Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pielęgnacja ciała po porodzie
Odpowiedz

Pielęgnacja ciała po porodzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ingebjorg Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukałam na forum ale nie znalazłam takiego wątku więc zakładam....
    Drogie Mamy jak będziecie pielęgnować swoje ciało - w szczególności brzuch i piersi po porodzie?
    Termin mojego rozwiązania się zbliża i chciałaby zakupić odpowiednie kremy na po porodzie. Obecnie stosuję palmers i zastanawiam się czy ich linia jest dobra także dla mam tuż po rozwiązaniu. Czy macie jakieś swoje typy?

relganli06k8eu81.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pod prawie cala ciaze uzywalam kremu gerber a pod koniec zmienilam na palmersa. Nie mam zadnych rozstepow.
    Po ciazy uzywalam kremu ujedrniajacego "ziaja po porodzie". Bardzo ladny zapach ma :-) u mnie po porodzie skora na brzuszku szybko sie "wchlonela" :-) rozstepow tez nie mam :-)

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ