X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Plamienie po okresie
Odpowiedz

Plamienie po okresie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żabcia223 Nowa

Wysłany: 24 lutego, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, chciałam się poradzić, w dniu planowanej miesiączki dostałam okres, był całkiem inny niż ten co zawsze. Miałam jasno czerwoną krew i ciemne skrzepy. Okres zawsze od kad pamiętam miałam równe 4 dni, ani dnia więcej do tej pory. Teraz okres miałam 6 dni w 7 dniu przestałam krawic i zaczęło się plamienie, teraz jest 9 dzień i przez 2 dni ciagle tylko jest plamienie, raz jasnoróżowe raz ciemniejsze. Czuję się słabo, i mam takie wrażenie że ciągle mi jest niedobrze. Wizytę u ginekologa mam dopiero za 4 dni, a ja już nie wiem co mam myśleć czy któraś z was miała podobnie i czy mam się martwić?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ