Płaczliwośc, nerwowość, zmiany nastrojów...!!!
-
Kochane, czy któraś z Was boryka się z napadami płaczu z byle powodu, krzyku, nerwowością?
Wkroczyłam w 2 trymestr miało być tak pięknie i się zaczęło...Nie jestem osobą bardzo wylewną i płaczliwą, ale ostatnio...Krzyk i nerwy z powodu głupoty, płacz z błahostek, wręcz jakieś napady agresji, nerwy, pojawia się to nagle i np. 30 min i po wszystkim...Wtedy cała się wręcz trzęsę, zazwyczaj pada na męża, bo na nim wyładowuje agresje! On jest już tym chyba zmęczony, ja sama wiem,że nie jest to dobre, ale nie umiem nad tym panować...ostatnio 30 min płakałam bo mi się popsuł skype, to chore Czy macie na to jakieś sposoby, bo chyba oszaleję... -
nick nieaktualnynie zrozum mnie źle, ale po co zakładać wątek na jedno pytanie, możesz napisać o tym na forum 1 lub 2 trymestru ( tego przecież dotyczy).
Przez to robi się bałaganWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 18:05
Martynika lubi tę wiadomość
-
musisz przeczekać. jak tak miałam falami. np ryczałam przez 4 dni nonstop z byle powodu. wyładowywałam się na mężu. jak mi przeszło to mu wytłumaczyłam że to hormony i ja wiem że to głupie i niepotrzebne ale nie mogę się powstrzymać.
po jakimś czasie ci przejdzie. później wróci i znowu przejdzie.
powiedz mężowi ze musi się uzbroić w cierpliwość bo takie są uroki ciąży a ty niestety nic z tym nie możesz zrobićlolka83 lubi tę wiadomość
-
wisnia11 wrote:musisz przeczekać. jak tak miałam falami. np ryczałam przez 4 dni nonstop z byle powodu. wyładowywałam się na mężu. jak mi przeszło to mu wytłumaczyłam że to hormony i ja wiem że to głupie i niepotrzebne ale nie mogę się powstrzymać.
po jakimś czasie ci przejdzie. później wróci i znowu przejdzie.
powiedz mężowi ze musi się uzbroić w cierpliwość bo takie są uroki ciąży a ty niestety nic z tym nie możesz zrobić
Dzięki właśnie od kilku dni cisza wiec na razie przeszlo -
Anielka27 wrote:nie zrozum mnie źle, ale po co zakładać wątek na jedno pytanie, możesz napisać o tym na forum 1 lub 2 trymestru ( tego przecież dotyczy).
Przez to robi się bałagan
wybacz, ale forum jest dla wszystkich.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 16:50
Duchess lubi tę wiadomość
-