X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Planowanie płci-komu się udało?
Odpowiedz

Planowanie płci-komu się udało?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Mam pytanie do mam,które znają już płeć swojego dzieciątka.
    Ponoć współżycie kilka dni przed Owu zwiększa szanse na córkę, a im bliżej owu większa szansa na syna.
    Wiem,ze wiele ludzi mówi ze to bujda ale jestem ciekawa czy komuś się udało.
    Ja mam dwóch synów i marze o córce.

• Liliaczerwcowa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie się nie sprawdziło, będzie 3 corka:)Ale zawsze jakaś szansa jest ze za którymś razem się uda. ..:)

klz99vvjpbtggrf6.png
    3jvzclb14qr40z6d.png
    3jvzzbmhucm4qdvi.png
    p19uyx8d68ddm54u.png
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przy obu ciazach współżycie w dniu owulacji... z pierwszej Syn a teraz czekamy na Córę... jak to mówią szanse powodzenia metody o której piszesz to 50% :)

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • mada87 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ciąża nie była planowana, ale można powiedzieć ze się sprawdziło ;) ostatni raz bez zabezpieczenia 5 dni przed owu i będzie córka :)

atdcqps62brd8znj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy syn w samą owulację, drugi i trzeci kilka dni przed owu. Także u nas się nie sprawdziło.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ