu? U mnie wyszło 8, wszędzie czytam, że w ciąży jest raczej niższe, ogólnie max 7, a 8 to już takie niepokojące. Byłam dziś u lekarza, on nie zwrócił na to uwagi, a jak o to zapytałam, to stwierdził, że bo mogłoby być niższe, ale jest ok. Nie zlecił powtórki badania ani nic. Nie znam tego lekarza, jakoś nie mam dużego zaufania do niego, dlatego wolę zapytać, czy któraś z Was nie miała podobnie i czy faktycznie lekarz uznał, że to ok, czy jednak jest się czym martwić
Ja tak miałam, ale jadłam bardzo mało mięsa i wędliny, bo mnie odrzucało. Lekarz stwierdził, że to z tego powodu i po wprowadzeniu większej ilości mięsa do diety wróciło do normy.Monk@ lubi tę wiadomość
♥️ 2019
♥️ 2022
[*] Aniołek 7tc 08.2017
Starania od 08. 2013
Leczenie napro od 03.2017😀 -
niutek87 wrote:Ja tak miałam, ale jadłam bardzo mało mięsa i wędliny, bo mnie odrzucało. Lekarz stwierdził, że to z tego powodu i po wprowadzeniu większej ilości mięsa do diety wróciło do normy.
-