X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pielęgnacja ciała po porodzie
Odpowiedz

Pielęgnacja ciała po porodzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ingebjorg Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukałam na forum ale nie znalazłam takiego wątku więc zakładam....
    Drogie Mamy jak będziecie pielęgnować swoje ciało - w szczególności brzuch i piersi po porodzie?
    Termin mojego rozwiązania się zbliża i chciałaby zakupić odpowiednie kremy na po porodzie. Obecnie stosuję palmers i zastanawiam się czy ich linia jest dobra także dla mam tuż po rozwiązaniu. Czy macie jakieś swoje typy?

relganli06k8eu81.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pod prawie cala ciaze uzywalam kremu gerber a pod koniec zmienilam na palmersa. Nie mam zadnych rozstepow.
    Po ciazy uzywalam kremu ujedrniajacego "ziaja po porodzie". Bardzo ladny zapach ma :-) u mnie po porodzie skora na brzuszku szybko sie "wchlonela" :-) rozstepow tez nie mam :-)

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ