X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Płyn do higieny intymnej
Odpowiedz

Płyn do higieny intymnej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annja Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2020, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej nie widzę wątku to zakładam, proszę doradźcie mi w wyborze płynu do higieny intymnej oczywiście w ciazy 🤣 mam nawracające infekcje .... płyn z perfecty - mama+ w ogóle się nie sprawdza ....

👩🏻25
    🧔🏻 35
    p19uyx8dqwg4ciqu.png
    💊 kwas foliowy
    27.04.20 czułość 10 ⏸
    28.04.20 czułość 25 ⏸
    29.04.20 beta - 135.11
    04.05.20 beta 2 - 3462.00
  • Zielona koniczyna Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2020, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annja wrote:
    Hej nie widzę wątku to zakładam, proszę doradźcie mi w wyborze płynu do higieny intymnej oczywiście w ciazy 🤣 mam nawracające infekcje .... płyn z perfecty - mama+ w ogóle się nie sprawdza ....

Może gin Ci jakiś poleci albo w aptece się zapytaj , ja od lat używam takiego balsamu do higieny intymnej z Biedronki używałam go nawet w czasie ciąży i mało co miałam takich infekcji czasami zdarzały się tam zapalenia itp i musiałam takie globulki stosować dopochwowe ale tak to jestem zadowolona z tego balsamu .

Mama 5 dzieci 🧒👩‍🦱👩‍🦱👩‍🦱🧒
    04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
    Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
    Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
    Na ovufriend i bbf od 2016 r.
    " Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
    Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
    Jan Paweł II
  • Niercierpliwa v2.0 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2020, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ginekolog polecił mi Pliva fem F:)

12.03.2020 II ♡
    H1rnp1.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2020, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam emulsję Provag.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ